精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.
A.The story  B.Opinions  C.Introduction  D.The characters and actors
46.C
This film is an action film as well as a western.It is also a comedy(喜剧).The film happens in 1881.It begins in China,but most of the film happens in the USA.
47.A
The story is about Wang Chong trying to save Princess Pei Pei from some bad guys.While he is looking for Princess Pei Pei.Wang Chong and the train robber share many funny adventures.
48.D
The main character is Wang Chong,played by jackie CHan.Lucy Liu plays princess Pei Pei.Owen Wilson is the robber.
49.B
I like all the funny fighting and the jokes in this film.There are a lot of amazin scenes too.I think all the stars act very well.
50.The last paragraph is mainly the writer'sC•
A.plan   B.story   C.advice   D.experience.

分析 A这个故事;B意见;C介绍;D人物与演员

解答 46-50:CADBC
46题答案:C 考查细节理解题,根据文中的This film is an action film as well as a western.It is also a comedy(喜剧).The film happens in 1881.It begins in China,but most of the film happens in the USA.这部电影是一部动作片以及西部的.这也是一个喜剧.这部电影发生在1881.它开始于中国,但电影的大部分发生在美国.可知 介绍这部电影的,故答案是C.
47题答案:A 考查细节理解题,根据文中的The story is about Wang Chong trying to save Princess Pei Pei from some bad guys.While he is looking for Princess Pei Pei.Wang Chong and the train robber share many funny adventures故事讲的是王崇试图从一些坏人中拯救公主佩佩,而他正在寻找佩佩公主,王崇和火车大盗分享了许多有趣的冒险故事.可知是故事,故答案是A.
48题答案:D 考查细节理解题,根据文中的The main character is Wang Chong,played by jackie CHan.Lucy Liu plays princess Pei Pei.Owen Wilson is the robber主角是王崇,由成龙扮演,刘玉玲扮演Pei Pei公主,欧文威尔森是强盗可知 人物与演员,故答案是D.
49题答案:B 考查细节理解题,根据文中的I like all the funny fighting and the jokes in this film.There are a lot of amazin scenes too.I think all the stars act very well喜欢所有有趣的战斗,在这部影片中的笑话,也有很多美丽的场景,我想所有的明星都演得很好可知 意见,故答案是B.
50题答案:C 考查细节理解题,根据文中的I like all the funny fighting and the jokes in this film.There are a lot of amazin scenes too.I think all the stars act very well喜欢所有有趣的战斗,在这部影片中的笑话,也有很多美丽的场景,我想所有的明星都演得很好可知作者对本篇的介绍,故答案是C.

点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

19.66.He and I were born in the same year.(改为同义句)      
Heis asoldas me.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

20.These are my brother and sister.(改为一般疑问句)
Aretheseyourbrother and sister?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.In the UK,bus journeys are very common.Buses are often convenient(便利的)for the people who live or work in the city center.Passengers can avoid heavy traffic and not have to pay for the parking.However,taking the bus is just a necessary but boring part of life:they get on the bus,pay for it and sit or find a place to stand when it is crowded.Everyone seems sad and bored.
In Latin  America,however,bus trips can be wonderful.For a start,films are showed on the buses between cities for passengers to have fun along the journeys.Local buses do not show films,but drivers usually turn on the radio and it can be great for passengers to listen to songs and get relaxed.
Even better than films  and music are the sights and sounds on the buses.Local buses always go to parts of the town that passengers would not visit by themselves.There passengers can see shops that they have never heard about.And they can also see other cultures of the town from the windows of the buses.
Besides,passengers'luggage(行李)is also interesting.It is common to see a happy dog's head getting out of somebody's bag or a lovely chicken"speaking cheerfully"under somebody's arm.Once on a bus in Peru,a farmer even tied a sheep to the top of the bus.It was quite surprising.
In all,taking the bus in Latin America is really fun and unforgettable.
71.Accord ing to  the passage,in the UK,how to passengers probably feel on the buses?
They probably feelsadandbored.
72.In Latin America,how can people have fun on the buses between cities?
They canwatchamovie(movies)/seeafilm(film).
73.In the writer's opinion,what are even better than films and music on the buses?
Thesights andsoundon the buses are.
74.Why does the writer think passengers'luggage is interesting?
Because it's comm on to see different kinds ofanimals on the buses.
75.What does the passage mainly tell us?
It mainly tells us aboutthe busjourney in Latin America.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.ADVERTISEMENTS
NEW TODAY SHOPPING CENTER
Tel83863223
Add658Jie fang Road
OpenMon.to Fri:9:00am---9:00pm
Sat.& Sun.9:00am---10:30pm
Coffee Shop24hours all year around
CHILDREN'S PALACE
Tel87969760
Add350Zhong zhou Road
A good place for child to have fun.
Piano lessonMon.to Fri.5:00pm---7:00pm
Price:150yuan
Dance lessonSat.& Sun.3:00pm---5:00pm
Price80yuan each day
NEW STAR HOTEL
Tel87787238
Add56East Jian kang Road
Breakfast6:00am-8:30am
Lunch11:30am---2:00pm
Supper5:00pm---10:00pm
DENNIS SUPERMARKET
Tel83383989
Add743Nan Chang Road
Open8:00am---9:30pm
Shop ceremony for 15years on Oct.5.
Goods are on sale.
31.If you want to go out for lunch,you can callC.
A.83383989    B.87969760    C.87787238    D.83863223
32.D isn't closed all year round.
A.NEW STAR HOTEL            B.CHILDREN'S PALACE
C.DENNIS SUPERMARKET        D.Coffee Shop
33.If you want to buy a new dress,you can go toB.
A.350Zhong zhou Road       B.743Nan Chang Road
C.658Jie fang Road         D.56East Jian kang Road
34.If you daughter wants to take the dance lesson for two weeks,you have to payA.
A.1120yuan    B.320yuan      C.240yuan     D.300yuan
35.On Oct 5,you can buy something cheaper than it used to be if you come atA.
A.9:00am      B.10:00pm      C.9:30pm       D.7:00am.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.These days our government is aiming to build an"economized(节省) society".(78)As(作为) students,you can do something that you can.
First,save things.You'd better walk to school or (79)ride a bike instead of taking a car.Turn off the(80)lightsas soon as you leave the classroom.Remember to turn off the tap right after washing your hands.When you go out to eat in a (81)restaurant(餐馆),ask for smaller dishes and take leftovers(剩菜)(82)home.Before you buy something new,think (83)whether it is necessary or not.
Second,use things for as long as (84)possible.When you buy things,make sure that they can (85)lasta long time.Don't use a paper cup or a paper bag.It's better to use a china cup because you can use it again.
Finally,collect what can be (86)recycled(回收利用) in your classroom,such as waste paper and soft drink cans.It can save money and protect the environment.
In general,I think one thing we should keep in mind is that (87)no matter what a small effort we make,it will make a difference.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Saturday,March 20,2010
Dear Mom and Dad,
The time has come:I'm graduating,and I thank you both for all your help during these 15years.I still remember when you used to say,"You can be whatever you want.,I'm so glad you are my parents,especially when I hear kids say they don't get on well with theirs.I'm glad that you support (支持)me when I decide to do anything.You always try to help,and that's important to me.
Dad,I remember when you first took me fishing.I loved going even though I never caught anything.I also remember when you would get angry with me.I realize you were only trying to show me the right way.When I would cry,you would always be there to try to cheer me up.That's what I call a good,loving,caring dad.Sometimes you and Mom don't agree with me,but you are there by my side in anything that I do,and that's why I love you both so muck
Mom,I enjoy going out with you and having our happy time every Friday night,and I hope that never changes.I love telling you everything; the best part about you is that you listen.I'm glad we do a lot together.You love to have fun,and Dad does,too.You always give me your opinion and I listen.
Thank you for bringing me up.
Love always,
Allison

根据短文内容,选择最佳答案.
56.Allison writes the letter to showD to her parents.
A.wishes        
B.support      
C.help        
D.thanks
57.In Allison's opinion,other kids of her age mayA their parents.
A.have problems with     
B.get on well with    
C.like to talk to     
D.like to listen to
58.Father might get angry with her when AllisonB.
A.didn't accept him        
B.didn't do things in the right way
C.didn't catch any fish        
D.didn't agree with her parents
59.The underlined part"and Dad does,too"in Paragraph 3means"D".
A.and Dad is funny,too       
B.and so is Dad
C.and Dad has,too            
D.and Dad also loves to have fun
60.What makes Allison and her mother good friends?B
A.Cheering up each other.
B.Listening to each other and having fun together.
C.Encouraging each other.
D.Going out together.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Mother Teresa once said,"Every time you smile at someone,it is an action of love,a gift to that person."However a recent survey showed that 25% of Chinese never smiled or smiled less than five times a day.It also found that 2% of Chinese were willing to smile at strangers.
 To make a change,forty students from Shanghai Normal University started a team of"Smiling Volunteers".Their first smiling task was to smile at all the visitors in the Shanghai Film Art Centre and asked if they needed their help.Not all studnets found it easy to smile all the time."When volunteers help other people,smiling is the best way to make them understand that volunteers are ready and sincere(真诚的)."One team leader said.
 A teacher in charge of(负责) the team thought the team's work was not all fun and games."Most of our students will be teachers after they leave the university.Smiling is necessary for good teachers.We hope they can learn how to smile at each other,"she said.
 Everyone smiles in the same language.So it's not important whether you are a teacher or not.After all,sincere smiling and helping hearts are the most important.If today don't start a day with a smile,it won't be too late to start practising for tomorrow.Remember"The world always looks brighter from behind a smile."
76.How many Chinese never smiled or smiled less than five times a day?25%of Chinese never smiled or smiled less than five times a day.
77.Who were the members of the team of"Smiling Volunteers"?Forty students from Shanghai Normal University
78.Where did the university students do their first task?In the Shanghai Film Art Centre.
79.What will most of the students be after they leave Shanghai Normal University?They will be teachers.
80.Why smiling is necessay in your life?(请考生自拟一句话回答)It makes our world brighter..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

19.每个人都希望自己健康.那么,如何保持身体健康呢?请围绕这个话题并结合你自己的实际情况,写一篇英语短文,简要地谈一谈你的做法.要求70个词左右.

查看答案和解析>>

同步练习册答案