Peter, Is that your baseball in the lost and found box? Ask the teacher for it. Jerry
|
Found: A gold ring. Is this your ring? Please call Lucy at 235-0285. |
Lost: A set of keys. Please call Li Wen at 565-2096. Thanks! |
1.Is the baseball Jerry’s?
_________________________________________
2.Where’s the baseball now?
_________________________________________
3.Who found a ring?
__________________________________________
4.What is Li Wen’s Phone number?
___________________________________________
5.What’s the Chinese meaning of the underlined sentences?
___________________________________________
1.No, it isn’t.
2.It’s in the lost and found box.
3.Lucy.
4.It’s 565-2096.
5.向老师去索取它。
【解析】
试题分析:这是一个失物招领处的信息,一共有三则消息,第一个是Jerry想问一问棒球是不是Peter的;第二个是Lucy捡到了一个戒指;第三个是李文丢失了一串钥匙。
1.根据第一段短文中可知,这里是Jerry写给Peter的便条,问他在失物招领处的棒球是他的吗,所以这个棒球只是Jerry捡到的,并不是他的。故答案是否定的。
2.根据第一段短文中Is that your baseball in the lost and found box?可知,棒球是在失物招领箱里。故答案为It’s in the lost and found box.
3.根据短文的第二段中可知,Lucy捡到了一个金戒指,她在寻找主人,并且留下了电话号码。故是Lucy捡到了戒指。
4.根据第三段短文可知,李文丢失了一串钥匙,他留下了他的电话号码,是565-2096.
5.根据短文第一段的意思可知,Jerry捡到了一个棒球,他想问是不是Peter的,如果是的话,就让他去找老师要。ask sb. for sth.向某人要某物。
考点:日常生活类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北武汉江岸九年级新起点调考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
That cold January night, I was growing sick of my life in San Francisco. There I was, walking home at one in the morning after a tiring practice at the theater. With opening night only a week away, I was still learning my lines. I was having trouble dealing with my part-time job at the bank and my acting at night at the same time. As I walked, I thought seriously about giving up both acting and San Francisco. City life had become too much for me
As I walked down empty streets under tall buildings, I felt very small and cold. I began running, both to keep warm and to keep away any possible robbers(抢劫犯). Very few people were still out except a few sad-looking homeless people under blankets.
About a block(街区) from my apartment, I heard a sound behind me. I turned quickly, half expecting to see someone with a knife or a gun. The street was empty. All I saw was a shining streetlight. Still, the noise had made me nervous, so I started to run faster. Not until I reached my apartment building and unlocked the door did I realize what the noise had been. It had been my wallet falling to the sidewalk.Suddenly I wasn’t cold or tired anymore. I ran out of the door and back to where I’d heard the noise. Although I searched the sidewalk anxiously for fifteen minutes, my wallet was nowhere to be found.
Just as I was about to give up the search, I heard the truck pull up to the sidewalk next to me. When a voice called from the inside, “Alisa Camacho?” I thought I was dreaming. How could this man know my name? The door opened, and out jumped a small red-haired man with an amused look in his eyes. “Is this what you’re looking for?” he asked, holding up a small square shape.
It was nearly 3 a. m. by the time I got into bed. I wouldn’t get much sleep that night, but I had got my wallet back. I also had got back some enjoyment of city life. I realized that the city couldn’t be a bad
place as long as people were willing to help each other.
1.How did the writer feel when she was walking home after work?
A.Cold and sick
B. Lucky and hopeful
C. Satisfied and cheerful
D. Disappointed and helpless
2.From the first paragraph, we learn that the writer was busy_____.
A. solving her problem at the bank
B. taking part in various city activities
C. learning acting in an evening school
D. preparing for the first night show
3.On her way home the writer_____
A. lost her wallet unknowingly
B. was stopped by a garbage truck driver
C. was robbed of her wallet by a man with a knife
D. found some homeless people following her
4.In the fourth paragraph, why did the writer say she was dreaming?
A. Someone offered to take her back home
B. A. red-haired man came to see her.
C. She heard someone call her name
D. Her wallet was found in a truck
5.From the text, we can infer that the writer_____
A. would stop working at night
B. would stay on in San Francisco
C. would make friends with cleaners.
D. would give up her job at the bank
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北广水马坪镇中心中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:选词填空
短文填空(10分)、
从方框中选择适当的单词,并用其适当的形式完成短文,每词只能用一次,每空一词。
![]()
My name is Kangkang ,I am from China ,I’m 12__1._ old .I’m in Class 4,__ 2.__ 7.Look __3.__the photo .The boy _4.__ to me is Jack ,he _5.___ from England .He _6.___ a wide mouth ,my eyes are black ,but _7.__ are blue .We don’t look the __8.___ .and we are in different 9.__ .But we are good __10.__ .
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北广水马坪镇中心中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—____ Wang Fang have two small eyes?
—No, she has two big eyes.
A. Does B. Do C. Is D. Are
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北广水马坪镇中心中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—____, are you Mr. Wang?
—Yes, I am.
A. Fine B. Please
C. Excuse me D. OK
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北宜昌高新区七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Here is _______ my family.
A. a photo of B. photo of
C. a photo at D. photo at
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北宜昌高新区七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
BBC是“_____________”的缩写。
A.联合国 B.中国职业篮球
C.英国广播公司 D.不明飞行物
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北咸宁嘉鱼实验中学八年级上月考1英语试卷(解析版) 题型:单项填空
We should _______ the school rules as students.
A. break B. catch C. tell D. follow
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年湖北咸宁嘉鱼实验中学九年级上第二次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
_____ we have built “the Green Wall’, _____we still need to work hard to protect our environment.
A. Although ;but B. Although ;\
C.Since ;so D.Since ;but
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com