精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.66.Tom wants to see a panda from China.C
67.Alice is talking with her classmates on QQ.D
68.Eric is telling us about a picture of a classroom.G
69.Bob is new in Green Middle School.A
70."What are you doing?"Mr.Smith asks some of his students in class.F

A.Welcome,new students!Please follow the school rules.First,you have to wear the uniform.Second,you can't be late for school.Third…
B.Hello!Welcome to our zoo!Here you can see two scary but smart lions,four beautiful giraffes,and five cute koalas.
C.Do you like animals?In Green Zoo,there are elephants from South Africa,two pandas from China and many other animals.
D.Lily:I'm watching the movie 2012on my computer.Susan:I'm listening to Gangnam Style on QQ.Steven…
E.Welcome to the library!But remember:1.Keep quiet.2.Don't listen to music.3.Keep your bag outside.4.Don't…
F.Mark:I'm having your class.Peter:I'm writing in my notebook.Ann:I'm thinking of your questions.
G.The classroom is very tidy and beautiful.In it Julie is talking with Becky.Clark and Molly are singing.And Tony is playing chess with Jim.

分析 文章大意:
66.Tom想看一看来自中国的大熊猫.
67.Alice正在QQ上和朋友聊天.
68.Eric正在向大家介绍一张班级的照片.
69.Bob是绿色中学的一名新生.
70.Smith老师在问班上的同学正在做什么.

解答 66.C,推理判断题,文中提到"Tom wants to see a panda from China"Tom想看一看来自中国的大熊猫,由此确定选择C,因为Green Zoo里有两只中国大熊猫.
67.D,推理判断题,文中提到"Alice is talking with her classmates on QQ"Alice正在QQ上和朋友聊天,由此确定选择D.
68.G,推理判断题,文中提到"Eric is telling us about a picture of a classroom"Eric正在向大家介绍衣服班级的照片,由此后面说的应该是描述相片中的东西,所以选择G
69.A,推理判断题,文中提到"Bob is new in Green Middle School"Bob是绿色中学的一铭新生,由此确定选择A,大家欢迎Bob之后为他讲解学校规则.
70.F,推理判断题,文中提到"."What are you doing?"Mr.Smith asks some of his students in class"Smith老师在问班上的同学正在做什么,由此确定选择F,大家在说正在做什么.

点评 对于阅读表达题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.Running Man is a popular show these days.Some famous stars challenge themselves __________ to finish all kinds of tasks in it.(  )
A.luckilyB.bravelyC.quicklyD.easily

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.她不介意打开窗户
She didn'tmind openingthe windows.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.I can't swim.I think it's hard to learn.(  )
A.badB.easyC.not easyD.not interesting

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.---How's the weather today?---_____________.(  )
A.It's sunny and warmB.I want to take a walk.
C.Good idea.D.Let's play football.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.The tie matches perfectly with your shirt.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Zhixin High School is famous for its beautiful campus and excellent students.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.让我吃惊的,他竟然又迟到了.
To my surprise,he was late again.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

10.An old farmer spent all his life on his farm in the country in the southeast of England.One day he decided to visit the big city.Everything was new and strange to him,because he had never traveled to the city before.
The old farmer visited a lot of interesting places in the city.
He rushed into a large tall building and saw a lift.When he was watching,an old woman got into the lift and closed the door.After a while,the door opened again and a very perfect young girl came out.
The old farmer was very surprised,"What a funny little room!"He said to himself,"It's magic.It can change an old woman into a young girl.The next time I come here,I'm going to bring my wife to take the lift."
根据短文内容,判断正(T)误(F).
56.The old farmer lived in the southeast of England.T
57.The old farmer decided to visit a farm one day.F
58.The old farmer came to the city for the first time.T
59.When the old farmer was in a large tall building,he saw his wife get into the lift.F
60.From the passage,we can guess the old farmer didn't know anything about the lift.T.

查看答案和解析>>

同步练习册答案