精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
12.
Take a look at the following ads!You may find some useful information you need here!
Guita lessons
Experenced musician from Australia.Good at teaching kids for 5 years!
For more information,please visit Larry's web-site:www.music.com.au 
 Lost dog
Medium size,with brown spots and white short hair.Answer you when you call it David.Many Call Susan at 7328059.
 Taxi driver wanted
Full time or part time.Experience and a good knowledge of the city are necessary.English is also a must.
Under 45 years old.
Call Mr.White at 5132683
 Apartment for sale
 Two bedrooms,a kitchen and a bathroom.
Hot water:8:00---18:00
Beautiful sights out of the windows.
E-mail:sdgt@yahoo.cn
41.If you want to have a guitar lesson,you may.B
A.call Susan at 7328059 
B.surf the website:www.music.com.au
C.call Mr.White at 5132683 
D.e-mail:sdgt@yahoo.cn.
42.Who is the owner of the lost dog?C
A.Mr.White.
B.Larry.
C.Susan.
D.David.
43.If you want a job as a taxi driver,you should.D
A.be under 45years old 
B.know the city very well
C.be an experienced driver 
D.all of the above
44.Which information about the apartment is NOT mentioned in the table?C
A.It has a beautiful view.
B.It has hot water in the daytime.
C.It has three floors.
D.It has a kitchen.

分析 本文主要以表格的形式向我们介绍了四则广告:吉他课,丢失的狗,需要出租车司机,公寓出售.文章具体介绍了它们的特指(要求),及联系方式等.

解答 41 B 细节理解题:根据第一则广告Guita lessons,For more information,please visit Larry's web-site:www.music.com.au 吉他课,如果想获取更多信息,请访问这个网址,故选B.
42 C 细节理解题:根据第二则广告Lost dog,Many Call Susan at 7328059狗丢失了,请打这个电话与Sunan联系,即很可能Susan的狗丢失了,故选C.
43 D 细节理解题:根据第三则广告Taxi driver wanted:Experience and a good knowledge of the city are necessary.Under 45 years old.需要出租车司机,经验丰富,熟悉这个城市,45岁以下,故选D.
44 C 细节理解题:根据第四则广告a kitchen一间厨房,Hot water:8:00---18:00早八点到晚六点热水,Beautiful sights out of the windows窗外景色优美,这些都提到了,即公寓有三层没有提到,故选C.

点评 把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

15.假设不久前8名无锡青年骑车沿大运河((the Grand Canal)进行了慈善行活动.请据此在答题卡指定的位置上,以"A Charity Bicycle Trip"为题,为某中学生英文报写一篇报道,内容要点如下:
    1.目的为希望工程筹款;
    2.时间:5月20日离开无锡,6月5日到达北京;
    3.简况:虽然车程漫长,路途艰辛,但是他们一路上精神高昂;在很多人的帮助下,他们筹得善款5万多元;
    4.其它:他们在活动结束后的感受.
    注意:
    1.报道须包括所给内容要点,要求语句通顺、意思连贯;
    2.第4要点的内容须用2至3句话展开合理想象,作适当发挥;
    3.词数80个左右,报道的开头已经给出,不计人总词数.
                                A Charity Bicycle Trip
    Not long ago,eight young people from Wuxi made a charity bicycle trip along the Grand Canal.__________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

16.Write at least 60words on the topic"A person                me before"
(以"曾经                 过我的人"为题,写一篇不少于60个词的短文,标点符号不占格)
很多人曾经出现在你的成长旅程中,他们或帮助你,或鼓励你,或爱护你,…
请你描述他(她)是怎样的人,以及发生在你和他(她)之间的故事,并谈谈他(她)对你的影响.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

13.下面是对John一家人对电视节目的喜好调查情况表,请根据调查表内容,代表John写一篇不少于80单词的调查汇报.
要求:表格中所有信息必须使用.可适当发挥.
Family memberWhat'syour favorite
TV show?
Why do you like it best?How often do you watch it?When do you plan to watch it?
Fatheraction moviesexcitingtwice a weektomorrow
Mothersoap operasmovingevery daytonight
Mei Meicartoonsfunnyonce a weeknext weekend
Hello,my name is John.My families like different kinds of TV shows.My father
                                                               

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.
46.If you want to buy a little dog,you can call.A
A.555-9019     
B.555-0001          
C.555-4140
D.555-2732
47.Who can answer the call 24hours a day?B
A.Tom.
B.Barbara.
C.Carl.
D.Sandy.
48.The above four notices are all about.D
A.cats        
B.dogs              
C.selling pets
D.pets.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

17.His parents havepromised(答应)to buy a new mobile phone for him.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.If you want to do a good job,you have to read theseinstructions (指示).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-What else did the teacher say?---He advised us______ in the reading room.(  )
A.shoutB.not shoutC.don't shoutD.not to shout

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.The fashion show I looked forward to for a long time ______ successful at last.(  )
A.provedB.proveC.provingD.proves

查看答案和解析>>

同步练习册答案