| Trip1 Black Bear Count There have been fires in this area in the last few years and the Office of National Parks is not sure how many black bears have survived(幸存).Some bears have been seen since the fires,and the Office has asked for volunteers to help count them.The entire trip will last three hours.Booking is necessary. Cost:free.When:May 8 | |
| Trip2 Garland Valley Bring your binoculars(望远镜) and lunch for this walk in a beautiful area of the Blue Mountains.Garland Valley is close to the town of Garland but is part of the National Park.Many wild animals live in this area,including many rare(稀有的) birds and reptiles(爬行动物).This is a great walk for bird-lovers.The trip lasts four hours. Booking is necessary. Cost:15 When:May 8,May 15 | |
| Trip3 Flashlight Adventure Put on your warm clothes,bring a flashlight(手电筒) and a pair of binoculars,and come for a night walk along the Dungog Valley.A guide will lead the tour.Many of the animals you will see on this trip can only be seen at night.The guide will tell you about the lives of the animals you see.Numbers are strictly limited on night trips,so be sure to book early.This walk lasts two and a half hours. Cost:12 When:May 8,May 15,May 22 | |
| Requirements: •Please bring enough water and food for all walks. •Wear good walking shoes-no high heels or sandals. •Wear a hat for day walks. •Dress warmly for night walks. •Children must be with an adult. •Make sure your flashlight works well and bring extra batteries for night walks. •Follow all instructions from guides during the walks.The mountains are a dangerous place. Bookings: •Bookings for the above trips can be made by telephone (893-4847)or on the Internet at www.bluemountaintour.com. | |
分析 本介绍了蓝山3个发现探索之旅和应该注意的一些事项.
解答 73.细节理解题.根据Some bears have been seen since the fires,and the Office has asked for volunteers to help count them可知Trip1可以数黑熊,故答案为:Yes,they will.
74.细节理解题.根据Garland Valley is close to the town of Garland but is part of the National Park可知加兰山谷靠近Garland镇,是国家公园的一部分.故答案为:It is close to the town of Garland but is part of the National Park.
75.细节理解题.根据Many wild animals live in this area,including many rare(稀有的) birds 可知Trip2是爱鸟者喜欢的旅行,故答案为:Because there many rare birds.
76.细节理解题.根据Trip2的Many of the animals you will see on this trip can only be seen at night可知在Trip2中可以看到白天睡觉,在晚上出来的动物,故答案为:Trip2.
77.细节理解题.根据文章内容可知没有提到不允许小孩子去的旅行,故答案为:Yes,they can.
78.理解提到题.此题答案不唯一,但要符合文章内容,根据Trip2的This is a great walk for bird-lovers,故答案为:I like Trip2 because I like birds.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to serve | B. | served | C. | serving |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com