精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.
Hongnan Restaurant
Tel:83386223                        Add:635Grand Road
Open:
Mon to Fri:7:00am-2:30pm          5:00pm-9:00pm
Sat & Sun:7:30am-2:00pm          5:00pm-10:00pm
History Museum
Tel:87796960                        Add:69Hong Kong Road
One of Guangdong's largest  museums specialized(专门) in Guangdong history of the native(本地的) people.
Open:
Mon to Fri:9:00am-5:00pm           Sat & Sun:9:00am-3:00pm
Baihe Shopping Center
Tel:87872738                            Add:5300Shanghai Road
Open:
Mon to Fri:10:00am-11:00pm      Sat & Sun:9:00am-10:30pm
Fuli Hotel
Tel:83338989                            Add:368East Huanshi Road
Breakfast:6:30am-9:00am               Lunch:11:30am-2:00pm
Dinner:6:30pm-10:00pm
Coffee shop:
Mon to Fri:7:00am-10:00pm            Sat & Sun:8:00am-10:00pm
41.If you want to go out for lunch on Sunday,you can call atA.
A.83386223or 83338989
B.87796960or 83386223
C.83338989or 87872738
D.87872738or 87796960
42.B is closed for 2.5hours in the afternoon on weekdays.
A.Fuli Hotel   
B.Hongnan Restaurant
C.History Museum  
D.Baihe Shopping Center
43.On Sunday morning,the coffee shop in Fuli Hotel doesn't open untilD.
A.6:30am
B.7:00am 
C.7:30am   
D.8:00am.

分析 这是几个广告,包括饭店,博物馆,购物中心和酒店的信息.

解答 41.A细节理解题.根据第一个广告饭店的电话Tel:83386223 和 最后一个广告的电话Tel:83338989可知要想吃饭应该拨打这这些电话,故答案为:A.
42.B细节理解题.根据Mon to Fri:7:00am-2:30pm          5:00pm-9:00pm可知这个饭店下午有两个半小时的时间不营业,故答案为:B.
43.D细节理解题.根据Coffee shop:Mon to Fri:7:00am-10:00pm            Sat & Sun:8:00am-10:00pm可知咖啡店周日上午8点开门,故答案为:D.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.他叫我有空时回个电话给他.
He asks meto call him back when I am free.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

8.请根据提示,以"My school life"为题写一篇70词左右的短文.要求包含所列全部要点,并作适当发挥;语句通顺,语法正确.要秀出你漂亮的英语书写呀!
SchoolSunshine Middle School,clean and beautiful
Teachersbe nice to
Studentsstudy hard and help each other
LessonsChinese,Maths and English every day,good at
four in the morning,two in the afternoon
Activitiesmorning exercises first,chat with…at noon,
??in the afternoon (至少两个活动)
Feeling (感想)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.The people ran out of the shop infear(害怕).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.Mr.Zhang will go there      underground and I will go there      a bus.(  )
A.by; byB.on; byC.by; onD.on; on

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.Would you please keepquiet(安静)?The children are listening to their teacher.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.There are somebenches(bench) in the park,people often sit on them to have a rest.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Everyone except Tom and Jim ________ the film twice.(  )
A.has seenB.have seenC.sawD.are seen

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Are you trying to figure out how to make the most of this summer?Here're some tips.
1.Read some books while you're not at school.There are books out there that are really(46)attractive(吸引人的).You can even (47)organize(组织)a book club for your friends.The club can meet (48)weekly(每周)or as often as you want.Incorporate snacks,activities,and occasional field trips for the most fun.
2.Join a (49)volunteer(志愿者)group of some sort.All communities have some sort of soup kitchen,or you can start being a candy striper or (50)help(帮助)out around your community. (51)communicate(交流)with friends,have a great sense of accomplishment,stay (52)active(活跃),and even give a hand to others!
3.Start a summer business.This may (53)depend(取决于)on your age.However,make sure that it is age-approptiate and that you will follow through.Some ideas(54)include(包括)a lemonade stand,babysitting,lawn care,or getting a summer job at a (55)local(当地的)library or restaurant.

查看答案和解析>>

同步练习册答案