| Anne Parker | I am 15 years old.My good friends are Sarah and Minnie.I met Sarah when I was 5 and Minnie when I was 8.Because Sarah's father found a new job in New York last year,she moved there with her family.Although we can't study and play together every day,we talk online every Saturday.We share all things we experience and care about each other's life. |
| Amanda Khamon | I met Susan when I was waiting outside her house on the day she moved next to my house.Last month,I broke my arm and had to stay in hospital.She came to hospital every day to help me with my study and tell me funny things in school.Because of her,I became well very soon. |
| Jane Muthoni | Rosie and I do everything tegether.We go to the school library every Monday,Wednesday and Thursday afternoon.We talk about everything together.Apart from(除…之外)trust,it's all about love.If one of us has problems,the other will help. |
| James Barry | Dennis is my best friend.We both know the true meaning of friendship.No matter(不论)what happens,where we go and what we do,we'll always be friends and nothing can come between us. |
分析 好朋友有共同的想法,友谊的最重要的是信任.本文是几个学生对自己朋友的介绍.
解答 81.B 细节理解题.根据according to some students at North Westminster Community School,is trust (信任)可知学生们认为信任在友谊中是重要的,故选B.
82.C 细节理解题.根据第一栏的I am 15 years old.My good friends are Sarah and Minnie.I met Sarah when I was 5可知Anne是十年前遇见的Sarah,故选C.
83.C 细节理解题.根据第二栏的Last month,I broke my arm and had to stay in hospital可知Amanda上个月胳膊受伤了,故选C.
84.A 细节理解题.根据第四栏的We go to the school library every Monday,Wednesday and Thursday afternoon.可知Jane and Rosie 每周去三次图书馆,故选A.
85.C 细节理解题.根据第二栏的I met Susan when I was waiting outside her house on the day she moved next to my house可知苏珊和阿曼达住在同一个小区,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Liu Hu, China | I don't like rain.Even though(即使) I have an umbrella,I'm always wet.so I have to go back home to change my clothes,because I don't feel comfortable in wet clothes.I like snow very much.It's beautiful. |
| Kate, Canada | I love spring.When spring is coming,it starts to get warm.I enjoy going outside.And it never gets too hot in spring.I don't like the hot summer because we can't find a place to get away from the hot sun. |
| Lucy, Australia | I like rainy days.When it is raining,I can read my favourite books in my warm bed.I also like listening to the sound of rain.It makes me relaxed(放松的). |
| Simon, Russia | My favourite season is summer.First of all,I was born in summer.Second,it's hot in summer,and I like to swim in the sea. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.You can train yourself to think in English this way. B.This will lead you to think in English. C.Try to say what you hear as much as possible. D.I think the best way is to practice as what a football player does every day. E.Learning a language is easy.Even a child can do it. F.After you have learned to think of several words in English,you'd better go on to the next step--thinking of sentences in English. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com