分析 文章大意:这是一篇说明文,主要介绍伤害新建的迪士尼乐园.上海迪斯尼乐园占地七平方公里,位于川沙镇浦东新区,花费55亿美元.它是世界上第六个这样的度假村.上海迪斯尼乐园,将于6月16日开放,可以通过三种方式获得门票.作者还介绍了门票的价格.及参观迪士尼乐园的三个小贴士.
解答 41.答案:B.细节理解题.根据第一段第二行There are now already five Disney lands,lying in Florida and California in US,Tokyo in Japan,Paris in France and Hong Kong in China.现在已经五迪士尼乐园,坐落在美国佛罗里达州和加利福尼亚、日本东京、法国巴黎和中国香港.可知,美国共有两个迪士尼乐园,因此答案是B.
42.答案:A.细节理解题.根据第二段its official website其官方网站.its official store on Alitrip在Alitrip的官方商店.and by means of phone calling through the Shanghai Disney Resort booking center.并通过电话呼叫方式通过上海迪士尼度假村预订中心订票.可知,A选项"在淘宝网一家商店买一张票."不正确.选A.
43.答案:B.细节理解题.A香港.B上海.C巴黎.D佛罗里达州.问题:如果你现在在北京,你想通过花费最少的钱去参观迪士尼度假村,你最有可能去哪里?应该是去最近的上海迪士尼乐园.选B.
44.答案:D.细节理解题.根据倒数第三段You can save a lot of money by buying gifts…你可以通过买礼物节省很多钱.倒数第二段You can save quite a bit of money…你可以省下一点钱.倒数第一段Bring your own food and drinks.自带食物和饮料.可知,作者在你访问上海迪斯尼乐园时列出一些建议的目的是"让人们在度假时懂得省钱.",选D.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
科目:初中英语 来源: 题型:解答题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| 66.The bed shakes suddenly while Li Lei is sleeping.Then he realizes a big earthquake happen.How should he escape from the earthquake?G 67.Jack hears the fire alarm while he is working in an office building.He is now on the third floor.The fire now is spreading quickly from below.How should he escape from the fire?D 68.Jim was hurt by a sharp rock on the left leg.The cut is deep.What should he do in this situation?C 69.David is swimming with his friend.Suddenly,he can't control himself and sinks into the water.When he is saved out of the water,he can't breathe(呼吸).What should be done to save him?A 70.When peter arrives home,he finds the door is open.And a man is in his room.He must be a thief,he thinks.What should he do then?E | A.Place him on his back on the ground.Give him mouth-to-mouth breathing(对口呼吸)immediately.When he can breathe,send him to the hospital as soon as possible. B.Take your money and other valuable things with you and escape quickly to an open area like a playground. C.Cover the cut with a clean cloth and press it hard.Then go to see the doctor for further treatment. D.Try to escape from a fire exit.Don't use the elevator.Don't open a hot door and stay close to the floor when you escape. E.Don't make any sound in order not to be found by him.Call the police for help.Protect yourself well before the police arrive. F.Call the hospital first.Get the medical help if necessary.Then make him comfortable and stay with him. G.Move to a safe place in the room quickly such as under a strong table or desk.Stay away from windows.large mirrors,heavy furniture and so on. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | when you're free | B. | before going to bed | ||
| C. | after finishing homework |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | expensive | B. | difficult | C. | interesting |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | happily; to be quiet | B. | happy; to be quiet | ||
| C. | happy; be quiet | D. | happily; be quiet |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.have | B.make | C.put | D.spend |
| 42.A.love | B.money | C.friendship | D.relationship |
| 43.A.nodded | B.shook | C.lowered | D.raised |
| 44.A.appears | B.comes | C.turns | D.happens |
| 45.A.big | B.wide | C.thick | D.strong |
| 46.A.flower | B.thread | C.gift | D.kiss |
| 47.A.and | B.for | C.but | D.so |
| 48.A.until | B.because | C.when | D.unless |
| 49.A.school | B.park | C.bank | D.hospital |
| 50.A.talking | B.walking | C.watching | D.looking |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com