精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.How to play SPUD
What you need:◆a soft ball◆five or more players◆a clear space outside  Aim(目的) of the game:
To be the last player in the game.(You are out as soon as you spell the word SPUD.)  Rules of the game:
?Pick a player to start with the ball.The player with the ball is called It.
?It stands in the middle of the playing area with the ball.All the other players circle around him.
?It throws the ball straight up into the air,and calls another's name.The player whose name is called is now It and has to get the ball.Everyone else runs away.
?It shouts‘SPUD!'loudly as soon as It gets the ball.Everyone else has to stop running and stand still.
?Then It takes three steps towards another player,and throws the ball at the player's feet.The player must not move,even if there's a chance of being hit by the ball.
?If It hits the player,or if the player moves,then the player gets a letter (S first),and becomes It.If It misses,then It gets a letter and stays It.
?The first letter for a player who is hit is S,the second letter is P,and so on.Any player who has spelled SPUD is out.
The winner is the last player in the game.

48.The passage says a game of SPUD needs at leastB.
A.four players      
B.five players  
C.six players  
D.seven players
49.When It calls your name,what must you do first?C
A.Run away.
B.Throw the ball.
C.Get the ball.
D.Take three steps.
50.Which picture best matches Rule 5?D

51.The winner is the player whoB.
A.catches the ball first
B.does not spell SPUD
C.is the first to spell SPUD
D.throws the ball the farthest.

分析 文章大意:主要介绍了一个SPUD游戏,都需要什么和一些基本的游戏规则.

解答 48-51:BCDB
48题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第二段What you need:◆a soft ball◆five or more players可知需要5名以上的队员,所以至少要5个,故答案是B.
49题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第三步The player whose name is called is now It and has to get the ball.Everyone else runs away可知这个被叫的人,必须拿到球,其他人都逃跑了,故答案是C.
50题答案:D 考查细节理解题,根据文中的规则5的大意然后向另一个球员走三步,然后把球扔到球员的脚上,球员不能移动,即使有可能被球击中.可知D符合要求,故答案是D.
51题答案:B 考查细节理解题,根据文中的规则七Any player who has spelled SPUD is out.The winner is the last player in the game.任何拼写SPUD的人都出局了.冠军是在比赛最后的球员.可知没有拼这个词的人,故答案是B.

点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-Is Lara similar ________ Tina?
-Yes,they're twins (双胞胎).But in some ways,they are different ________ each other.(  )
A.with; byB.to; fromC.like; ofD.as; about

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-What does Allen look like?-He has_____________.(  )
A.two blue big eyesB.two blue big eye
C.two big blue eyeD.two big blue eyes

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.The players arrived _______ Shanghai _______ night.(  )
A.at; atB.in; atC.in; in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.阅读下面短文,在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺.(每空格限填一词)
Indians always shake their heads when they talk to others.It does not have the same meaning as our"(57)No".If someone wants to visit India,he should know this or it will give him some (58)trouble.
One day,a foreign officer went to India on business.He hired (雇用)a car and an Indian driver.When he told his driver to take him to his office,the driver shook his head at once.The officer (59)repeated his order and the driver shook his head again.At last,the officer,of course,got (60)angry.
"How dare(敢)you refuse my order?"he(61)shouted,"Drive me to the office at once!"
The driver answered in a very loud voice too."Yes,sir."But to the officer's surprise,the driver shook his head at the same time.
The car started and the officer was now so surprised that he(62)couldn't say a word.He thought about it for a while and nodded with a smile,"‘No'means‘Yes'here!"

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.Do you know about"Happy Farm"?It is one of the most popular computer games nowadays.Many people,especially boys and girls,are fond of playing the game.They often stay up late at night for stealing the vegetables from others'farms.But have you ever dreamed that you can have a Happy Farm of your own in the real world?Now the dream has come true.The real Happy Farm has been built at a shopping centre in Shenyang,Liaoning Province.What can people do on the farm?
At first,people can choose the seeds(种子)of their favorite plants and vegetables.They only need to pay ten yuan for the seeds and a small farm.Next,theysow the seeds in the field.And they like to write their favorite words on the signs to make their farms different from others.Then,they must often come to their farms to water and look after the plants.When the plants get ripe(成熟),they will come to harvest.They are so excited to get the happiness from their hard work.They can also learn more about the plants and vegetables.They would like to save food from now on.Now there are still some little farms left.Come and be the owners.Enjoy the special happiness.
46.How much do people pay for the seeds in the real farm in Shenyang?A
A.Ten yuan.B.More than ten yuan.
C.Five yuan.D.We don't know.
47.What does the underlined word"sow"mean in the passage?B
A.浇灌B.播种C.分类D.挑选
48.Put the following steps in the right order according to the passage.B
a.Sow the seeds.b.Water and look after the plants.
c.Come to harvest.d.Buy seeds and a small farm.
A.c,b,a,dB.d,a,b,cC. b,d,a,cD.d,a,c,b
49.People like to make their farms different from others byC.
A.planting their favorite seeds
B.growing many different kinds of plants
C.writing their favorite words on the signs in the field
D.stealing the vegetables from others'farms.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.I'm behind Han Mei,so Han Mei is ________.(  )
A.next to meB.in front of meC.behind me,tooD.on my left

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

18.river,don't,that,in,swim
Don't swim in that river..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.---Did you see Henry at the party?---No,he      by the time I got there.(  )
A.leftB.was leavingC.has leftD.had left

查看答案和解析>>

同步练习册答案