精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.When people think of food in the United States,they think mostly of fast foods like hamburgers and hot dogs.In fact,in U.S.cities like New York and Los Angeles,there are thousands of different kinds of restaurants with foods from all over the world.
So if you like to try different foods,the United States is the place for you.The United States has people from all over the world,and they bring with them typical foods from their countries.You can eat tempura in Japanese resturants,tacos in Mexican restaurants,paella in Spanish restaurants,pasta in Italian restaurants,and you can also eat American most popular food,pizza.
Yes,pizza!Pizza is originally from Italy,but today it is an important part of the U.S.menu.There are about 58.000pizzerias in the United States-that's about 17percent of all restaurants in the country,and the number is growing.
The United States has eating places for all tastes-and all pockets.You can buy a hot dog on the street and pay one or two dollars.Or you can go to a four-star restauant and pay 200for a dinner.

51.What kinds of food are mostly there in the United States?D
A.Pasta.
B.Paella.
C.Tacos.
D.Fast food.
52.Where will you go if you like to try different foods?A
A.The United States.
B.Japanese.
C.Italy.
D.Spain.
53.How much does a hot dog cost on the street?B
A.200dollars.
B.1 dollar or 2 dollars.
C.17dollars.
D.58dollars.
54.How many kinds of food are mentioned in Paragraph 2?D
A.Two.
B.Four.
C.Three.
D.Five.

分析 文章大意:这篇短文告诉我们:许多人认为美国人通常只有快餐,但他们错了.在美国你可以吃到天麸罗,炸玉米饼,(西班牙的)肉菜饭、意大利通心粉等世界各地的美食.在美国有许多种不同的食物,因为美国人来自世界不同的国家.

解答 51-54:DABD
51题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第一段they think mostly of fast foods like hamburgers and hot dogs可知他们认为主要是喜欢汉堡包和热狗快餐食品,故答案是D.
52题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第一段In fact,in U.S.cities like New York and Los Angeles,there are thousands of different kinds of restaurants with foods from all over the world.可知 事实上,在美国像纽约和洛杉矶,有成千上万的不同种类的餐厅的食物来自世界各地,故答案是A.
53题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第三段You can buy a hot dog on the street and pay one or two dollars.可知你可以在街上买一条热狗,付一到两美元.,故答案是B.
54题答案:D  归纳题,根据文中的第二段You can eat tempura in Japanese resturants,tacos in Mexican restaurants,paella in Spanish restaurants,pasta in Italian restaurants,and you can also eat American most popular food,pizza.可知 tempura;tacos;paella;pasta;pizza一共提到5种,故答案是D.

点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.The documentary A Bite of China isquite([kwait]) popular around China recently.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Do you learn from your mistakes?I hope so.But have you ever made the same mistake twice?I have.Sometimes I make the same mistake three or four times!
Sometimes,good things happen because of mistakes.Once I got on the wrong train.That was a big mistake.But on that train,I saw a good friend.I was so happy I made that mistake!
Another time I ruined a surprise.My mother planned a surprise party for my father.She told me it was a secret.But I was just a little boy and I couldn't keep the secret.I told my father about the party.At first,my mother was mad at me.But then my father said he was happy he knew about it.He said he didn't like surprises.
When a good thing comes out of a mistake,that's a happy accident!

56.The boy sawA on the wrong train.
A.his friend
B.his father
C.his mother
D.his teacher
57.His mother asked him toC.
A.plan a surprise party
B.tell his father about the party
C.keep a secret about the party
D.invite his friends to the party
58.What does the boy think of mistakes?D
A.Mistakes are not welcome.
B.A mistake is a terrible thing.
C.All mistakes mean happy accidents.
D.Sometimes a mistake can be a good thing.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.The founder of Apple Steve Jobs was not only one of the fathers of the personal computing time,but also one of the giants of the information age.Here are some of his greatest contributions.
Apple II
Jobs and Steve Wozniak founded Apple
Computers Inc.in 1976.
A year later,the Apple II was invented.This production was the world's first mass-market personal computer.
The iMac
Under Jobs'leadership
Apple introduced the 
all-in-one iMac computer in
1998,The iMac became the first machine,which offered only a CD-ROM slot.
      The iPad
By 2010,Steve Jobs was  confident the world was ready
to have a tablet computer that would be great for watching movies and playing games.The touch-sensitive iPad is a great success.
       iPhone 4s
iPhone 4s came out on 
October 4,2011,in America.
It looks like iPhone 4.It has a larger and wider screen and a slimmer yet wider case.It has a better camera and faster data transfer speeds.
56.When was the Apple II invented?B
A.In 1976.
B.In 1977.
C.In 1998.
D.In 2010.
57.When did the iMac first come out?B
A.In 1976.
B.In 1998.
C.In 2010.
D.In 2011.
58.Which one was the oldest?A
A.The Apple II.
B.The iMac.
C.The iPad.
D.The iPhone 4s.
59.From the passage,we can know that the iPadD.
A.has a better camera            
B.is the first personal computer
C.has a CD-ROM slot            
D.is great for watching movies
60.According to the passage,which of the following is True?C
A.iPhone 4s'screen is the same size as iPhone 4.
B.iPhone 4s has a larger and slimmer case than iPhone 4.
C.iPhone 4s uses less time to transfer data than iPhone 4.
D.iPhone 4s with an improved camera is cheaper than iPhone 4.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

5.根据中文和英文提示,写一封意思连贯、符合逻辑、不少于50词的回信.信的开头和结尾已给出,其词数不计入所完成的回信内.所给英文提示词语仅供选用.请不要写出你的真实校名和姓名.
假如你叫林星,最近和美国朋友Kate通过邮件谈论彼此的功课,她想了解你最喜欢的科目是什么,为什么喜欢以及你学好这门功课的方法.请你根据她的问题回复邮件.
提示词语:favourite,like,because,way,fun,helpful,advice

My favouritesubject is English and I'm good at it.I like it because I can not only have funin listening,speaking,reading and writing,but learn a lot about westernculture.Here are my ways to learn it well.I often listen to English news andread English novels and magazines on the Internet,and I also watch Englishmovies in the cinema.Do you think they are helpful?English is your motherlanguage.Would you please give me more ideas to learn it better?.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.Is it difficult for you to get up in the morning?Hiroyuki's bed will solve your problem!Here is how it works.
The bed is connected to an alarm clock.First,the alarm clock rings.You have a few minutes to wake up.Next,a tape recorder in the bed plays soft music.The tape recorder in Hiroyuki's bed plays a recording of his girlfriend.She whispers in a sweet voice,"Wake up,darling,please."A few minutes later,Hiroyuki hears a recording of his boss.His boss shouts,"Wake up at once,or you'll be late!"
If you don't get up after the second recording,a mechanical"foot"in the bed will kick you in the head.The bed waits a few more minutes.What?You're still in bed!Slowly the top of the bed rises higher and higher.The foot of the bed goes lower and lower.Finally you slide off the bed and onto the floor.You are out of bed and awake!
Hiroyuki's bed is not in stores.There is only one bed-the bed Hiroyuki made for a contest.Maybe someday a company will make Hiroyuki's bed and sell it in stores.Maybe people will buy millions of beds.Then Hiroyuki will be rich.If the bed makes Hiroyuki rich,he won't need to go to work,and he won't need to get up early!

51.The bed is useful to the peopleB.
A.who can't sleep well   
B.who can't get up early
C.who go to bed early   
D.who go to bed late
52.The bed is not connected toC.
A.an alarm clock   
B.a tape recorder   
C.a TV   
D.a mechanical foot
53.The word"whisper"in the second paragraph means"D".
A.speak loudly  
B.speak sadly  
C.speak angrily  
D.speak quietly.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.My name is Jane King.I'm twelve.I'm an English girl.I have a brother.His name is John.He is only five.He is very lovely.Both(两者都)my father and my mother are teachers.They work very hard.We have a house with a garden.The house is big and nice.The garden is not big but nice.There are some flowers and small trees in it.We often play games there.We all like our house and garden.

26.Jane is fromD.
A.America
B.Canada
C.Japan
D.England
27.Mr.and Mrs.King haveC children.
A.four
B.one
C.two
D.three
28.How old is Jane's brother?He isB.
A.12
B.5
C.7
D.We don't know
29.What is Mr.King?He isB.
A.a worker
B.a teacher
C.a student
D.a doctor
30.How is Jane King's new house?D
A.The house is big.
B.The house is nice.
C.The house has a garden.
D.A,B and C.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.What can you do when someone hurts you?Most people may be angry or even fight with the one who hurts him or her.But it's not a good idea.The best way is to forgive (宽恕,原谅)them.
Although it is not easy for us to forgive people who hurt us,it is possible."Forgiveness makes you more helpful.And it is good for our health."says Frederic,the writer of the book called Forgive for God.
But how can we forgive others?Here are some pieces of advice for you.
•Think of something beautiful and the people you love.Try to get yourself happy.
◆Don't wait others to apologize (道歉) to you.If the people hurt you,he or she won't apologize to you.They may just want to hurt you or they just don't see things the same way.
◆Try to see things in somebody else's situation.You can write a letter to yourself from the other's point.That can make you understand others better and make yourself happier.
◆Don't forget to forgive yourself.For some people,forgiving themselves is the biggest challenge.And it also makes you more confident.
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出正确答案,并在答题卡上将该项涂黑.(共5小题,每小题2分,满分10分)
61.If your friend hurts you,the best way isB.
A.to apologize to him or herB.to forgive him or her
C.to fight with him or herD.to make yourself happy
62.According to the passage,the writer thinks forgiving others isA.
A.difficultB.impossibleC.easyD.wrong
63.Which of the following is NOT RIGHT?B
A.Forgive for God is the name of a book.
B.The people who hurt you often say sorry to you.
C.Forgiveness can make people healthy.
D.It is a challenge for some people to forgive themselves.
64.How many pieces of advice are there in the passage?C
A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.
65.This passage mainly tells usD.
A.how to make us more confidentB.how to understand others
C.how to forgive ourselvesD.how to forgive others.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-           
-Go up this road to the end.(  )
A.Where are we now?
B.What are we doing at the supermarket?
C.How can I get to the supermarket?

查看答案和解析>>

同步练习册答案