Sue has a cat. She likes playing with it at home. But she's seven now and she has to go to school. She has to leave it at home,so she isn’t happy. She doesn’t want to listen to her teacher. So she can't answer the questions.
Now the students are studying math. She is looking out of the window. Mr. Green asks ,“What is two plus (加) two,Sue?”
Sue stands up but she can't answer it.
“If your mother gives you two pencils”’ Mr Green says ,“I give you two,how many pencils do you have?”
“Five,Mr. Green. ”
“You are wrong”’Mr. Green says. “You have four.”
“I don't think so. ” The girl says. “I already have one in my pencil box!”
根据短文内容,选择最佳答案。
() 1. Sue wants to .
A. listen to her teacher B. answer the questions
C. be at home with her cat D. take her cat to school
() 2. Sue isn’t happy because .
A. she has to leave her cat at home B. she likes playing
C. she doesn’t like school D. she can't answer the questions
() 3. What's “math” in Chinese?
A. 自然 B. 数学 C. 历史 D. 地理
() 4. Mr. Green is Sue's.
A. teacher B. mother C. worker D. father
() 5. Sue's answer to the math question is .
A. good B. right C. not wrong D. wrong
1. C 细节理解题。由 “She likes playing with it at home. But she's seven now and she has to go to school. ”可知,因此答案为 C.
2. A 细节理解题。由 “She likes playing with it at home. But she's seven now and she has to go to school. She has to leave it at home,so she isn’t happy. ”可知,因此答案为 A.
3. B词义猜测题。由“What is two plus (加) two”可知,math应该 是数学,因此答案为B.
4. A 细节理解题。由“Mr. Green asks ,‘What is two plus (加) two,Sue?”可知,格林先生应该是她的老师,因此答案为A.
5. D 细节理解题。由“I give you two,how many pencils do you have?”和“Five”可知,因此答案为D.
科目:初中英语 来源: 题型:
What do you think the future will be like? Here are some answers from some students.
Mary: If we don't take good care of the earth now,our children and grandchildren will be born into a world with much pollution (污染) . There will be fewer trees and more buildings,because there will be more people.
Jack: I agree with Mary. Things will be worse (更糟) . The weather in the future will be much hotter. Humans (人类) won’t be able to live on the earth. They will have to look for another planet to live on.
Linda: I think the life in the future will be better. Most people in the world will use “green cars” by 2020,so there will be less pollution and people will live to be 200 years old. As for (至于) space travel,I would say,we will visit Mars (火星) in about fifty years.
根据短文内容,回答问题。
1. What are they talking about?
2. What does Mary think the earth will be like in the future?
3. What does the underlined word “planet” mean in Chinese?
4. Why does Jack think humans will have to look for another planet to live on?
5. How many things does Linda predict (预测) ?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
Bill is from Australia. He lives in Sydney. He can speak French and English,but he can't speak Chinese. He has a pen pal in the United States. Her name is Lisa and she lives in New York. Bill's favorite sport is basketball and he can play the guitar. Lisa's favorite sport is tennis. She can't play the guitar,but she can play the piano and sing very well.
根据短文内容,选择最佳答案。
() 1. Bill is from.
A. Australia B. France
C. the United States D. the UK
() 2. Lisa is a/an .
A. Chinese B. American C. English D. Japanese
() 3. What languages does Bill speak?
A. Chinese. B. French. C. English. D. B and C.
() 4. What is Bill's favorite sport?
A. tennis. B. volleyball. C. soccer. D. basketball.
() 5. Which sentence is NOT right?
A. Bill has a pen pal in the USA.
B. Bill can play the piano and Lisa can play the guitar.
C. Bill and Lisa like different sports.
D. Lisa lives in New York.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
WANTED |
Do you like to talk with people? Do you like to help others when they are in trouble (处于困境中)? This is Universal Telephone Company and we need an operator (话务员)• You need to work five days a week, and the working hours are from 9 : 00 a. m. to 5 : 00 p. m. You can get $ 7 an hour. Come and work for us. Please call Alan at 034-8945. |
Do you want to work in a supermarket? If your answer is “Yes”,then we have a job for you as a shop assistant. You should work from 8 : 00 a. m. to 9 : 00 p. m. from Monday to Thursday and you can get $ 8 an hour. Please call the manager Alex at 034-4884. |
Do you like children? Do you have free time on weekends? We need a babysitter for our 5-year old son. Working time is from 10: 00 a. m. to 4 : 00 p. m. The pay is $ 10 an hour. I want a person who can play the piano well because my son likes playing the piano. If you are interested in it, you can call me at 034-9845. |
根据材料内容,选择正确答案。
() 1. As an operator,you should work hours a week.
A. twelve B. thirty C. forty D. fifty-two
() 2. How much can you get a day if you want to work as a shop assistant?
A. $56. B. $ 64. C. $70. D. $104.
() 3. If you call 034-4884,you want to work .
A. at a restaurant B. in a company C. in a supermarket D. in a school
() 4. What's the meaning of the underlined word “babysitter” in Chinese?
A. 保安 B. 清洁工 C. 教师 D. 保姆
() 5. Which of the following is TRUE?
A. As an operator,you start to work at 10:00 a. m.
B. As a babysitter,you need to work two days a week.
C. If you can play the drums,you can try (尝试) being a babysitter.
D. If you want to help people in trouble,you should call 034-9845.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
Doctor Carl was a very busy man. He always worked hard. He often forgot his families’ birthdays. Yesterday afternoon he remembered (i己得) it was his wife's (妻子的) birthday. He loved his wife. He wanted to give her a present. On his way home from hospital,he bought some beautiful flowers in a shop. When Doctor Carl got home,he gave his wife the flowers and said, “Happy birthday to you,dear!” “It's April 20th today. I remembered your birthday this year. ” Mrs. Carl said ,“My birthday is the day before yesterday,but thank you all the same. Better late than never!”
根据短文内容,选择正确答案。
() 1. Where did Carl work?
A. In a hospital. B. In a store. C. In a shop. D. In a family.
() 2. What did Carl buy for his wife on April 20th?
A. A present. B. Some food. C. Nothing. D. Some flowers.
() 3. When was Carl's wife's birthday?
A. Today. B. The day before yesterday.
C. April 20th. D. April 18th.
() 4. Why did Carl forget his families’ birthdays? Because .
A. he was too old B. he worked very hard
C. he was a doctor D. he was not busy
() 5. When did he buy some flowers?
A. On his way home from work. B. On his wife's birthday.
C. On his way to the shop. D. On his birthday.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
E
I am upset these days. I have a p 1 ,and I do not k 2 how to deal with it.
I have had a lot of h 3 every day since I became a Grade 9 student. I have no choice but to do it. I often stay up late to finish it and then feel s 4 the next day.
T 5 I understand that it is important to do my homework and h 6 it in on time,sometimes I still don't want to do so much homework. I almost have no free time for my hobbies’ s 7 as playing volleyball and ping-pong. The worst thing is that I even have homework on weekends arid holidays. I he longer the holidays are,the m 8 homework I get. I really feel bad about that.
I am looking forward to a holiday w 9 homework so that I can relax and have some time for my hobbies. What should I do? I really hope that someone can give m 10 some suggestions. I am sure they will be of great value to me.1. 2.
3. 4.
5. 6.
7. 8.
9. 10.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
A. the better B. the best C. a better D. a best
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
() 8. — How was your voluntary work in Africa?
—Oh, amazing experience!I'll never forget it!
A. what B. what an C. how D. how an
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
6. My trip to India was quite pleasant because of the guide's good (serve) .
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com