6.Volunteers Needed
Are you good with children?
We need two people to volunteer your time at Sunny Children's Hospital.You need to be good with children.Your job is to play fun games with children.
If you can spare an hour three times a week,come and join us!
Tel:605-968-5957
Are you interested in repairing?
We have set up a group,Home Love,to help older people who need to fix up their homes.
If you have skills in repairing and you'd like to help the old,join us and spend eight hours a month.
Tel:602-752-3425
Email:HomeLove@hotmial.com
Clean beaches!
We need people who are strong and can help clean up Blue Water Beach.We don't want to put off this job till summer.We need help to collect and carry rubbish.
If you are free for two hours this weekend,come and join us!
Tel:601-200-4365
E-mail:BlueBeach@yahoo.com
Teach English!
We need 5 volunteers to work as English teachers in S.O.S Children's Village this winter holiday.You need to be good at English,and open-minded with a loving heart.
If you can spare one week this winter holiday,join us!
Tel:604-368-2745
E-mail:Volneeded@hotmail.com
41.You are good with children,so you can call atA.
A.605-968-5957
B.602-752-3425
C.601-200-4365
D.604-368-2745
42.If you are interested in repairing things,you can go toB.
A.Blue Water Beach
B.Home Love
C.Sunny Children's Hospital
D.S.O.S Children's Village
43.If you want to volunteer on the beach this weekend,it will take youB.
A. one hour
B.two hours
C.eight hours
D.ten hours
44.What can you do in S.O.S Children's Village?D
A.Clean up the beach.
B.Fix up old things.
C.Play fun games.
D.Teach English.
分析 文章大意:主要是志愿者招聘信息:医院义工;帮助老人修缮家园;沙滩卫生义工;英语老师义工的招聘要求.
解答 41-44:ABBD
41题答案:A 细节题.根据第一段Are you good with children?We need two people to volunteer your time at Sunny Children's Hospital.You need to be good with children.Your job is to play fun games with children.If you can spare an hour three times a week,come and join us!Tel:605-968-5957,可知要打电话:605-968-5957,故答案是A.
42题答案:B 细节题.根据第二段的Are you interested in repairing?We have set up a group,Home Love,可知要加入Home Love,故答案是B.
43题答案:B 细节题.根据第三段的Clean beaches!:If you are free for two hours this weekend,可知是两个小时,故答案是B.
44题答案:D 细节题.根据最后一段的We need 5 volunteers to work as English teachers in S.O.S Children's Village this winter holiday,可知要教英语,故答案是D.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.