精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】根据内容完成Sally's family tree.
I'm Sally, I'm a student in No.14 Middle School. This is my family tree. You can see it is a big family. My father is Jonathan, my mother is Claire. They have three children. My brother's name is William and my sister's name is Olivia. My grandparents Jerry and Elizabeth have two sons. My uncle Mike and my aunt Sarah have a son, his name is Joseph. He is my cousin. He is four years old. We all love him very much.

【答案】Elizabeth;Claire;Mike;Sarah;Joseph
【解析】这是一个根据文章内容完成家族树的任务型阅读题。
1. Elizabeth 细节理解题。由My grandparents Jerry and Elizabeth have two sons.可知祖父母的名字是Jerry和Elizabeth.
2.Claire 细节理解题。由my mother is Claire.可知我母亲的名字是Claire。
3. Mike
4. Sarah 细节理解题。由My uncle Mike and my aunt Sarah 我叔叔婶婶的名字是Mike和Sarah。
5. Joseph 细节理解题。由My uncle Mike and my aunt Sarah have a son, his name is Joseph可知。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】任务型阅读

What do you think is the most important invention? The TV? The printing? The telephone? Or the computer? A report show that they are not the only important invention. Here are three other important inventions.

One of the simplest inventions is the toilet(厕所). Before toilets, waste ran into rivers from people’s houses. Illness were common in big cities, and it was often difficult to find clean drinking water.

Animal food is another important invention. Before the invention, most animals were killed every autumn because there was not enough food for them in winter. After hay(干草) became a kind of common animal food, animals could live through the long winter.

The third great invention is glasses. Glasses help people read, write and do “close work” after the age of 45. Without glasses, the world would be difficult for the people above 45.

根据短文内容填入适当单词或句子。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】写出下列图片对应学科的英语单词。
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
(6)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】This road is about .

A. twenty metres tall B. twenty metres thick

C. twenty metres long D. twenty metres wide

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

假设你是 Li Ming, 春节将至,你想要邀请你在杭某国际学校就读的美籍好友 Larry 来你家过 年,感受中国传统文化,请根据以下信息给他写一份邀请函,用邮件形式发给他。

要求:

1.开头已给出,不计入总词数,不少于 70 词。

2.活动内容在原有信息的基础上再补充至少两项。

3.表达真挚的邀请,盼 Larry 及时回复。

Hi Larry,

I’d like to invite you to celebrate Spring Festival with me in my house.

Li Ming

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

假如你是学校的小记者,对竞选校学生会主席之一的刘浩进行了采访。请根据以下采访记录,给学校写一篇关于刘浩的推荐信。

注意:1.短文必须包括上述所给内容,可作适当发挥:

2.词数:90词左右(文章开头已经给出,不计入总词数);

3.文中不能出现真实姓名、校名等信息。

Dear Sir/Madam,

I would like to recommend Liu Hao as the chairperson of the Students’ Union.

I will be happy if he can be the chairperson.

Yours sincerely,

Simon

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下面语言材料,根据材料内容选择最佳答案。

(1)When is Emily's birthday party?
A.In September.
B.In June.
C.In August.
D.In July.
(2)What is the letter (信) about?
A.Joy's birthday party.
B.Emily's birthday party.
C.Uncle Paolo's birthday party.
D.Joy's friend's birthday party.
(3)Where is the party?
A.In Central Park.
B.Near History Museum.
C.At Uncle Paolo's restaurant.
D.At Joy's home.
(4)— What can they do from 6 : 30 to 7: 45?
— They can _______.
A.go to a concert
B.eat and talk
C.go to the museum
D.sing and dance
(5)—What time does the party start(开始)?
—It starts at about _______.
A.6: 30
B.7: 45
C.8: 00
D.6: 00

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Where are you?

—I’m in Moscow.

—________

—It rains all the time.

A. How’s the weather? B. how’s it going?

C. How’s it? D. How’s the weather like?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】单词填空

阅读下面短文,根据括号内的汉语意思填入单词,使短文意思完整、通顺。每空一词。

It is 8:30 a.m. at the Chengdu Research Base. Lin Wei, a panda keeper, is preparing the milk for the baby pandas’ __【1】___(早餐). At 9:00 a.m., she finds that most of the babies are already 【2】(醒着的)and hungry. When the babies see Lin Wei, they run over with excitement, and some of them even _【3】___(行走)into their friends and fall over. They’re so cute and lovely. Lin Wei takes care of them like they’re her __【4】__(自己的)babies. She washes, feeds and plays with them every day.

Pandas do not have many babies, maybe only one every two years. The babies often __【5】__(死亡)from illness and do not live very long. Adult pandas spend more than 12 hours a day eating about 10 kilos of bamboo. Many years ago, there were a lot more bamboo forests and pandas in China. But now pandas are in great __【6】___(危险). People cut down many bamboo trees so they are losing their homes. There are about 1,590 【7】__(野生的)pandas living in the forests in Sichuan, Shanxi and Gansu provinces. Another 200 or so live in zoos or research centers in China and other countries.

It’s a ___【8】__(遗憾)that many people don’t know that. So the government has set up an education program in Chengdu. It teaches children in cites about pandas, and tells them about the ___【9】___(重要性)of saving the pandas. But teaching children is only a way to help 【10】___(保护)environment and save pandas. The Chinese government is also planting more bamboo trees so there will be more forests for pandas to live in. We all hope that in the future there will be a lot of pandas than now.

查看答案和解析>>

同步练习册答案