精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.Cindy likes parks.She likes the trees,grass and birds that she sees in parks.She also likes walking down the paths in parks.Walking in parks is much more fun than walking down the street,because there are so many things to see.
Cindy has been to many kinds of parks.Some are in mountains with rivers.Some are open areas with green grass to play on.Her favourite parks are near lakes.There is a lake park not far from her house.When she walks along the path by the lake,she often stops to look into the water for fish.
Autumn is the best time to visit the lake park.The park in autumn looks so beautiful.There are many golden leaves everywhere.The sky is clear,and cool breezes(微风)blow through trees and grass.
Spring is nice,too.The flower come out and the butterflies(蝴蝶) are out.The trees are tall and green.It is a good time to have a visit.
The park is still pretty in summer,but the weather is too hot.In winter,everything covered(被覆盖) with snow makes the park white and clean.
Cindy almost visits the park every day.It is also a great place to read.

56.Cindy's favourite parks areD.
A.open areas with grass    
B.far from her house
C.in mountains             
D.near lakes
57.What does the underlined word"blow"mean in Chinese?B
A.降落     
B.吹动
C.通过     
D.行走
58.Which is the best season to visit the lake park according to the passage?C
A.Spring.       
B.Summer.
C.Autumn.       
D.Winter.
59.When spring comes,A.
A.the trees are tall and green
B.the sky is clear
C.the weather is hot
D.everything is covered with snow
60.Which of the following is NOT true?D
A.Cindy likes parks.
B.Cindy has visited many kinds of parks.
C.A lake park is near Cindy's house.
D.Cindy visits the park once a week.

分析 全文大意:
Cindy喜欢公园.她喜欢公园里看到的树、草和鸟.她也喜欢在公园的小路上散步.在公园散步比沿着街道走有趣多了.因为有许多东西可看.Cindy去过各种各样的公园.一些公园在有河流的山上.一些公园是开放式的拥有可供玩耍的草地.她最喜欢的公园在湖边.在她家附近有一个湖泊公园.当她沿着湖边的小路散步时,她经常停下来朝水中看寻找小鱼.秋天是游览湖泊公园的最好时节.秋天的公园看起来美极了.到处是金黄的树叶.万里无云的天空,凉爽的微风吹过树林和草地.春天也很美.鲜花盛开,蝴蝶也飞来了.树木高大而且郁郁葱葱.是游览的好时节.公园在夏天依然很美.但是天气太热.冬天一切被雪覆盖着,使得公园变成白色非常干净.Cindy几乎每天都去逛公园.它也是一个读书的好地方.

解答 答案:
56、D         细节理解题        根据第二段Her favourite parks are near lakes可知她最喜欢的公园在湖边,故选D
57、B          词义猜测题      根据划线单词的上文breeze"微风"The sky is clear,and cool breezes blow through trees and grass可推知微风吹过树林和草地,故选B
58、C          细节理解题        根据第三段 Autumn is the best time to visit the lake park可知短文中提到秋天是游览湖泊公园的最好时节,故选C
59、A          细节理解题        根据Spring is nice,too.The flower come out and the butterflies(蝴蝶) are out.The trees are tall and green"春天也很美.鲜花盛开,蝴蝶也飞来了.树木高大而且郁郁葱葱"可知当春天来临时树木高大翠绿,故选A
60、D         推理判断题         根据最后一段Cindy almost visits the park every day可知Cindy几乎每天都去逛公园,结合选项D的意思Cindy visits the park once a week"Cindy每周一次去逛公园"可知与原文不符,故判断该项错误,故选D

点评 题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是在抓住关键句子的基础上,合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.---How many___are there?
---About fifity.(  )
A.tomatosB.tomatoesC.tomato

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.Which of the following underlined parts is different in pronunciation from others?(  )
A.We know that cormorants are large black birds.
B.The man wants to teach his son everything he knows.
C.His trips often begin in the late afternoon.
D.The old man likes to catch the fish with his friends at weekends.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.These visitors are from London.They can speak English.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.In 1933 an unknown American called Clarence Nash went to see the filmmaker Walt Disney.He had an unusual voice and he wanted to work in Disney's cartoon(动画片) film for children.When Walt Disney heard Nash's voice,he said"Stop!That's our duck!"
The duck was the now-famous Donald Duck,who first appeared in 1934in the film The Wise Little Hen.Donald lived in an old houseboat(水上住家) and wore his sailor jacket and hat.Later that year he became a star after an eight-minute Mickey Mouse film.The cinema audience liked him because he was lazy and greedy(贪婪的),and because he lost his temper (发脾气) very quickly.And they loved his voice when he became angry with Mickey's eight nephews(侄子).Soon Donald was more popular than Mickey Mouse himself,probably because he wasn't a goody-goody like Mickey.
In the 1930S,‘40s and‘50s Donald and his friends Mickey,Goofy and Pluto made hundreds of Disney cartoons.He also made educational films about the place of the USA in the world,and safety in the home.Then in 1966Donald Duck and his voice disappeared-there were no more new cartoons.
Clarence Nash died in February,1985.But today's children can still see the old cartoons on television and hear that famous voice.

56.Who made Donald Duck film?C
A.Mickey Mouse.
B.Clarence Nash.
C.Walt Disney.
D.Pluto.
57.When was the first Donald Duck film made?B
A.In 1933.
B.In 1934.
C.In 1966.
D.In 1930.
58.Who was Clarence Nash?B
A.A cartoonist.
B.Donald Duck's voice.
C.A film-maker.
D.A film star.
59.Where do today's children see Donald Duck?C
A.In new film.
B.At the cinema.
C.On television.
D.At concerts.
60.The underlined word"audience"in the second paragraph meansD.
A.reads            
B.formal interview
C.law freedom      
D.the people who watch a film at a cinema.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.---Thanks forhelping(help)me with my homework,Miss Li.
---It's my pleasure.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.There is_____pen on the desk and ______pen is new.(  )
A.a;anB.an;theC.a;the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Who is______young lady with curly blond hair?(  )
A.aB.anC.theD./

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.---I hear that your father _____ smoking.
---Yes.His doctor _____ him to give it up.(  )
A.had begun; askedB.had stopped; warned
C.has liked; repliedD.has stopped; persuaded

查看答案和解析>>

同步练习册答案