A new study says that American children have exciting after-school life. Many junior and senior students have a lot of interesting things to do in their free time. About 57% students have activities every day. 82% students have activities at least four times a week. American students spend their free time doing sports or enjoying arts, music and dancing. They like to have fun outside school because they can make a lot of friends during their activities.
1.What is American children’s life like after school?
A. Unhappy. B. Boring.
C. Exciting. D. Unhealthy.
2.How many students have activities every day if there are 200 students?
A. About 30 students. B. About 114 students.
C. About 139 students. D. About 164 students.
3.American students or enjoy arts, music and dancing in their free time.
A. do sports
B. watch TV
C. surf on the Internet
D. play computer games
4.American students like to have fun outside school because .
A. they like their teachers
B. they can make many friends
C. they don’t like school life
D. they are free to do anything outside
1.C
2.B
3.A
4.B
【解析】
试题分析:这篇短文讲述的是美国的孩子们的业余生活非常的丰富多彩,他们中每天都参加活动的人就占到了57%。他们经常在业余时间做运动、欣赏美术、音乐和舞蹈,而且在这个过程中他们还能交到很多朋友。
1.细节理解题。根据短文的开头A new study says that American children have exciting after-school life.可知,一个新的研究表明美国的孩子们的课余生活是非常令人兴奋的。故选C。
2.推理判断题。根据短文中About 57% students have activities every day可知,每天都有活动的学生占57%,因此如果有200个学生的话,每天都有活动的学生就是114个。故选B。
3.细节理解题。根据短文中American students spend their free time doing sports or enjoying arts, music and dancing.可知,美国的学生花费他们的业余时间做运动、欣赏美术、音乐和舞蹈。故选A。
4.细节理解题。根据短文的最后一句话They like to have fun outside school because they can make a lot of friends during their activities.可知,他们喜欢课外的生活因为他们可以在活动中交到很多朋友。故选B。
考点:日常生活类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东济南章丘市七年级上期末英语试卷(解析版) 题型:单项填空
---Do you like August or June? ---______.
A. Yes, I do B. No, I don’t
C. June D. I don’t know
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏兴化顾庄等三校八年级上12月月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
It was getting late. There was no noise in the forest. We could only hear the birds singing. And then, a bear—a big brown bear—came into the forest. The bear stopped under a tall tree. He was very hungry. He looked up into the tree. There in the nut tree was his supper—a supper of nice nuts. But the nuts were high up in the tree. The hungry bear could not reach them. But he knew how to get his supper. He climbed up the tree.21*cnjy*com
Up and up he climbed. He climbed onto a big branch of the tree. He sat there and then shook(摇) the branch again and again. At last the branch broke. The brown bear fell down with the branch and nuts.
The bear sat up and looked around. With his big paws he picked up the nuts and ate them up.
1.How did the brown bear get his supper?
A. He climbed up the tree and ate the nuts there.
B. He shook the nuts off a tree and ate them.
C. He picked up the nuts on the ground and ate them.
D. He fell down with the branch of the tree. Then he took the nuts and ate them.
2.The story took place .
A. in the morning B. at noon
C. before evening came D. at midnight
3.The word “branch” in this passage means in Chinese.
A. 树干 B. 树叶 C. 树枝 D. 树桩
4.Where did the bear eat the nuts?
A. in a forest. B. outside the forest.
C. near a forest. D. in front of the forest.
5.From this passage we can see the bear was .
A. small but heavy B. big but light
C. big and heavy D. small and light
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏兴化顾庄等三校八年级上12月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
----Was there much ______ in Nanjing last week?
---- Yes, it snowed a lot.
A. snow B.snowy
C. snowed D. snowing
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏南京钟英中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:其他题
阅读下面短文,根据所读内容,在文章后第76-85小题的空格里填入一个最恰当的词,并将答案填写在答题卡标号为76-86的相应位置上。注意:每个空格只填1个单词。(共10小题,每小题0.5分,满分5分)
We want some help
Zhang Ping: Please help me. I am in Class 1 Grade 7. I can’t learn Maths well. My Maths teacher always speaks too fast. Many of my classmates do well in it. But I don’t. I can’t get high marks(高分). Sometimes I can’t understand what the teacher says in class. How I hope my Maths teacher can help me after class!
Li Gao: I am too short. I am only 1.4 meters tall. I like playing basketball, but my friends all say I can’t be a good basketball player. How can I be as tall as my friends? Can short boys play basketball? I hope someone can teach me how to be a good guard(后卫).
Xiang Meimei: I want to be a slim girl. Some of my friends say I am too fat. Is it because my parents are fat, too? Am I a beautiful girl? When I see those slim girls, my eyes are green. I hope to know some ways to be slimmer.
Gu You: I need friends. I am sad because I don’t have many good friends to chat with. I am not good at talking. And my face turns red when I am with many children. But I really want to have a lot of friends. How can I make it?
Children in Need of 1.
2. | Problems | Goals |
Zhang Ping | Not being 3. at Maths | To get help 4. his Maths teacher. |
Li Gao | Being too 5. | To be taller. To play basketball well to be a good 6. . |
Xiang Meimei | Being too 7. | To know some 8. to be slimmer . |
Gu You | Not having friends to 9. with | To know 10. to make friends with other children. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏南京钟英中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
— Dad, I'm going for Jim's birthday party.
— .
A. Be careful. B. Come home early.
C. Have fun. D. Wish you good luck
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏南京钟英中学七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
These boys are swimmers. They all swim very .
A. good; well B. good; good
C. well; good D. well; well
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏靖城中学共同体八年级1月独立作业英语试卷(解析版) 题型:单项填空
---There is little milk in the bottle,__________ there?
---___________. I have to buy some this afternoon.
A.is; Yes. there is
B. is; No, there isn’t
C. isn’t; Yes, there is
D. isn’t; No, there isn’t
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年江苏江阴初级中学八年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单词拼写
How can we students keep ourselves safe? Here are some t 1. .
On your way home or to school: W 2. for the green traffic light, and look left and right before you cross the road. If you see a car c 3. , don’t cross until it is really safe. Dress in bright colours, so the d 4. can see you clearly.
At school: When students around you begin to push, try to hold onto something, or stay in a safer corner. If you fall down in a crowded(拥挤的)place, cover your head with b 5. hands.
When there’s a fire: Stay calm and leave q 6. . Use a piece of wet cloth to cover your mouth and nose so that you can protect yourself from s 7. . If your clothes catch fire, please drop to the ground and roll from side to side to put out the fire.
For eating: Wash fruit like apples or grapes carefully b 8. you eat them. Check the expiration dates(保质期)and if your food looks or smells t 9. , don’t eat it.
For riding on the escalator(自动扶梯): Hold onto the handrails(扶手). It is d 10. to run up and down on them. You may fall down because escalator steps(台阶)are not fit for running.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com