分析 文章大意:这是一篇人物故事类阅读,主要介绍两个被认为很有天赋的孩子的发展轨迹.约翰找到了好的工作,参加了许多活动,拜访了很多重要的人和地方.而乔伊总是承担沉重的重任,忙于寻找帮助别人的办法,当遇到坏事时,约翰不知道怎么办.而乔伊总是尽力解决问题,不让坏事影响到他镇上的人,从那时起他比约翰更有名了.因此最好的才能不仅是为了我们自己,应该经常帮助别人.
解答 66.答案:A.细节理解题.根据第一段They showed great talents form an early age,and they did better than others around.他们从小就表现出很好的天赋,他们比周围的人做得更好.可知,他们比别人更聪明.选A.
67.答案:C.细节理解题.根据第二段第一行John used all of his talents to find a good job.约翰利用他所有的才能找到一份好工作.可知,选C.
68.答案:A.词义猜测题.根据后面all kinds of problems各种各样的问题,可知,应该是"解决",选A.
69.答案:A.细节理解题.根据倒数第二行He thought some good ways and didn't let the bad things affect the people in his town.From then on,he was more famous than John.他想了一些好办法,不让坏事情影响到他城里的人,从那时起,他就比约翰更有名了.可知,帮助别人使乔伊比约翰更有名,选A.
70.答案:B.细节理解题.根据最后一段John then knew that our best talents are not only for ourselves.He learned from Joey that we should always help others people.约翰知道我们最好的才能不仅是为了我们自己,他从乔伊那里学到我们应该经常帮助别人.可知,标题可以是"我们应该用我们的才能做什么",选B.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Ways to save eyes | How | Advantages |
| Way 1 | Wear (13)C and soft socks or cloth shoes | Make blood circulation better |
| Way 2 | Walk on (14)B | Fight against eyesight trouble |
| Way 3 | Skip rope so that one has to move quickly | Make both the brain and the eyes excited.Help one grow taller |
| Way 4 | Pull one's ears (15)B | Keep one's eyes healthy |
| 13.A.tight | B.small | C.comfortable |
| 14.A.foot | B.tiptoe | C.legs |
| 15.A.10times | B.20times | C.50times. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Bank of China | |
| Opening hours | From (13) to 5p.m.From Monday to Friday. |
| Address(地址) | Near (14). |
| Telephone number | (15). |
| 13.A.8.a.m. | B.8:30a.m. | C.9a.m. |
| 14.A.The city centre | B.the city square | C.The city statue |
| 15.A.83245689 | B.83425689 | C.83426589. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| My friend Amy | |
| Age and interest | (13)C years old |
| Interested in history | |
| Things to do in summer | Travel with her parents |
| Her favourite place-(14)A | |
| Plan for this summer | Come to China |
| Go to Beijing by (15)B | |
| 13.A.12 | B.13 | C.14 |
| 14.A.New York | B.New Zealand | C.China |
| 15.A.car | B.plane | C.train. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| The White's family | |
| Morning | Mrs.White (13)A Mr.White goes to work. Their children go to school. |
| Afternoon | Mrs.White goes to see her friends or goes shopping. Their children come back at(14)B |
| Evening | Have dinner. (15)C,go for a walk or watch TV. |
| 13.A.does housework. | B.takes her children to school. | C.goes to work. |
| 14.A.4:15. | B.4:30. | C.4:45. |
| 15.A.Read newspapers | B.Listen to music | C.Play games. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com