精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.Once upon a time,there was an old woman who lived in a small house.She planted a lot of beautiful tulips (郁金香) in her garden.
One night,the sounds of sweet singing and of babies laughing woke her up.She looked out of the window.The sounds seemed to come from the tulips,but she could see nothing.
The next morning she walked among her flowers,but there were no signs of anyone having been there the night before.
On the following night she was again wakened (弄醒) by the sounds of sweet singing and babies laughing.She got out of bed and walked softly into her garden.The old woman looked closely and she noticed that a fairy (精灵) mother was singing softly,and that in each tulip-cup was a little fairy baby,laughing and playing.
The old woman went back to her house quietly.From then on,she never picked a tulip.She didn't allow her neighbours to pick the flowers,either. When the old woman died,all the tulips disappeared overnight.But her grave (坟墓) looked beautiful,because the fairies sang above it and kept it green.

76题判断句子正(T)误(F),77题完成句子,78、79题简略回答问题,80题把划线部分的句子译成汉语.
76.The fairy mother danced around the tulips at night.F
77.Every little fairy baby waslaughingandplaying in each tulip-cup when the woman saw them.
78.Were there any signs of anyone having been there the night before?No,there weren't.
79.What happened to the tulips after the old woman died?All the tulips disappeared overnight.
80.她也不允许她的邻居们摘花..

分析 从前,有一个老妇人住在一个小房子.在花园里她种了很多郁金香.一天晚上精灵的妈妈在郁金香在唱歌,每朵郁金香都是小精灵.他以后不让邻居摘郁金香,后来老人死了,所有的郁金香都消失了.

解答 76.F 考查细节理解题.根据第四段三句 The old woman looked closely and she noticed that a fairy (精灵)mother was singing softly,可知是在轻轻唱歌,故此句是错误的,写F.
77.laughing and playing.考查细节理解题.根据第四段最后一句and that in each tulip-cup was a little fairy baby,laughing and playing.可知是在笑着,玩着,故填laughing and playing.
78.No,there weren't.考查细节理解题.根据第三段中but there were no signs of anyone having beenthere the night before.可知没有任何标志,故填No,there weren't..
79.All the tulips disappeared overnight.考查细节理解题.根据第五句倒数第二句When the old woman died,all the tulips disappeared overnight.可知都消失了,故填All the tulips disappeared overnight.
80.她也不允许她的邻居们摘花.翻译题.结合allow sb to do sth 允许某人做某事,pick摘,either也,故答案是她也不允许她的邻居们摘花.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.Kids won't go to school.They will study _____ home ______computers.(  )
A.in,inB.at,onC.at,byD.at; from

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.不要为穿什么去参加晚会而担心.
Don'tworry about what to wear to the party.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.Just as in face-to-face communication,there are some basic rules of behavior that should
be followed on the Internet.The basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated.①Imagine how you'd feel if you were in the other person's shoes.
For anything you're about to send,ask yourself,"Would I say that to the person's face?"If the
answer is no,rewrite and reread.If someone in the chat room is rude to you,you needn't to fire
back.You should either ignore(不理睬) the person,or use your chat software to block their messages.Remember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room.
②        Offer advice when asked by newcomers,as they may not be sure what to do or how to communicate.When someone makes a mistake,be kind about it.If you do decide to tell someone about the mistake,point it out politely.At the same time,if you find you are wrong,be sure to correct yourself and apologize to those that you have offended(冒犯).
③询问别人诸如年龄和家庭情况等私人问题是不礼貌的.Unless you know the person very well,and you are both comfortable with sharing personal information,or don't ask such questions.

81.In the chat room we must respect others'beliefsandopinions.
82.When you find you make a mistake in the chat room,what should you do?
I should correct myself and apologize to those that I have offended.
83.将划线部分①翻译成汉语.你要设身处地为别人着想.
84.选择一个适当的句子放在②处.B
A.First impressions last longest.
B.Everyone was new to the network once.
C.The internet has opened up a whole new world for us.
D.Even if you feel strongly about it,think twice before saying anything.
85.将划线部分③翻译成英语.It is impolite to ask others personal questions such as their age and families..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Having a good breakfast is important for you.①You can easily understand it.By breakfast time you have not eaten anything about twelve hours.Your body needs food for morning activities.②A good breakfast should be rice or bread,an egg,milk and fruit.In a cold morning,a cup of hot drinks is necessary(必需的).③A good breakfast helps you to smile more easily.④It helps you to be friendlier and also to work better and play more happily.Your whole day will be more fun after you have enjoyed a good breakfast.

81.将①句换一种说法,使其意思不变.
It'simportant for you to have a good breakfast.
82.以②处划线部分进行提问.
What does your body need for morning activities?.
83.找出③处划线部分的错误并改正.
On a cold morning.
84.翻译划波浪线的句子④
好的早餐能让你更容易微笑.
85.What is a good breakfast?
A good breakfast should be rice or bread,an egg,milk and fruit.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.A.usually    B.recently     C.hurt      D.red      E.homework
Anger is a kind of feeling.Many things can make you angry.When your teacher gives you too much   (46)E,when your team loses an important game,when a friend borrows your favorite thing and then breaks it,you may get angry.
Your body will (47)Atell you when you are angry.For example,you breathe faster; your face turns (48)D; and you may want to break something or hit someone.But sometimes you hide your anger.You may hide it in your heart.The problem is that if you do this,you may get a headache or your stomach may (49)C.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.
A.The heat from the sun can't escape,so the temperature is rising.
B.Too much harmful light from the sun passes through the hole and reaches the earth directly,
C.Some things we've done are very good for the earth while some are bad.
D.Around the earth,there's a special kind of oxygen (O2) called"ozone"(O3).
E.It mainly comes from different kinds of burning materials.
The earth is about 4,600million years old.We humans have lived on the earth for only 35,000years,but during this period we have changed our planet a lot in many ways.(66)C
All over the world,people have cut down millions of trees,so more and more kinds of animals and plants are disappearing.In big cities,cars and buses have polluted the air.Factories have also polluted the land and the water.
(67)DIt is important to the earth.But now air pollution is destroying it and that has made a very big hole in the ozone layer (臭氧层).(68)B This is very dangerous because it can cause cancer.
Carbon dioxide (CO2) in the air has increased a lot.(69)Eit has formed a"blanket"(毛毯) around the earth.(70)AThis makes our earth become warmer and warmer.Therefore,this causes the level of the ocean to rise.
All these problems are very serious.We must do something to stop our earth from being polluted anymore.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.①交通灯对我们很重要.I think everyone knows this.But how were they born?Do you know?
Garrett A.Morgan was the father of traffic lights.He was an American.Morgan was born in 1875.His family was very poor.②He left school at the age of 14.He was very clever.He always looked ③______ better ways to do things.And he liked to make new things.At that time,every American wanted to have a car.Streets were full of cars.The traffic was not good.④"Why not putthree lights at each street crossing.They should be red,yellow and green,"Morgan said,"Let them tell cars to go or stop."So he made a ⑤timerto change(改变) the lights.Now we have traffic lights on the street.

56.猜猜句中⑤timer汉语意思是定时器; 填入句中③的介词是for.
57.将句中①翻译成英语:Traffic lights are very important for us.
58.将句中②改为同义句:He left schoolwhen he was fourteen years old.
59.将句中④翻译成汉语:为什么不在每个角落放三个灯呢?.
60.The best title(标题)for the passage(短文)isC.
A.A story about Morgan                  
B.Traffic lights
C.How were traffic lights born             
D.Morgan's birthday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.hear(过去式)heard.

查看答案和解析>>

同步练习册答案