![]()
Please look at the photo on the Internet. They call it the “great queue of China”. It was a picture showing a visitor on the Great Wall near Beijing during the National Day. Behind him were thousands of heads of other visitors. The famous travel spots (景点) in Beijing like the Great Wall,the Palace Museum and Tian’ anmen Square, welcomed more than 180,000 visitors in a sin-gle day.
In the desert at Dunhuang,Gansu,it is reported that at least two camels (骆驼) died from overwork because too many visitors rode them. And the rode traffic was up by 13% on last year,causing terrible jams (堵塞) .It seems that everyone was on the road or on the train during the seven-day vacation. Thousands of cars stopped on the highways. They couldn't move for many hours. However,most of people weren't surprised or annoyed. Instead,they had lots of ideas to kill the time on the road. They read books,played badminton,walked dogs and even had a picnic. People usually do these things at the park,at the gym or at home. But during the seven-day vacation,they could be seen on many highways in China.() 1. The visitor took the photo on the Great Wall in .
A. September B. October C. November
() 2. The camels at Dunhuang died because they were too .
A. tired B. old C. thin
() 3. People when they couldn't move on the highways.
A. played basketball B. dance to music C. had a picnic
() 4. The underlined word “annoyed” means “ ” in Chinese.
A.恼怒的 B.伤心的 C.害怕的
() 5. Which of the following is TRUE?
A. The visitor showed his photo on the Great Wall in a newspaper.
B. Tian, anmen Square welcomed more than 180,000 visitors in a day.
C. Most Chinese people spend the seven-day vacation traveling.
WEEK EIGHTEEN Thursday 星期四
这是一篇议论文,主要阐述的是在国庆节期间,中国游客拥挤在景点、路上等。
1. B细节理解题。根据文章中“during the National Day”
可知选B。
2. A推理判断题。根据文章中“because too many visitors f rode them. ”可知选 A。
3. C细节理解题,根据文章第二段中“They read books,
played badminton,walked dogs and even had a picnic. ” 可知选 C。
4. A 词义猜测题。根据文章第二段中“They had lots of ideas to kill the time on the road. They read books,played badminton,walked dogs and even had a picnic. People usually do these things at the park,at the gym or at home. ”可知选 A。
5. C细节理解题。根据文章第二段“but during the seven
day vacation,they could be seen on many highways in China.”可知选C。
题目来源:2016年新编渔夫阅读英语阅读理解与完形填空八年级 > 星期四
科目:初中英语 来源: 题型:
I.单词记忆[核心速记]
1. (adv.) 怎样;如何
2. (interj. & n) 感谢;谢谢
3. (modal V.) 能
4. (v.) 说;讲
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
n.短语快译
1. 电话号码 number
2. 姓 name
3. 劳驾;请原谅 me
4. 为......而感谢你(们) thank you
5. 请求;恳求(给予) ask. . .
6. —套;一副;一组 a of
7. 快点儿 come
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
III.录音中有两段对话,听两遍后,选择最佳答案(5分)
请听第一段对话,回答第11至第12小题。
11. What are they going to do together?
A. Have violin lessons. B. Play tennis.
C. Watch movies.
12. What time will they meet?
A. At 5:30. B. At 6:30. C. At 7: 30.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
7. — -What do you think of the traffic in your city?
一It's much than it used to be,but there's still
a long way to go.
A. worse B. worst C. better D. best
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com