分析 本文介绍了如何减少压力的方法.1.削减工作量和参加活动,学会放松自己;2.足够的睡眠有助于集中精力做事情;3.有规律的锻炼,吃得好,选择乐观的朋友作为自己的朋友;4.当面对问题时,要保持镇定;5.对自己面对的困难要保持积极地态度.
解答 答案:61.D 细节理解题,根据整篇文章内容及其第一段第一行句子Learn to relax.Overwork is the main reason why so many students feel tired.学会放松.过度劳累是主要的原因,所以很多学生感到精疲力竭.可知文章主要说在强大的学习和工作压力下如何放松快乐.故选D.
62.C 词义猜测题.根据第四段句子Choose optimistic people as your friends and spend more time with them and you'll be as happy as them.选择乐观的人做朋友,花更多的时间和他们在一起,你会和他们一样快乐.可知上文应说的是有些人乐观,有些人不乐观,认识快乐的人.选择乐观的人做朋友,你就会乐观.所以optimistic是乐观的意思.故选C.
63.B 细节理解题.根据第二段第一行句子Get a good night's sleep.Getting enough sleep will help you keep your body and mind in the best form.睡个好觉会帮助你保持身体和精神的最佳状态.可知充足的睡眠对于保持身体和头脑的最佳状态是非常必要的.故选B.
64.A 细节判断题.根据第一段第二行句子Leave time for activities that are relaxing and fun.为放松和乐趣的活动留出时间.第四段句子Get to know pleasant people.Some people are optimistic,while others are not.Choose optimistic people as your friends and spend more time with them and you'll be as happy as them.认识快乐的人.有些人乐观,有些人不乐观,选择乐观的人做朋友,花更多的时间和他们在一起,你会和他们一样快乐.倒数第二段句子Learn to be calm(平静)when you face any problem.Find out the best option from those that are in your mind.当你面对任何问题时,要学会保持冷静,找出你心中的最佳选择.可知没有提到寻求心理学家的帮助.故选A.
65.B 细节理解题.根据最后一段句子Have a happy attitude(态度).Your attitude decides the way you see things.Is your cup half full or half empty?Learn to think more positively(积极地)about the difficulties you face.有一个快乐的态度,你的态度决定你看待事物的方式,你的杯子是半满还是半空?学会更积极地思考关于你所面对的困难.故选B.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Did; use to | B. | Did; used to | C. | Does; use to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.Put up your hand.B.Sit down.C.Draw. D.Listen.E.Open the book. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.keep | B.bring | C.take | D.leave |
| 17.A.before | B.until | C.though | D.when |
| 18.A.hanging | B.appearing | C.dropping | D.losing |
| 19.A.angry | B.sorry | C.lucky | D.glad |
| 20.A.reply | B.call | C.suggestion | D.look |
| 21.A.promised | B.decided | C.agreed | D.remembered |
| 22.A.hiking | B.shopping | C.trying | D.searching |
| 23.A.meant | B.explained | C.saw | D.forgot |
| 24.A.jealous | B.bored | C.satisfied | D.uncomfortable |
| 25.A.day | B.meal | C.journey | D.present. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | the Reading Club | B. | the classroom | ||
| C. | the teachers'office | D. | the playground |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | eat; have | B. | eating; having | C. | eating; have | D. | eat; having |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Spanish dancing is fun and easy to learn.Come and learn this wonderful dance from Spain. Place:John Smith's Date:1-31 July Price:60dollars Time:7:30pm-9:30pm Tel:301-2768 Live Pop Music Enjoy the music from Jay Chou,the famous pop singer. Place:The music hall Date:20-22July Price:200-250 Time:8:00 pm-10:00 pm Tel:231-2899 |
| Daqian Museum has over 1,000 pieces on display here.Come and see the whole of Chinese history! Place:Daqian Museum Date:1 July-31 August Price:$50(half for students) Tel:271-1399 Time:Monday to Friday:8:30am-5:30 pm Weekends:9:00 am-8:00 pm |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com