【题目】阅读短文,根据短文内容,从所给选项中选出能填入空白处的最佳选项,然后完成第60题。
When I was about 12 years old, I really wanted a new bike! 56. ________, but I knew there was little hope because my family could hardly afford it.
On my birthday my parents told me they had my gift outside in the back yard. At once I rushed out to the yard. There was my bike, but it wasn’t the bike that I thought it would be. This one was pink, old and worn with age. It was so disappointing! I thought I hurt my parents’ feelings because I was sure they could see the disappointment on my face. 57. ________, riding as fast as I could and didn’t look back.
As time went by, I began to understand that my parents gave me something much more than just a rusty (生锈的) old bike. 58. ________. When you give something out of love, it doesn’t matter what it is. What matters is the love that is in it.
I like to remember this story because giving a gift is not about money. 59. ________. Remember this: a gift that costs $2 isn’t any less valuable than one that costs $100.
A. I got on the old bike and rode it B. I told my parents my birthday wish C. It’s about how much love you can feel from it D. They taught me a life lesson about love |
|
【1】____________________
【2】____________________
【3】____________________
【4】______________________
【5】What’s the main idea of the passage?
A.The writer got the bike that he thought it would be from his parents.
B.A cheap gift is as valuable as an expensive gift if they are full of love.
C.A gift that costs $2 is much more valuable than one that costs $100.
D.The writer was very happy when he found the bike in the yard.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】D
【4】C
【5】B
【解析】
本文通过讲述一开始,我不喜欢爸爸妈妈送我的生日礼物,后来领会到爸妈的心意,改变了态度的故事,告诉人们爱的价值不是以金钱来衡量的道理。
【1】根据上文When I was about 12 years old, I really wanted a new bike!可知下文是I told my parents my birthday wish我告诉父母我的生日愿望。故选B。
【2】根据上文I thought I hurt my parents’ feelings because I was sure they could see the disappointment on my face.及下文riding as fast as I could and didn’t look back.可知下文是I got on the old bike and rode it我骑上那辆旧自行车,故选A。
【3】根据上文As time went by, I began to understand that my parents gave me something much more than just a rusty (生锈的) old bike.可知下文是They taught me a life lesson about love他们给我上了一堂关于爱的人生课。故选D。
【4】根据上文I like to remember this story because giving a gift is not about money.可知下文是It’s about how much love you can feel from it你能从中感受到多少爱。故选C。
【5】主旨大意题,通读整篇短文可知,这篇短文主要是告诉我们如果充满爱,廉价的礼物和昂贵的礼物一样值钱。故选B。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Bob, you can’t be so _______. You have to clean your room now.
— Sorry, Mom, I will do it right now.
A. beautiful B. scary C. lazy D. quite
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Are you looking forward _______ to Jim’s birthday party?
A. coming B. to come C. to coming D. come
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】He insisted that he ____________ the glass because he was not in the room at that time.
A. didn’t break B. wouldn’t break
C. wasn’t breaking D. did break
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】When we get on the bus, we should wait .
A. in a line B. with a line C. in line D. on line
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 假如你是Simon, 你在学校的告示栏中看到了某国际环保组织招募志愿者的海报,想要参加。请针对招募海报的条件写一封英文申请信,写出想要加入该组织的理由,以及能够为该组织从事哪些工作。
注意:
1. 文中不得出现你的真实姓名和学校名称;
2. 语言通顺,意义连贯,条件清楚,书写规范;
3. 词数80字左右,申请信的开头和结尾已经给出,不计入总词数。
![]()
Dear Chairperson,
I would like to be a volunteer in Green Hands Club.________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
If you think I am suitable for this club, please call me on 1398877663 or email me at 675543332@qq.com.
Yours sincerely,
Simon
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】--- Everyone is born special, because we are ______ others. So just be yourself.
A. proud of B. different from
C. good with D. interested in
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Did you find the answer the question about TV very interesting?
A. to, watching B. of, watching
C. to, watched D. of, watched
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Jane stay up late because she didn’t finished her homework.
A. had to B. must C. should D. must to
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com