| Here is some information about bats from a website. ◆Bats are seldom seen in the daytime.They are shy creatures,and want to avoid you as much as you might want to avoid them.They sleep during the day and hunt at night.They don't build nests.When they rest or sleep,they hang upside down in trees,caves,or from other surfaces using their long claws.They can sleep up to 20hours. ◆Bats are the only mammals (哺乳动物) that can fly.They are not flying mice. ◆Bats come in all different colors and shapes.Some are red and have huge ears and some have very unusual faces. ◆A bat will eat half its weight in food in a single night.One little bat can eat more than 600mosquitoes in a single hour. ◆Bats are not blind.They can fly at night without crashing into things.Most bats use a kind of echolocation (回声定位) system that allows them to"see"with their ears.The sounds that they send out bounce off objects and return to their ears.Not all bats use echolocation,however.Fruit bats use sight (视力) and smell to find the exact position of their food.Fruit bats eat fruit. ◆Most sounds that a bat makes can't be heard by human. ◆A bat can hear the footsteps of a walking insect! ◆Most bats send signals with their mouths; others use their noses. ◆Bats help farmers by eating insects before the insects eat the food they are growing.The fruit-eating bats help spread fruit seeds.Some bats spreadpollen from flower to flower in the way bees do. |
分析 本文介绍了蝙蝠的一些信息,包括它们的生活习惯,捕食等.
解答 31.B 细节理解题.根据第六段Fruit bats use sight (视力) and smell to find the exact position of their food可知Fruit bats 依靠视力和嗅觉寻找食物,故选B.
32.D 细节理解题.根据A bat can hear the footsteps of a walking insect!可知蝙蝠的听力很好,故选D.
33.D 词义猜测题.根据后半句:像蜜蜂一样从一朵花到另一朵花,可以推断出此处应该是:传播花粉,故选D.
34.D 理解推断题,根据文章内容可知本文介绍了蝙蝠的一些信息,应该是来自一本杂志,故选D.
35.C 理解推断题,根据文章内容可知本文介绍了蝙蝠的一些信息,这些信息对于我们来说是令人惊讶的,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | thanks to | B. | as for | C. | instead of | D. | such as |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | that I can finish my work by then | |
| B. | if I can finish the work by then | |
| C. | if can I finish the work by then | |
| D. | that can I finish the work by then |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.new | B.old | C.beautiful | D.modern |
| 17.A.came nearer | B.was over | C.went by | D.passed |
| 18.A.buy | B.bought | C.to buy | D.buying |
| 19.A.something else | B.anything else | C.else something | D.else anything |
| 20.A.what | B.how | C.why | D.where |
| 21.A.children | B.children's | C.boy | D.girls |
| 22.A.enough | B.no | C.much | D.still a little |
| 23.A.happy | B.excited | C.sad | D.angry |
| 24.A.works | B.worked | C.working | D.to work |
| 25.A.In | B.On | C.At | D.For |
| 26.A.book | B.story | C.note | D.newspaper |
| 27.A.one | B.ones | C.some | D.any |
| 28.A.usually | B.certainly | C.never | D.of course |
| 29.A.who | B.those | C.what | D.that |
| 30.A.am going to | B.would like to | C.had better | D.would rather. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| You meet me or not Still there I am standing Not sad not happy You miss me or not Still there my emotions(感情) Not coming not leaving①You love me or not Still there my love Not less not more | You follow me or not Still there my hands in yours Not abandoning (抛弃) Coming into my arms Or Let me stay in your heart Quietly in love ②Happilyin peace |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | likes; doesn't want | B. | don't like | ||
| C. | like; want |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com