精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.Victory Bacelis is a California immigrant (移民)who grew up in a poor village in Mexico.He is used to working hard.He works more than 90 hours a week at three different jobs,including McDonal's.He is saving up to buy a house.
One day,while Victory was cleaning  the floor at McDonal's,he found an envelope and pickcd it up.There was $612 in it.He called the police to report the lost money.The police couldn't find the owner,so they gave the money back to Victory.
Then Victoty read a story in the newspaper about Adrian Sandoval,a baby who was very sick.Victory decided to give the money away to help pay for the baby's operation.Victory truly has a heart of gold.

56.Where did Victory Bacelis grow up?C
A.in California
B.in America
C.in Mexico
D.at McDonal's
57.Why does Victory work so hard?BecauseD.
A.he is very strong
B.he likes his work very much
C.he is helping his parents
D.he is saving up to buy a house
58.What was in the envelope?D
A.3 dollars
B.90 dollars
C.612 yuan
D.612 dollars
59.How did Victory  deal with the money finally?A
A.He gave it away to a very sick baby
B.He kept it himself
C.He gave it back to the owner
D.He gave it to the police
60.The writer thinks that Victory isC.
A.very poor
B.very funny
C.very kind
D.very lucky.

分析 文章大意:文章主要讲述了生长在墨西哥贫苦农村的Victory,努力工作赚钱买房,他一周做三份不同的工作,时间超过90小时.一天,他捡到一个信封里面有612美元,他将其交给了警察但由于没有找到钱的主人,警察又将钱给了Victory,但最终他不为私利,在报纸上看到生病的孩子需要手术费后将这钱捐了出去,帮助孩子付手术费.由此,作者歌颂了他那颗金子般善良的心.

解答 56.答案C.细节理解题.根据"Victory Bacelis is a California immigrant (移民)who grew up in a poor village in Mexico"可以看出他在墨西哥长大,故选C.
57.答案D.细节理解题.根据"He is saving up to buy a house."可以看出他努力工作是为了存钱买房子,故选D.
58.答案D.细节理解题.根据"There was $612 in it",可知信封里有612美元,故选D.
59.答案A.细节理解题.根据"Victory decided to give the money away to help pay for the baby's operation"可以看出他最后将钱给一个小孩儿付了手术费,故选A.
60.答案C.推理判断题.根据"Victory truly has a heart of gold"作者认为Victory有一颗金子般的心,可以看出作者对他的称赞,他是一个为他人着想的善良的人,故选C.

点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相关文章细节,做出正确解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Who are you going to have            the library?(  )
A.to designB.designC.designed

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.I have drunk  two glasses of milk till this morning.(对画线部分提问)
Howmuch milk have you drunk till this morning?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Unit _______ is easy but ________ unit is difficult.(  )
A.Sixth; sevenB.Six; seven
C.Sixth; the seventhD.Six; the seventh

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

6.A:Hi,Tony!What are you doing here?
B:Hi,Judy!(71)D            
A:Travelling?(72)C            
B:Yes,Summer is the best time for travel and I'd like to stay in a cool place.
A:That'll be great!Have you decided where to go?
B:Not yet.Any suggestions?
A:(73)BIt's quite cool and the food there is also special.
B:(74)EThank you.What's your plan for the vacation?
A:(75)AI'll help my father with his business.

A.I will stay at home.
B.How about Dalian?
C.Are you planning for your summer vacation?
D.I'm making a travelling plan.
E.That's a great idea.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Our country encourages more students_____football.Now many football clubs have been set up in schools.(  )
A.playB.playingC.to playD.will play

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.It's difficult to imagine                     it is like in that village after the earthquake.(  )
A.whenB.whatC.whereD.which

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-_________ I swim here?
-I'm sorry.Children ________ swim here.(  )
A.Can,mustn'tB.May,mustC.Must,can't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.Trees used to be ______ for cooking by the villagers in the 1970s.(  )
A.cut upB.cut downC.cut off

查看答案和解析>>

同步练习册答案