分析 这篇短文主要讲述了学生作业负担过重,以及部分学生不会很好利用时间,造成了睡眠不足,进而影响到孩子们的学习和健康.并建议学校和家长应该减少一些作业让我们的孩子们每天晚上能享受超过九小时的睡眠.
解答 答案:66.C 细节理解题.根据第一行句子Most students sleep less than ninehours every night,because they have much homework to do.大多数学生每一个晚上睡眠不足九小时,因为他们有很多作业要做.可知因为他们要做作业.故选C.
67.A 细节理解题.根据第二行句子Some homework is given by their teachers,and some by their parents.一些家庭作业是由他们的老师给的,有些是由他们的父母给的.可知他们的父母也给他们作业.故选A.
68.D 细节理解题.根据第三行句子Some students have to get up early every morning on weekdays to get to school on time by bus,by bike or on foot.有些学生每天早上必须早起,乘公共汽车、骑车或步行按时到校.可知他们乘公共汽车、骑车或步行上学.故选D.
69.B 细节理解题.根据第四行句子Schools and parents should cut down some of the homework so that our children can enjoy more than nine hours ofsleep every night for their health.为了他们的健康学校和家长应该减少一些作业让我们的孩子们每天晚上能享受超过九小时的睡眠.可知超过9小时对孩子的健康是有益的.故选B.
70.B 细节判断题.根据第一行句子Most students sleep less than ninehours every night,because they have much homework to do.大多数学生每一个晚上睡眠不足九小时,因为他们有很多作业要做.可知是大部分学生为了他们的作业熬夜,不是所有的学生.故选B.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | more carefully; any other | B. | more carefully; any | ||
| C. | more careful; any other | D. | more careful; any |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| There's a group of kids at my school who are making my life terrible.A few weeks ago they asked me for money.I said no,so they pushed me and hit me.Like a fool,I gave them my bus fare(车费),and so I had to walk home.But that was only the start of it.Every day after that they asked for more.I had to asked my mum for money to pay them.Now I can't face them any more.I haven't been to school for over a week.I'm so afraid of them!I've got a fever.I just can't stop wondering"why me?"!What should I do?I can't tell anyone else about my problem.Please help me! Robert Edinburgh |
| Some time ago because of an illness I put on a lot of weight.Since then my life has never been the same again.My schoolmates are always joking about my weight.I feel helpless and lonely.I mean,I still have some of my old friends,but I feel that I am not as accepted as I was when I looked good. .Sometimes I'm just too shy to be around people.Last month I asked a boy in my class to the dance.He said yes,but the next day he dumped(抛弃)me.I heard later that he said it was because I was fat.What should I do?Please help me! Maria Liverpool |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.quietly B.instead of C.station D.situation E.suggested |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com