精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Shanghai Disneyland,the 7-square-kilometer park,lying in the Chuansha township of Pudong New Area in Shanghai,which cost $5.5 billion to build,is said to be the cheapest out of all the Disneyland resorts.It will become the sixth such resorts all around the world.There are now already five Disney lands,lying in Florida and California in US,Tokyo in Japan,Paris in France and Hong Kong in China.
Shanghai Disneyland,which will open on June 16,begins selling tickets at 12:01 am on March 28 through several ways:its official website (shanghaidisneyresort.com); its official store on Alitrip (Alitrip is the travel site owned by Alibaba Group Holding Ltd); and by means of phone calling through the Shanghai Disney Resort booking center.
Shanghai Disneyland^ticket prices are the lowest out of all of the theme parks.The theme park offers both regular and peak-priced tickets,with regular pricing set at 370 yuan (56)and peak pricing for high-demand dates set at 499 yuan.Pricing during the opening period (from June 16 to 30)will be 499 yuan.
Here are some tips on visiting Shanghai Disneyland.
1.Buy souvenirs (纪念品) ahead of time.You can save a lot of money by buying gifts before your trip at less-expensive shops (such as Walmart) than at Disneyland.
2.Eat breakfast before you arrive.Breakfast is almost as expensive as lunch or dinner if you eat inside the Disneyland parks.You can save quite a bit of money by eating breakfast before you go to the park.
3.Bring your own food and drinks.Though Disney's official policy says outside food or drinks are not allowed,you can still take some snacks for throughout the day or pack a lunch.You can enjoy it in the picnic area just outside the main entrance of the park.
41.How many Disney lands are there in the United States now according to the passage?B
A.One.
B.Two.
C.Five.
D.Six.
42.Which one of the following is NOT the correct way of buying a ticket to Shanghai Disneyland according to the passage?A
A.Buying a ticket at any shop at Taobao.com.
B.Buying a ticket at shanghaidisneyresort.com.
C.Buying a ticket at the official store on Alitrip.
D.By calling Disney Resort booking center directly.
43.If you are now in Beijing and you want to visit a Disney Resort by spending the least amount of money,where will you most probably go?B
A.Hong Kong.
B.Shanghai.
C.Paris.
D.Florida.
44.What is the writer's purpose of listing some tips on visiting Shanghai Disneyland?D
A.To tell people how interesting it is in the Shanghai Disneyland.
B.To explain clearly how to get a ticket to Shanghai Disneyland.
C.To tell people where to buy some food and drinks in the resort.
D.To let people know how to save money when visiting the resort.

分析 文章大意:这是一篇说明文,主要介绍伤害新建的迪士尼乐园.上海迪斯尼乐园占地七平方公里,位于川沙镇浦东新区,花费55亿美元.它是世界上第六个这样的度假村.上海迪斯尼乐园,将于6月16日开放,可以通过三种方式获得门票.作者还介绍了门票的价格.及参观迪士尼乐园的三个小贴士.

解答 41.答案:B.细节理解题.根据第一段第二行There are now already five Disney lands,lying in Florida and California in US,Tokyo in Japan,Paris in France and Hong Kong in China.现在已经五迪士尼乐园,坐落在美国佛罗里达州和加利福尼亚、日本东京、法国巴黎和中国香港.可知,美国共有两个迪士尼乐园,因此答案是B.
42.答案:A.细节理解题.根据第二段its official website其官方网站.its official store on Alitrip在Alitrip的官方商店.and by means of phone calling through the Shanghai Disney Resort booking center.并通过电话呼叫方式通过上海迪士尼度假村预订中心订票.可知,A选项"在淘宝网一家商店买一张票."不正确.选A.
43.答案:B.细节理解题.A香港.B上海.C巴黎.D佛罗里达州.问题:如果你现在在北京,你想通过花费最少的钱去参观迪士尼度假村,你最有可能去哪里?应该是去最近的上海迪士尼乐园.选B.
44.答案:D.细节理解题.根据倒数第三段You can save a lot of money by buying gifts…你可以通过买礼物节省很多钱.倒数第二段You can save quite a bit of money…你可以省下一点钱.倒数第一段Bring your own food and drinks.自带食物和饮料.可知,作者在你访问上海迪斯尼乐园时列出一些建议的目的是"让人们在度假时懂得省钱.",选D.

点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

18.Here is themenu(菜单),can you tell me what you will order?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:解答题

16.carry,like,jump,hear,think
Mr.Black is a policeman.He(81)liked to have a walk in the park after breakfast.It was very cold on a winter morning.Mr.Black was walking along the road when he(82)heard a cry for help.He saw a girl was in the river.She was holding a piece of wood and it was(83 )carrying her away.It was so dangerous.Without(84)thinking,Mr.Black took off his shoes as quickly as he could and(85)jumped into the river.Ten minutes later,the girl was saved out of the river.She thanked Mr.Black very much.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.配对阅读.左栏是事故的简介,右栏是应对的措施.请选出正确答案填涂在对应的答题卡上.
66.The bed shakes suddenly while Li Lei is sleeping.Then he realizes a big earthquake happen.How should he escape from the earthquake?G
67.Jack hears the fire alarm while he is working in an office building.He is now on the third floor.The fire now is spreading quickly from below.How should he escape from the fire?D
68.Jim was hurt by a sharp rock on the left leg.The cut is deep.What should he do in this situation?C
69.David is swimming with his friend.Suddenly,he can't control himself and sinks into the water.When he is saved out of the water,he can't breathe(呼吸).What should be done to save him?A
70.When peter arrives home,he finds the door is open.And a man is in his room.He must be a thief,he thinks.What should he do then?E
A.Place him on his back on the ground.Give him mouth-to-mouth breathing(对口呼吸)immediately.When he can breathe,send him to the hospital as soon as possible.
B.Take your money and other valuable things with you and escape quickly to an open area like a playground.
C.Cover the cut with a clean cloth and press it hard.Then go to see the doctor for further treatment.
D.Try to escape from a fire exit.Don't use the elevator.Don't open a hot door and stay close to the floor when you escape.
E.Don't make any sound in order not to be found by him.Call the police for help.Protect yourself well before the police arrive.
F.Call the hospital first.Get the medical help if necessary.Then make him comfortable and stay with him.
G.Move to a safe place in the room quickly such as under a strong table or desk.Stay away from windows.large mirrors,heavy furniture and so on.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.--What do you usually do in your spare time?
--Play basketball or watch a movie.(  )
A.when you're freeB.before going to bed
C.after finishing homework   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-Jack,what do you think of the book you bought last week?
-That book is a little over my head,because there are too many new words in it.(  )
A.expensiveB.difficultC.interesting

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.We talked        until Mr.Wu asked us             •(  )
A.happily; to be quietB.happy; to be quiet
C.happy; be quietD.happily; be quiet

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

14.Sometimes,I doubt (怀疑)whether there is any love between my parents.Every day they are busy trying to(41)B money.They don't act romantic the way couples do in books and on TV.They never say,"I love you."It is not their style.
One day,my mother was sewing a quilt(缝被子).I sat down beside her."Mom,I have a question to ask you,"I said after a while."What?"she asked,still working."Is there(42)Abetween you and Dad?"I asked her in a very low voice.
She stopped her work and(43)Dher head.Then she bowed(低下) her head and went on sewing.I thought I had hurt her.At last I heard my mother say:"Susan,look at this thread(线).Sometimes it(44)A,but most of it disappears in the quilt,it makes the quilt(45)D.If life is a quilt,then love should be a(46)B.It can hardly be seen anywhere,(47)C it is really there."
I listened carefully but I didn't understand her(48)A the next spring.My father suddenly got sick.My mother had to stay with him in the(49)D for a month.
After they got back,she helped my father walk slowly down the road every day.My father had never been so weak.
"Dad,how are you feeling now?"I asked him one day."Susan,don't worry about me,"he said gently."I just like(50)B with your mom."
Once I thought love meant flowers,gifts and sweet kisses.Now I know that love is the thread that holds a family together.
41.A.haveB.makeC.putD.spend
42.A.loveB.moneyC.friendshipD.relationship
43.A.noddedB.shookC.loweredD.raised
44.A.appearsB.comesC.turnsD.happens
45.A.bigB.wideC.thickD.strong
46.A.flowerB.threadC.giftD.kiss
47.A.andB.forC.butD.so
48.A.untilB.becauseC.whenD.unless
49.A.schoolB.parkC.bankD.hospital
50.A.talkingB.walkingC.watchingD.looking

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.be     fail      send     get       become
John is studying at the town's school now.He(71)has been there since last year.He doesn'do well in studying but is interested in making friends and speding a lot of time outside.He also likes playing computer games with his friends.So of course,when the exam was taken last week,he didn't get a good result and (72)failed again.He thought,"If my father knows all about it,he (73)will become angry and give me a good lesson,"so he sent a note to his brother and asked his brother if his father was ready for the bad news.The next morning,a note(74)was sent to him by his brother,"Father is ready.You should (75)get ready for yourself."John knew what would happen.He was sad and didn't know what to do.

查看答案和解析>>

同步练习册答案