分析 本文主要介绍了温哥华的情况,包括位置,人口,环境和气候,它是世界上最美丽的城市之一.
解答 80.It is on the west coast of Canada,on the Pacific Ocean.细节理解题.根据Vancouver (温哥华) is on the west coast of Canada,on the Pacific Ocean可知温哥华在加拿大西海岸,太平洋沿岸,故答案为:It is on the west coast of Canada,on the Pacific Ocean.
81.North American Indians 细节理解题.根据 North American Indians were the first people to live in Vancouver可知北美的印第安人是最早居住在温哥华的人,故答案为:North American Indians.
82.Over 9,000 kinds of fish and sea animals 细节理解题.根据It has an exciting aquarium (水族馆) with over 9,000fish and sea animals.可知水族馆有超过9000种的鱼和海洋动物,故答案为:Over 9,000 kinds of fish and sea animals.
83.It is in Vancouver is pleasant all year as it never gets too hot or too cold细节理解题.根据The weather in Vancouver is pleasant all year as it never gets too hot or too cold可知温哥华气候宜人全年它不会太冷或太热,故答案为:It is in Vancouver is pleasant all year as it never gets too hot or too cold.
84.At the top of the Harbour Centre.细节理解题.根据Go to the lookout at the top of the Harbour Centre,and have a bird's eye view of the city,the sea and the mountains可知在去海港中心的顶部可以鸟瞰城市,故答案为:At the top of the Harbour Centre.
85.It is one of the most beautiful cities in the world细节理解题.根据It is one of the most beautiful cities in the world---a city where you can go skiing in the morning,可知温哥华是世界上最美丽的城市之一.故答案为:It is one of the most beautiful cities in the world.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | where he goes | B. | where he went | C. | where did he go |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用
| A.whether B.beautiful C.dry D.However E.water |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| Dear Zhang Hua, Last Saturday,my friends visited me and asked me to go out to play with them.But my parents didn't allow me to go out and they even talked to my friends about it for a long time.I felt embarrassed in front of my friends.What's more,my parents often told me not to play with them because their grades are not good.Do you have the same problem?I need your help. Yours, Linda |
| Dear Linda, I'm glad to hear from you. . I hope what I said can help you. Yours, Zhang Hua |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com