分析 本文是一篇应用文,主要对一个学校的图书馆进行了介绍.图书馆的开放时间;可以借阅多少书籍;归还的期限;如果书籍损害了或丢失了,怎么办.
解答 56.答案:B.细节理解题.根据"More books can be borrowed only for class reading activities and school research."可知如果因为做科学研究的时候,可以借的数量多一点.故选B.
57.答案:C.细节理解题.根据"Full price must be paid if a book is lost."可知如果借阅的书籍丢了的话,要原价赔偿.故选C.
58.答案:A.细节理解题.根据"We encourage students to carry their library books in plastic bags to protect them from rainy weather."可知在下雨的时候,可以把书放在塑料袋中来保护书籍,故选A.
59.答案:D.细节理解题.根据"You can use this guide to help your kids use our library."可知这个图书馆的引导材料是给学生家长看的,故选D.
60.答案:C.细节理解题.根据"your kids may borrow or return books during opening hours only when his classroom teacher allows him to."可知孩子要想去图书馆借书或者还书,必须要有老师的同意才能去.所以C是错误的.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,找出与之有关的信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Her | B. | His | C. | Its | D. | My |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | when my dad comes back | B. | where my dad goes | ||
| C. | when my dad will come back | D. | where my dad will go |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| | Friday January 28,2011 |
| China's world number seven Li Na became the first Chinese tennis player to reach a Grand Slam final at this year's Australian Open."It was the first match-easy or tough?Nothing between."said Li,who has defeated ahlavova Strycova on her way to the Australian Open Final. | |
| Tuesday March 15,2011 | |
| Besides China,more than 70 countries have offered Japan help after the earthquake.Two US search and rescue teams,with 144 staff and 12 dogs,have begun work.The southern Afghan city of Kandahar announced it would donate(捐献)50000 to the"brothers and sisters"of Japan | |
| Thursday May 19,2011 | |
| Canada pop star Justin Bieber got a hugely disappointing greeting when he arrived in Hong Kong on ednesday.Just seven fans showed up at the city's airport to greet Bieber.Bieber's concert-one of the last shows in his"My World"tour-is on Friday in Hong Kong. | |
| Monday May 30,2011 | |
| A serious drought along the Yangtze River has affected(影响)over 34 million people,leaving farmers and livestock(牲畜)without water.Over 4.23 million people are having difficulty finding enough drinking water,while more than 5 million need help to fight against the drought. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | On | B. | In | C. | By | D. | With |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | hard | B. | harder | C. | hardest | D. | the hardest |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | say,to | B. | said,to | C. | spoke,to | D. | told,with |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | careful | B. | more careful | C. | carefully | D. | more carefully |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com