精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】 Zhang Ming is having a trip in America. He lives in New York City Hotel. This is a 4-star hotel. Each room offers a flat-screen TV, CD/DVD player and Wi-Fi. All rooms come with a microwave (微波炉), a mini-refrigerator and dishware. Besides, we have fitness Center, Business Center, Non-smoking Rooms for you.

Here is Zhang Ming’s room card.

The front

Welcome to New York City Hotel

Phone number: (626) 555-1212

Website: http://www.Newyorkcityhotel.com

Buses to the hotel: Bus 705, Bus 11, Bus21

The back

Usage:

Keep the card close to the response area (反应区) on the door until the green light is on. Then open the door.

Notice:

1. Take the card with you. It will be a help if you get lost.

2. If the card is lost during your stay in the hotel, please call our service center.

3. Give the card back to the service center when you leave.

1Zhang Ming lives in ________ now,

A.MGM Grand HotelB.Mirage HotelC.New York City HotelD.Caesars Palace Hotel

2If Zhang Ming gets lost, he can ________.

A.take Bus 750 to the hotelB.wait until the light is green

C.go back to the hotel to search the InternetD.call the hotel at the phone number on the card.

3Which sentence is true according to the passage?

A.New York City Hotel is a 5-Star hotel.

B.Guests in the hotel can’t use Wi-Fi.

C.You can still keep the card when you leave the hotel.

D.There is a park across from the New York City Hotel.

【答案】

1C

2D

3D

【解析】

本文是一张客人房卡的正反面信息,其中有宾馆电话、网站、位置详情、交通方式、房卡用途等信息。

1细节理解题。根据文章开头“He lives in New York City Hotel”以及房卡正面的信息“Welcome to New York City Hotel”,可知他住的是New York City Hotel。故选C

2推理判断题。根据常识和房卡反面的信息“2. If the card is lost during your stay in the hotel, please call our service center. 如果您在酒店住宿期间卡丢失,请致电我们的服务中心”结合正面电话信息,可推理,迷路了可以打房卡上的宾馆电话。故选D

3判断正误题。根据“He lives in New York City Hotel. This is a 4-star hotel.”可知New York City Hotel是四星级,故A选项表述错误,排除;根据“Each room offers a flat-screen TV,CD/DVD player and Wi-Fi.”可知每个房间都提供Wi-Fi,房客可以使用Wi-Fi,故B选项表述错误,排除;根据“3. Give the card back to the service center when you leave.”可知当离开时要交回房卡,故C选项表述错误,排除;根据房卡正面信息,可知在旅馆的对面有一个公园,故D选项表述正确。故选D

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】He always seems _____. Now he’s looking ______at his new drawing.

A. happy, happily B. happy, happy

C. happily, happily D. happily, happy

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 ---There are few new words in the novel.

---Yes, but I don’t think ______ can understand it.

A.anyone B.someone C.everyone D.none

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 –Look! Is that man Mr. Li?

--No, it ______ be him. He has gone to America for a meeting.

A. mustn’t B. needn’t

C. won’t D. can’t

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Are you afraid tigers?

A. at B. to C. of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】What do you want to be when you grow up?

I want to be an_____________ because I like painting.

A. actor B. artist

C. engineer D. English teacher

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Father’s birthday is coming. What should we get ______?

A. he B. him C. his D. her

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Susan has ________ classes today, and the ________ class is English.

A. five, five B. five, fifth, C. fifth, five D. fifth, fifth

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

根据材料内容选择最佳答案。

1The JR Sports sale may start in ________.

A.JuneB.JulyC.AugustD.September

2According to the Advertising B, which of the following is NOT TRUE?

A.The video console comes with five games.

B.The video console is in good condition.

C.The video console costs 80.

D.The video console is in a bag.

3You will spend________on DVD player if you buy a camera from Telly's.

A. 800B.nothingC.80D.we don't know

4Shopping in Jack and Jill's, you________.

A.don't have to pay to use Jack and Jill's car park

B.can choose anytime you like on July 22nd

C.can stay there at least 12 hours

D.can get your things from 10:00 am to 10:00 pm on June 22nd

5With the phone, you can get more information about________.

A.a sports shopsB.an electrical shop

C.a second-hand games consoleD.a new department store

查看答案和解析>>

同步练习册答案