精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.__________good care of your pet,or it will get ill easily.(  )
A.TakingB.To takeC.TakeD.Taken

分析 照顾好你的宠物,否则它会很容易生病.

解答 答案:C.
根据--good care of your pet,or it will get ill easily,结合选项可知意思是照顾好你的宠物,否则它会很容易生病.这里动词位于句首表示一种请求或命令,可知句子是一个肯定祈使句,其构成是:动词原形+其他;故选C.

点评 在学习中熟练掌握知识点,做题时先找出考点(祈使句),根据它的构成结构(动词原形开头)结合语境来选出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.(E)任务型阅读  根据短文内容,完成表格中的有关信息.
In summer,everybody needs to be careful with the sun.Do you know how to spend time in the sun without burning or damaging (损害) your skin?Read the rules below.
RIGHT
★Use sun cream.You need to put it on at least twenty minutes before you go out.Sun cream starts to work twenty minutes after you put it on.
★You need to use sun cream even on a cloudy day in summer.The sun can damage your skin even on a cloudy day.
★Put more sun cream on every two hours.You need to put sun cream on often,especially when you're swimming.
WRONG
●On a hot sunny day,wear light-colored clothes,such as white,yellow and so on.Because light-colored clothes can't protect you from the sun.The best solution is to wear dark-colored.
●Spend a lot of money getting a good sun cream.
There are many different kinds of sun cream.Find the one that is best for you.Expensive ones are not always better than cheap ones.Use a sun cream labeled(标明) SPF30+and it should give you the same protection as one that is more expensive.
●You only need a little sun cream.Too much sun cream is bad for your skin.
In fact,you need to use a lot of sun cream.The sun dries out your skin.Sun cream moisturizes (滋润) and protects it.
任务一:根据短文内容完成表格,每空一词.
How to take care of your skin in summer?
ShouldPut a lot of sun cream on not only at least twenty minutes before you go out but also every two hours,even on a (76)cloudy day in summer.
Shouldn'tNeither wear light-colored clothes nor spend too much money (77)buying/on an expensive sun cream.
Other suggestionsWear dark-colored clothes (78)instead of light-colored.
Use a sun cream that is (79)best/good for you.
任务二:除了上述方法和建议,你一定还有其他的好方法,请写一条与大家分享.
80.You had better wear a hat./You always need to use an umbrella./Don't forget to wear sunglasses.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Our classroom should ___________ every day.(  )
A.be sweptB.be sweepedC.is swept

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.We are going to Singapore at thebeginning (begin) of July.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.There __________ a teacher and some students waiting for the school bus outside.(  )
A.areB.amC.beD.is

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.My cousins have collected stamps for two years.They have ______ stamps from different countries.(  )
A.a fewB.manyC.muchD.little

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-______nearly took us an hour to walk here.
-Have a drink,then.You ______ be thirsty.(  )
A.This;mayB.It;mayC.This;mustD.It;must

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.After working hard for many years,Jim became the CEO of a company in hisfifties (fifty).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-What about the young girl?
-It's hard to say,but her voice _____ beautiful.(  )
A.listensB.looksC.hearsD.sounds

查看答案和解析>>

同步练习册答案