精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.下这则广告,根据其内容选择最佳答案
                          Welcome  to  the  zoo
Opening
Monday  to  Friday                          10:00am~6:00pm
Saturday  to  Sunday                         8:00am~8:00pm

Adults(成人)$8.00
15~18$6.00
8~14$3.00
Under8                                       free(免费)
46.On  Sunday,the  zoo  opens  atB.
A.10:00  in  the  morning          
B.8:00  in  the  morning
C.6:00  in  the  afternoon
47.The  zoo  opensC  days  a  week.
A.one            
B.five             
C.seven
48.If  you  are  13  years  old.You  want  to  go  to  the  zoo,you          should  payA.
A.$3           
B.$6             
C.$8
49.Kate  is  12,and  her  sister  is  6.If  they  go  to  the  zoo,they     should  payC.
A.$9          
B.$6              
C.$3
50.The  zoo  closed(关)atB  on  Wednesday.
A.10:00am        
B.6:00pm          
C.8:00pm.

分析 这篇文章给我们提供了动物园一周的营业时间和不同年龄段游客的门票价格.

解答 46.B:细节题.根据文章Saturday  to  Sunday                         8:00am~8:00pm可知,在星期天,动物园是早上八点钟开始营业.故选B
47.C:细节题.根据文章Monday  to  Friday                          10:00am~6:00pm   Saturday  to  Sunday                         8:00am~8:00pm可知,动物园一周七天都营业.故选C
48.A:细节题.根据文章8~14$3.00可知,8到14岁的儿童票是3美金.如果你13岁了,你想去动物园的话,你应该花费3美金买门票.故选A
49.C:细节题.根据文章8~14$3.00    Under8   free可知,8到14岁的儿童票是3美金,8岁以下的儿童免受门票.所以,凯特12岁了,她的小妹妹6岁.所以,她们总共需要花费3美金.故选C.
50.B:细节题.根据文章Monday  to  Friday                          10:00am~6:00pm可知,动物园在星期三下午六点关门.故选C

点评 本文短小精炼,信息点集中.此类文章的阅读一定要对文章仔细的阅读理解每句话的意思,在答题的过程中带着问题在文章中找到相对应的答案,即可答出.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Everyone①is good at something,but some people are truly talented.It's always interesting to watch other people show their talents.Talent shows are getting more and more popular.First,there were shows like American Idol and America's Got Talent.Now,there are similar shows around the world,such as China's Got Talent.
All these shows have one thing in common:They try to look for the best singers,the most talented dancers,the most exciting magicians,the funniest actors and so on.All kinds of people join these shows.But who can play the piano the best or sing the most beautifully?That's up to you to decide.When people watch the show,they usually play a role in deciding the winner.And the winner always gets a very good prize.However not everybody enjoys watching these shows.Some think that②the lives of the performers are made up.For example,some people say they are poor farmers,but in fact they are just actors.③However,if you don't take these shows too seriously,they are fun to watch.And one great thing about them is that they give people a way to make their dreams come true.

根据所给语境,按要求完成下列各题.
74.在①处划线部分填入一个同义词组,使句意完整.does well in
75.将②处划线部分改为主动语态.
Some think thatthey make up the lives of performers.
76.将③处划线部分翻译成汉语.然而,如果你不把这些节目太当回事,他们还是有看头的..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-There __________ rules in my family.It's terrible!
-Your father just wants to make rules to help you.(  )
A.is too muchB.are too muchC.is too manyD.are too many

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Our teacher told us       in class.(  )
A.not to eatB.don't eatC.not eatD.don't to eat

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.A:__________ it going?B:Great!The weather is cool.(  )
A.What'sB.How'sC.Why isD.Where's

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.eat(过去式)ate.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.Kids won't go to school.They will study _____ home ______computers.(  )
A.in,inB.at,onC.at,byD.at; from

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

6.They are going to build a bridge over the river.(改为一般疑问句)
-Are they going to build a bridge over the river?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.Just as in face-to-face communication,there are some basic rules of behavior that should
be followed on the Internet.The basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated.①Imagine how you'd feel if you were in the other person's shoes.
For anything you're about to send,ask yourself,"Would I say that to the person's face?"If the
answer is no,rewrite and reread.If someone in the chat room is rude to you,you needn't to fire
back.You should either ignore(不理睬) the person,or use your chat software to block their messages.Remember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room.
②        Offer advice when asked by newcomers,as they may not be sure what to do or how to communicate.When someone makes a mistake,be kind about it.If you do decide to tell someone about the mistake,point it out politely.At the same time,if you find you are wrong,be sure to correct yourself and apologize to those that you have offended(冒犯).
③询问别人诸如年龄和家庭情况等私人问题是不礼貌的.Unless you know the person very well,and you are both comfortable with sharing personal information,or don't ask such questions.

81.In the chat room we must respect others'beliefsandopinions.
82.When you find you make a mistake in the chat room,what should you do?
I should correct myself and apologize to those that I have offended.
83.将划线部分①翻译成汉语.你要设身处地为别人着想.
84.选择一个适当的句子放在②处.B
A.First impressions last longest.
B.Everyone was new to the network once.
C.The internet has opened up a whole new world for us.
D.Even if you feel strongly about it,think twice before saying anything.
85.将划线部分③翻译成英语.It is impolite to ask others personal questions such as their age and families..

查看答案和解析>>

同步练习册答案