分析 2000,当我十八岁的时候,我给未来的自己写了一封信.我把它装进信封收起来,就完全忘记了.
直到2012年我们搬到新家,我才又发现了这封信.它明确说明一定到2012年我生日的时候才能打开,所以我决定打开它.
13年后,第一次读这封信的时候我诧异不已.我忍不住觉得这真的是很酷的想法.18岁的我有很多的关于未来的希望和梦想.现在那么多我想要的都已经实现了:我真的去过加拿大很多地方旅行,虽然现在我还没有把我想看的东西通通看过;我去过美国、澳大利亚和中国.我已经嫁给了名叫Gwynn的我的梦中情人,现在他仍然是我的唯一.我居住在澳大利亚某个小镇上的一个大房子里将近五年了.我有一份生物学遗传领域的工作,干了有十年了.我有两个可爱的孩子:一个男孩(Jenny)一个女孩(David).Gwynn是一个工程师,我们一切安好.
看着一个年轻幼稚的小女孩的梦想成为一个成年女人的真实生活,这个感觉很美好.
我很想知道你们有没有给未来的自己写过信,如果还没写过,从现在开始愿意加入我吗?它真的是一种精彩的经历.
解答 61.答案:C;细节理解题;根据短文内容I did marry the man named Gwynn of my dreams可知Gwynn是作者的丈夫;故选C.
62.答案:D;细节理解题;根据短文内容I was very surprised when I read this for the first time after 13 years.I still couldn't help thinking this was really cool.At the age of 18,I had so many hopes and dreams about the future.And now so much of what I wanted for myself has become true可知"作者那么多的梦想和原望都变成了现实",这使她很诧异;故选D.
63.答案:A;细节理解题;根据短文内容I've traveled to the USA,Australia and China.I did …; I lived…I had a job…;I have…;We are doing okay for ourselves"可知作者现在有幸福的生活.故选A.
64.答案:B;细节理解题;根据短文内容In 2000,when I was eighteen I wrote a letter to my future self和It clearly instructed(指示)menot to open until my birthday 2012.可知作者十八岁(2000年)的时候,我给未来的自己写了一封信并且明确说明一定到2012年自己生日的时候才能打开;故选B.
65.答案:C;标题归纳题;根据短文中"In 2000,when I was eighteen I wrote a letter to my future self""I wonder if you have ever written anything to your future self.If you haven't,will you join me from now on?It will be a really wonderful experience"等内容可知该短文主要叙述了作者曾经写给过自己一封信,以及后来自己读这封信时的感受.并要别人也采取这种做法给未来的自己写封信.故选C.
点评 首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.掌握全文的大意之后,细细阅读每篇材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | It's easy to say so | B. | That's exciting | ||
| C. | Enjoy yourself | D. | You can't be serious |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | which | B. | what | C. | / | D. | who |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.stop | B.continue | C.finish | D.avoid | |
| 17.A.chances | B.excuses | C.causes | D.dangers | |
| 18.A.Moreover | B.Also | C.However | D.Otherwise | |
| 19.A.influencing | B.explaining | C.improving | D.describing | |
| 20.A.parents | B.uncles | C.brothers | D.friends | |
| 21.A.hear | B.catch | C.watch | D.face | |
| 22.A.something | B.nothing | C.anything | D.everything | |
| 23.A.what | B.how | C.when | D.why | |
| 24.A.stronger | B.worse | C.longer | D.harder | |
| 25.A.similar | B.pleasant | C.different | D.boring. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Zhang Ziyi First movie in English: In 2001,Zhang had a small part in an American film (Rush Hour 2)with Jackie Chan.The role was difficult because she didn't speak English.Chan had to translate everything from Chinese into English for her. How she learned English:After Rush Hour 2,Zhang studied English in New York City.She also watched television and listened to music in English.She liked watching TV advertisements since the actors spoke slowly and clearly. Biggest challenge:Playing the leading role in the film Memoirs of a Geisha.A friend told Zhang."It will be difficult to express your feelings in English."This made Zhang nervous,but she took the part and studied harder.As a result,her role in the movie was a big hit. | Shakira First album in English: Laundry Service How she learned English: Many people wanted to translate Shakira's songs from Spanish into English.Shakira agreed,but she felt nervous about losing control of her music.So she decided to write her own songs in English. Shakira studied grammar and common expressions.She also wanted to know how people use English to express their feelings.So she also listened to the radio,read newspapers and poems. Biggest challenge:Writing her first songs in English.Sometimes,finding the right words was difficult.Today,Shakira writes and performs her music in Spanish and English for fans around the world. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com