精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.Amy likes fast food very much.She wants to go to McDonald's for dinner today.She asks Brian to take her there.
Amy:Do you like McDonald's?
Brian:It's OK.But you know eating too much food there is not good for your health.
Amy:I know.But I like junk food.
Brian:Why?
Amy:It's tasty.
Brian:Yeah,right.Fat and salt.
Amy:I don't care.
Brian:You're all right.Quite slim(苗条的).
Amy:Let's go.
(Amy and Brian stand in front of the counter.)
Waitress:What would you like?
Amy:A cheeseburger,a small fries,and a cup of orange juice.
Waitress:4.5dollars.
Amy:OK.
Waitress:How about you?
Brian:A chicken sandwich and a cup of milk.
Waitress:That would be 2.5dollars.
Brian:Here you are.
Waitress:Thanks.
56.Who likes fast food?A
A.Amy.
B.Brian.
C.Amy's sister.
D.Brian's brother.
57.The underlined word"tasty"meansC.
A.糟糕的
B.精致的 
C.美味的 
D.恶心的
58.What did Amy want to drink?D
A.Water.
B.Milk.
C.Coffee.
D.Orange juice.
59.How much should Brian pay?A
A.2.5dollars.
B.3dollars.
C.3.5dollars.
D.6dollars.
60.Which of the following is TRUE?B
A.Amy is a fat girl.
B.They should pay less than 10dollars for the meal.
C.Brian likes to have dinner in McDonald's.
D.Amy wants to have a chicken sandwich.

分析 艾米非常喜欢快餐.今天她想去麦当劳吃饭.她要求布瑞恩带她去的.艾米要了一个汉堡,一份小薯条,和一杯橙汁.布瑞恩要了一份鸡肉三明治和一杯牛奶.

解答 ACDAB
56.A细节理解题.根据短文开头Amy likes fast food very much可知艾米非常喜欢快餐,所以该选A.
57.C词义猜测题.根据文中上一句句意:你为什么喜欢快餐.可以推断出此处应该是:因为它是美味的.可知划线词的意思为"美味的",所以该选C.
58.D细节理解题.根据文中Waitress:What would you like?Amy:A cheeseburger,a small fries,and acup of orange juice.可知艾米想喝橙汁,所以该选D.
59.A细节理解题.根据文中Waitress:How about you?Brian:A chicken sandwich and a cup of milk.Waitress:That would be 2.5 dollars.可知布瑞恩需支付2.5美元.所以该选A.
60.B细节理解题.根据文中Amy:A cheeseburger,a small fries,and a cup of orange juice.Waitress:4.5 dollars.和Waitress:How about you?Brian:A chicken sandwich and a cup of milk.
Waitress:That would be 2.5 dollars.可知这顿饭他们需付不到10美元,所以该选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Have ever seen"Running Man"on Zhejiang TV?
-No,never.But it _____ to be a wonderful TV show.(  )
A.saysB.saidC.was saidD.is said

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.Zhang Lili is very brave and she      "The most beautiful teacher".(  )
A.is calledB.callsC.are called

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.---May I speak to Mr.Smith?
---Sorry,he           .Can I take a message?(  )
A.sleepsB.is sleepingC.sleepD.sleeping

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.Because of Tom's bad habits,he ________ to clean the classroom for a week.(  )
A.asksB.askedC.is askedD.can ask

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.Eddie doesn't know how_______.(  )
A.have funB.have a funC.to have funD.to have a fun

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Lisa is amember(成员)of the Swimming Club.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Could you please tell me _______?(  )
A.what's wrongB.How did he get there
C.what wrong isD.what is this

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.My summer hols wr CWOT.B4,WE USED 2go 2NY 2C my bro,his GF & thr 3:-@KIDS FTF.ILNY,its gr8.
Can you understand this sentence?If you can't,don't feel too bad:neither could the middle school teacher in England who received this as homework.This is Netspeak:the language of computerized communication found on Internet or cellphones.To newcomers,it can look like a completely foreign language.So,what is the"translation"of the sentence above?My summer holidays were a complete waste of time.Before,we used to go to New York to see my brother,his girlfriend,and their three screaming kids face to face.I love New York; it's great.
Schoolteachers and parents say this new form of writing is harming(破坏) the English language.Increasing spelling and grammatical mistakes can be seen in students'writing.They fear the language could become corrupted(面目全非的).
Everyone should just relax,say linguists(语言学家).They believe Netspeak is in fact more of a good thing.David Crystal,from the University of Wales,argues that Netspeak and Internet create a new language use and the almost lost art of diary writing has been picked up again.Geoffrey Nunberg,from Stanford University,agrees."People get better at writing by writing,"he says."Kids who are now doing text messaging,e-mail,and instant messages will write at least as well as,and possibly better than,their parents."
Linguist James Milroy says,for centuries,it is believed without exception that young people are harming the language.And you can bet your bottom dollar that when today's teenagers become tomorrow's parents,they too will think this way.Milroy argues that languages do not and cannot become"corrupted"; they simply change to meet the new needs.
However,Netspeakers do agree that it is important to teach young people how to speak and write Standard English.Cynthia McVey says,"I can understand Netspeak worries teachers and it's important that they get across to their pupils that text messaging is for fun,but that learning to write proper English is a must for their future."
Perhaps,we should give teenagers a little more trust anyway.Erin,age 12,says,"I wouldn't use text language in my homework.Text is just for fun."
57.What is the main purpose of the first paragraph?D
A.To give an example of foreign paragraph.
B.To show an example of creative method.
C.To express worries about using Netspeak.
D.To lead in the topic of Netspeak.
58.Which of the following is true according to the passage?C
A.Cynthia McVry points out teenagers can deal with Netspeak properly.
B.Geoffrey Nunberg believes Netspeakers can write Standard English.
C.David Crystal thinks Netspeak helps develop the habit of writing.
D.James Milroy says that language is changing and improving.
59.The expression"bet your bottom dollar"in paragrap5means.A
A.be fairly sure         
B.be greatly surprised
C.think it a pity         
D.find it interesting
60.What can be the best title for the passage?B
A.Netspeak:A Widely-Used Language on Internet
B.Is Netspeak Harming the English Language?
C.Is Netspeak Helpful in Language Learning?
D.Netspeak:Advantages and Disadvantages.

查看答案和解析>>

同步练习册答案