分析 两个人同乘一架飞机,要经历一段漫长的旅途,他们一个是商人另一个是农民.起初他们一言不发很久了,突然一个农民开口说道:让我们做点儿什么来打发时间吧.
商人问道:你想做什么?
农民说:我们可以玩猜谜游戏,你先来.
商人说:首先让我们来定一下规则.
农民想了一会儿说:这不公平,你是一个见识广博的商人你通晓很多事情,而我只是一个农民,一无所知.
商人说:那倒是,你认为我们该怎么定规则呢?
农民答道:如果你答不上来谜底你输给我100美元,如果我答不上来我输给你50美元
商人考虑了一下说道:好吧.这个公平那我们谁先来?
农民说:我先来吧.我的谜题是:什么东西当它走着的时候有三条腿,飞着的时候只有两条腿.
商人重复了一遍什么东西当它走着的时候有三条腿,飞着的时候只有两条腿?嗯这的确是个不错的迷.恐怕我不知道谜底,于是商人输给农民100美元.然后问道:请告诉我答案什么东西当它走着的时候有三条腿,飞着的时候只有两条腿.农民幽默的一笑:我也不知道,于是输给了商人50美元.
解答 61.答案D 细节理解题 由文中 Two men were sitting together in a plane.They were on a long journey.One of the men was a businessman.The other was a farmer可知 两个人同乘一架飞机,要经历一段漫长的旅途,他们一个是商人另一个是农民,故选D
62.答案A 词义猜测题 由文中 If you don't know the answer to a riddle,you pay me 100dollars.And if I don't know the answer,I'll pay you 50dollars可知 如果你答不上来你输给我100美元,如果我答不上来我输给你50美元,此游戏需要作答,可见是一个需要动脑子的问题,也就是谜语,故选A
63.答案B 细节理解题 由文中"That's not fair.You are a businessman with much knowledge.You know more things than I do.I am just a farmer.""That's true."The businessman said 可知 这不公平,你是一个见识广博的商人你通晓很多事情,而我只是一个农民,一无所知.商人说:那倒是,故选B
64.答案D 细节理解题 由文中 He gave the farmer 100dollars,then said,"Tell me the answer.What has three legs when it walks,but only two legs when it flies?""I don't know."The farmer said and gave him 50 dollars.可知 商人输给农民100美元.然后问道:请告诉我答案什么东西当它走着的时候有三条腿,飞着的时候只有两条腿.农民幽默的一笑:我也不知道,于是输给了商人50美元,最后农民赚了50,故选D
65.答案D 理解判断题 由文中 I'm afraid I don't know the answer 可知商人不知道谜底,故选D
点评 本文有一定的难度,出现了一些判断理解类型的题,不只是从文中直接找出,还要结合自己的思想来解答.从文章的整体把握,首先把文章意思弄懂.然后再从文章寻找答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | when she came back | B. | when she will come back | ||
| C. | when did she come back | D. | when will she come back |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | were sleeping | B. | is asleep | C. | was sleeping | D. | are asleep |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Yes,there is | B. | No,there isn't | C. | No,it isn't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | has | B. | is going to be | ||
| C. | will have | D. | is going to have |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届新疆兵团四师七十一团中学九年级上第一次月考英语卷(解析版) 题型:阅读理解
Ted Robinson has been worried all the week. Last Tuesday he received a letter from the local police. In the letter he was asked to call at the station. Ted wanted to know why he was wanted by the police, but he went to the station yesterday and he is not worried any more.
At the station, he was told by a smiling policeman that his bicycle had been found. Five days ago, the policeman told him, the bicycle was picked up in a small village four hundred miles away. It is now being sent to his home by train.
Ted was the most surprised when he heard the news. He was amused(感到有趣) , too,because he never expected (指望) the bicycle to be found. It was stolen(被偷) twenty years ago when Ted was a boy of fifteen.
1.What happened last Tuesday?
________________________________________
2.What was he told at the station?
_______________________________________
3.What are the police doing with (处理)the bicycle?
_________________________________________
4.Why was he surprised and amused?
_________________________________________
5.How old was Ted when his bicycle was stolen?
_________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届新疆兵团四师七十一团中学九年级上第一次月考英语卷(解析版) 题型:单项填空
shouldn’t have part-time jobs because they are too young.
A. Thirteen years old
B. Thirteen-year-old
C. Thirteen-year-olds
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com