精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.In April 2007,a 16-year-old boy named Charlie McDonnell was bored,so he used his laptop and webcam to make his first video,and posted it on YouTube under the name Charlieissocoollike.Two days after that,he had 150subscribers(关注),so he decided to make more videos.He soon became quite popular in the UK.
A few months later,Oprah Winfrey,the famous American TV host,showed one of his videos called How to be English on her programme.In this video,Charlie wears a suit and tie and talks in a funny accent.He shows viewers how to make a cup of tea.The video made Charlie suddenly famous in the United States too.To say thank you to all his fans,he made a video called Challenge Charlie.In this video heasked people to suggest funny or difficult things for him to do in his videos.Challenges included drinking tomato ketchup,wearing all of his clothes at once and painting himself purple!
Charlie is also a singer and songwriter.His most popular videos are of him singing and playing the ukelele.In Duet with Myself,he uses special effects to sing a duet with himself about what a boring person he is.This has now been watched over 7million times!Charlie met Alex Daythrough YouTube and they started a band together.They have made two CDs and performed several concerts.
With more than one and a half million subscribers,Charlie is the most popular video blogger in the UK.He has now made enough money to buy a house with his friend Alex.But what is the secret of his success?"I make the kind of videos that I want to watch,"he says.He says that he wants to go to university in the future but has decided to try and make a career on YouTube before that.So far,it's going very well!

61.When did Charlie make his first video?In April 2007
62.Which video made Charlie suddenly famous in the United States?How to be English
63.Why did Charlie make Challenge Charlie?To say thank you to all his fans.
64.Who did Charlie start a band together with?Alex Day.
65.What is the passage mainly about?How Charlie hasbecome a successful video maker..

分析 2007年4月,一个名叫查利麦克唐奈的16岁男孩,觉得无聊,所以他用自己的笔记本电脑和摄像头,制作了他的第一个视频,并以charlieissocoollike这个名字贴在YouTube网站上,两天之后,他拥有150个用户关注,所以他决定制作更多的视频.在英国他很快受到了欢迎.
几个月后,奥普拉温弗莉,美国著名的电视节目主持人,在她的节目中播出了一个叫做如何做英国人的视频.在这段视频中,查利穿西装、打领带,用古怪的声音说话.他告诉观众如何泡一杯茶.这段视频让查利在美国也突然出名.为了感谢他所有的粉丝,他制作了一段名叫挑战查利的视频.在这段视频中,他要求人们在他的视频中做他推荐有趣的或困难的事情.挑战包括喝番茄酱,立刻穿着他的所有的衣服,并将自己画成紫色!
查利也是一位歌手兼曲作家,他最受欢迎的录像是他唱歌和玩尤克里里琴.在二重唱中,他用特殊效果的演唱他是一个无聊的人.现在已经被观看了超过700万次!查利在daythrough YouTube上遇到了亚历克斯,他们一起成立了一个乐队.他们已经有了两张CD和表演了的几场音乐会.
拥有超过150万用户,查利是英国最受欢迎的视频博客.他现在已经取得了足够的钱与他的朋友亚历克斯一起买了一所房子.但他成功的秘诀是什么?"我制作我想看的那种视频,"他说.他说他将来他想上大学,但是在这之前,他决定尝试在YouTube上做一番事业.到目前为止,进展顺利!

解答 61.答案:In April 2007.细节理解题,根据题干"查利什么时候制作他的第一个视频?",阅读短文可以找到"In April 2007,a 16-year-old boy named Charlie McDonnell was bored,so he used his laptop and webcam to make his first video,and posted it on YouTube under the name Charlieissocoollike."由此可知:查利在2007年4月制作了他的第一个视频.故填:In April 2007.
62.答案:How to be English.细节理解题 根据题干"哪段视频让查利在美国突然出名?"阅读短文可以找到"A few months later,Oprah Winfrey,the famous American TV host,showed one of his videos called How to be English on her programme."由此可知:How to be English这段视频让查利在美国突然出名.故填:How to be English.
63.答案:To say thank you to all his fans.细节理解题 根据题干"查利为什么制作挑战查利?"阅读短文可以找到"To say thank you to all his fans,he made a video called Challenge Charlie."这里回答制作这个节目的原因,是为了感谢他所有的粉丝.故填:To say thank you to all his fans.
64.答案:Alex Day.细节理解题 根据题干"查利和谁一起创办乐队?"阅读短文可以找到"This has now been watched over 7million times!Charlie met Alex Day through YouTube and they started a band together"故填:Alex Day.
65.答案:How Charlie hasbecome a successful video maker.细节理解题 根据题干"这个文章主要是关于什么的?"阅读短文可以知道:这篇短文主要介绍了查利怎样成为一名优秀的录像制作人,讲述了他的创业过程.故填:How Charlie has become a successful video maker.

点评 首先通读全文,了解文章大意,然后弄清题干意思,对照短文信息来确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.A new road      near my school next year.(  )
A.buildsB.will buildC.is builtD.will be built

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.-After leaving school,I think I'll miss my teachers.
-Me,too.All the teachers are so friendly.If I have time.I'll come back to see them.(  )
A.nice and kindB.good and excited
C.glad and lucky   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.Danny lived for football.He played it,watched it,talked and dreamed about it.His favourite football star was Keith Connolly-Lowgate's captain and their star striker(前锋).
One day in January,after school,Danny hurried through his homework.He wanted to watch TV.Keith Connolly was doing an interview on the local news programme.
Danny hoped that the television wouldn't go fuzzy (模糊的) or lose the sound when Keith Connolly was talking.It was an old set,and it did things like that.
It wasn't clear enough,but at last Keith Connolly's smiling face appeared on the screen.
‘What I really like about playing for Lowgate,'he said,‘is the fans.They're the best.They always support us.It's fantastic running on to the playground to all that cheering and chanting.'
Danny wished he could be in that crowd at the Lowgate ground,but the price of a single ticket was way above anything he could afford.There was no chance of the whole family going,or even just Danny and his little brother.
‘You won again on Saturday,'said the reporter.‘Did the team go out to celebrate?'
‘We went for a meal together,'said Keith Connolly,‘but I have to be careful about what I eat,because I want to stay fit.I love doughnuts (甜甜圈) very much …'
Then the sound went fuzzy,and Danny jumped up and thumped the top of the set to make it come on again.He hadn't missed much.But he had missed something important.
Keith Connolly had been saying‘…but I'm not allowed to eat doughnuts.'
Danny hadn't heard that.All he heard was that Keith Connolly loved doughnuts.And at the end of Danny's street was a bakery.It sold the biggest and the best doughnuts!
hen Danny went to bed,he lay wide-awake,making a plan.

69.Keith Connolly wasD.
A.Danny's brother      B.one of Danny's fans
C.a basketball player     D.the captain of Lowgate
70.One day,Danny did his homework hurriedly so as toB.
A.play with Keith Connolly    B.watch a TV programme
C.interview Keith Connolly    D.read a local newspaper
71.The writer described Danny's TV to tell usB.
A.Danny needed to buy a new TV set        B.Danny's family was poor
C.Danny liked football very much        D.Danny's wish came true
72.The word"thumped"in paragraph 9meansC.
A.covered      B.reached     C.beat      D.managed
73.The underlined word"that"refers to"D".
A.we went for a meal together     B.I have to be careful about what I eat
C.I love doughnuts very much      D.I'm not allowed to eat doughnuts
74.Danny most probably planned toB when he lay wide-awake on the bed.
A.get less homework to do every day      B.find a way of giving doughnuts to Keith
C.celebrate the victory in the bakery       D.tell Keith not to eat too many doughnuts.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.This is thethird time that I have been to this beautiful city.(three)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Wang Fei,a Chinese student,and Mary,an American student studying Chinese in China,were in a supermarket.They saw a young man walking down the stairs.In his hurry,he missed the last two steps and fell onto the ground.He tried to stand up while people around him laughed.Luckily,he seemed to be OK.Mary found Wang Fei smiling a little and was not happy about it."Tell me,Fei.How could people laugh when someone fell like that?Why didn't they go up and ask him if he was hurt?"
Wang Fei said,"Because they knew he wasn't hurt too much."
"But I still don't understand.A fall is a fall.In my culture,people would never laugh!"
This is an example.The Chinese and the westerner will think and act differently when seeing such a thing.Chinese people are used to laughing or smiling.Very often the person who is in embarrassing (困窘的) situation would also laugh or smile to get out of it.However,if someone gets hurt seriously,it will not be a laughing matter any more.People will help him or her instead.
But,in that case,a westerner will rush over and help the person get up.If a westerner falls,he or she,like a Chinese person,may try to make a joke if he or she is not hurt.If two close friends are walking together,and one falls but clearly isn't hurt,a common joke is to say"Have a nice trip."
So different people have different habits and different countries have different cultures.
86.Will Wang Fei and Mary think and act in the same way if they see a young man falling down?
No,they won't.
87.Why didn't people go up and ask the young man if he was hurt?
Because they knew he wasn't hurt too much.
88.What do Chinese people often do when they find themselves in embarrassing situation?
They often laugh or smile.
89.What will a westerner do when he or she sees someone fall down?
He or she will rush over and help the person get up.
90.What does the passage mainly tell us?
Different people have different habits and different countries have different cultures.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.My aunt's son will have his twelfth (十二)birthday next month.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.The earth is the planet _______ provides us with everything we need,fresh air,clean water and so on.It's our duty to protect it.(  )
A.whoB.thatC.where

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.听第五段对话,回答第10小题.
10.When should the passengers board the plane?
A.Before 7:40.
B.Before 8:00.
C.Before 8:20.

查看答案和解析>>

同步练习册答案