精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.Jane always goes to school early.She likes to talk to her friends before class.After school she does not go home early.She is always late.Jane stops to see the animals in the pet shop.She likes to see the dogs.One of them is a little dog.She watches the little white dog play in the window of the shop.She watches for a long time,so she comes home late.
One day her father and mother ask why she is late,and she tells them about the little dog in the pet shop.
Jane is not late the next day.She stops to look in the window of the shop.But she doesn't see the little white dog,and she is very sad.She is also very happy,today is her birthday.
Mother shows her a big birthday cake and Father gives her a birthday surprise.He gives the little white dog from the shop.Jane is very happy.The next day Jane does not come home late.She runs home to play with the white dog.

56.Before class begins,Jane usuallyB.
A.plays with her friends     
B.talks to her friends
C.looks at the dogs in the window
D.have a break
57.After school JaneD.
A.comes home early
B.does not go home late
C.plays with the dogs
D.always goes home late
58.Jane likesBbest.
A.the pet shop
B.the little white dog
C.little animals
D.the window of the shop
59.Who bought (买) the little white dog?C
A.Jane.
B.Jane's friends.
C.Jane's father.
D.Nobody.
60.The birthday surprise isD.
A.a big cake     
B.some presents     
C.some flowers
D.the little white dog.

分析 文章大意:简总是很早去上学.她喜欢在课前和她的朋友们说话.放学后她不早点回家.她总是很晚.简站在宠物店看动物.她喜欢看狗,其中一个是一只小狗,她看着小白狗在商店的橱窗里玩.她看了很长时间,所以她回家晚了.
一天,她的爸爸妈妈问她为什么迟到,她告诉他们宠物店里的小狗.
第二天简没有迟到,她停下来看看商店的橱窗,但是她没有看到那只小白狗,她很伤心.她也很高兴,因为今天是她的生日.
妈妈给她看了一个大生日蛋糕,爸爸给了她一个生日惊喜,他把店里小狗拿了出来,简很高兴,第二天,珍妮很早回家,她跑回家和小白狗玩.

解答 56~60:BDBCD
56题答案:B 考查细节理解.根据文中的She likes to talk to her friends before class她喜欢在课前和她的朋友们说话,故选择B.
57题答案:D 考查细节理解.根据文中的After school she does not go home early.She is always late.放学后她不早点回家.她总是很晚,选择D.
58题答案:B 考查细节理解.根据文中的She likes to see the dogs.One of them is a little dog她喜欢看狗,其中一个是一只小狗,故选择B.
59题答案:C 考查细节理解.根据文中的 Father gives her a birthday surprise.He gives the little white dog from the shop爸爸给了她一个生日惊喜,他把店里小狗拿了出来,故选择C.
60题答案:D 考查细节理解.根据文中的 Father gives her a birthday surprise.He gives the little white dog from the shop爸爸给了她一个生日惊喜,他把店里的小狗拿了出来,故选择D.

点评 这是一篇日常生活类阅读.做此类题需准确的翻译短文,根据根据短文的内容,仔细读每一道题,涉及的同义词辨析,理解等要有针对性与短文相结合,再选出最符合题意的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.The baby is only ten _______,he can't speak.(  )
A.month  oldB.year oldC.months  oldD.years old

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.The mancan't be(不可能是)our new teacher(写出英语)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.The geography class is  at 8:00.(对划线部分提问)
Whattimeis the geography class?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.Tom doesn't like eggs forbreakfast(早餐).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.The superstar'sdeath (die) is a great loss to the film industry.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.A:Hi,Li Dong!Tomorrow is Saturday.(38)A
B:Well,we have decided on one thing.We're going to the Great Wall for a picnic.
A:Oh.Sounds great!.(39)E
B:We're going there by bus.
A:(40)D
B:Everyone should wear sports shoes.
A:When and where are you leaving?
B:We're leaving at the bus stop at 6:00tomorrow morning.
A:(41)B
B:We're going hiking.
A:(42)C
B:For a whole day.We'll be back at 4:50in the afternoon.
A:Well,have a good time!Show me your photos when we get back to school.
B:Thanks.I will.
A.What are you going to do?
B.What else are you going to do?
C.How long are you going to stay there?
D.What kind of shoes will you wear?
E.How are you going there?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.The boy is reading a book.(改为复数句)
Theboysarereading books.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Bob,it's too dark.Please turn on the light.

查看答案和解析>>

同步练习册答案