精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.Mr.and Mrs.White had two sons and three daughters.One Sunday,Mrs.White said to her husband,"The children don't have any lessons today,and you're free too.There's a new funfair (游乐场) in the park.Let's all go there to play.
Her husband said,"I want to finish some work today.""Oh,forget it.Go there and make our children happy.That's the most important work"Mrs.White said.
So Mr.and Mrs.White took their children to the funfair.Mr.White was forty-five years old.But he enjoyed the funfair more than his children.He hurried from one thing to another,and ate lost of sweets.One of the children said to her mother,"Dad is just like a small child,isn't he?"Mrs.White didn't want to follow her husband around any more at that time and answered,"He is even worse than a small child,Mary,because he might spend more money than a small child."

56.There wereD children in the White family.
A.two        
B.three        
C.four        
D.five
57.On Sunday,Mr.and Mrs.White wanted to go toC with their children.
A.school       
B.work      
C.a funfair         
D.a shop
58.Mr.White likes the place so much that heC.
A.bought lots of sweets           
B.followed his wife all the time
C.hurried from one thing to another       
D.asked a lot of question
59.From the story we know Mrs.WhiteB when  Mary asked her the question.
A.was still excited to play       
B.was a little angry with Mr.White
C.looked for Mr.White everywhere      
D.are a lot of sweets
60.Of all her family members,B enjoyed playing there most hat Sunday.
A.Mr.White         
B.Mrs.White      
C.Mary      
D.the boys.

分析 本文重点介绍了怀特夫妇带着孩子去游乐场游玩的经历.怀特先生像是一个孩子,四处玩耍,吃好吃的,怀特先生是最开心的.

解答 56-60  DCCBB
56:D.细节理解题,根据文中语句"Mr and Mrs White had two sons and three daughters."理解可知.怀特有5个儿女,故选D.
57:C.细节理解题,根据文中语句"One Sunday Mrs White said to her husband,"The children don't have any lessons today,and you're free too.There's a new funfair(游乐场) in the park.Let's all go there to play.""理解可知.怀特夫妇想带着儿女们到游乐场游玩,故选C.
58:C.细节理解题,根据文中语句"Mr White was 45 years old,but he enjoyed the funfair more than his children.He hurried from one thing to another,and ate lots of sweets."理解可知.怀特先生如此高兴,一直玩了这个玩那个,故选C.
59:B.句意理解题,根据文中语句"Mrs White didn't want to follow his husband around any more at that time and answered,"He is even worse than a small child,Mary,because he might spend more money than a small child.""理解可知.怀特夫人有点生丈夫的气了,故选B.
60:B.理解归纳题,根据文中语句理解可知,全家人怀特先生是最开心的,故选A.

点评 此文讲述的是一则故事,内容非常简单,题型的设计也非常的合理,基本考查的都是细节题,只要学生认真阅读两遍,答案很容易得到.当然对某些个别陌生单词需要学生通过上下文来推理理解.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.A.England.B.China.C.America.D.Russia.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.A.They are going to visit a museum.
B.They are going to watch a basketball game.
C.They are going to the cinema.
D.They are going shopping.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

14.It can be dangerous to travel on the ocean.Ships sometimes sink (46)E land.When this happens,people have to get into small lifeboats.If another ship does not come and help them and they do not have (47)B food or water,they may die.
Most people believe that we must not drink sea water.They believe that if we do,we shall be very ill (48)A the salt in the water.But a doctor named Alain Bombard did not believe this.He thought that people could keep alive at sea by drinking sea water and (49)D small fish,animals and plants from the Ocean.
A.because ofB.enoughC.gently
D.eatingE.far away from

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.It was Mother's Day.John was so busy with his work that he couldn't go back home.When he walked by a flower shop in the evening,an idea came to his mind."I'll send Mum some roses (玫瑰)."
While John was picking his flowers,a young man went inside."How many roses can I get for only five dollars,Madam?"he asked.The shop assistant told him that roses were as expensive as forty dollars a dozen (一打).Maybe he would be happy with carnations(康乃馨).She told him they were a lot cheaper than roses.
"No,I have to have red roses,"he said,"My mum was badly ill last year and I didn't get to spend much time with her.Now I want to get something special,it has to be roses,as the rose is her favorite."
After hearing this,John said he would pay the rest of the money for the young man.Moved by both of them,the shop assistant said,"Well,lovely young men,thirty dollars a dozen,only for you two."Taking the roses,the young man almost jumped into the air.He thanked John,and ran out of the shop.It was well worth twenty-five dollars John paid to see the exciting moment.Then John paid for his dozen of roses and told the shop assistant to send them to his mother.
As he walked out,he felt nice.Suddenly he saw the young man crossing the street and going into a park.But soon he realized it was not a park but a cemetery (墓地).Crying,the young man carefully laid the roses,"Mum,oh,Mum,why didn't I tell you how much I loved you?God,please help me find my mum and tell her I love her."
Seeing this,John turned and quickly walked back to the shop.He would take the flowers home himself.

76.The shop assistant tried to ask the young man to buy carnations instead of roses becauseC.
A.there were not enough roses in the shop
B.carnations were much nicer than roses
C.roses were more expensive than carnations
D.carnations were special flowers for Mother's Day
77.John spentD in the flower shop that day.
A.5
B.25             
C.45
D.55
78.The young man cried at the cemetery because heB.
A.had spent all his money on the roses
B.wasn't able to tell his mother he loved her himself
C.felt sorry to ask John to pay for his flowers
D.hadn't got enough money for his sick mother
79.At last John decided to take the roses home himself because he wanted toA.
A.tell his mother he loved her                
B.ask his mother for more money
C.tell his mother the young man's story        
D.ask his mother if she liked roses
80.The writer wrote this passage to tell us"B".
A.Buy roses for your mother when she is ill
B.Let your mother know how much you love her
C.Work hard to get more money for your mother
D.Send your mother flowers on Mother's Day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Alice tried to go _______ the door but she was too big.(  )
A.acrossB.betweenC.throughD.along

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.---Did you write an e-mail ____ your online friend yesterday?
---Yes.But I didn't hear ____ him.(  )
A.from; toB.to; ofC.to; toD.to; from

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.The teacher told us ______.(  )
A.don't play on the roadB.not be late again
C.come to school on footD.to cross the road carefully

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.I like playing basketball,but my brother likes playing____guitar.(  )
A.aB./C.anD.the

查看答案和解析>>

同步练习册答案