It’s seven thirty in the morning. The students are coming into the classroom. A girl is opening the windows. Some of the students are laughing and talking. Some others are listening to them. Some are
reading books. Some are doing their homework. Miss Zhao is standing behind the teacher’s desks. She is writing on the blackboard. Sue and Lily are wearing their new dresses today. Ann is cleaning her desk. Mike is helping her. They all look happy. What are Bill and Jim doing? Oh, dear! They are still playing basketball on the playground.
1.The students are ________
A. in the school B. at home
C. in the boat D. on the playground
2. –Who is the teacher for this class?
--_____________________.
A. A girl B. Miss Zhao
C. Sue D. Miss Gao
3.What are the students Not doing?
A. Doing their homework B. Laughing or talking
C. Writing on the blackboard D. Reading books
4.How many students are playing basketball now?
A. One B. Two C. Many D. We don’t know
5. Which of the following is Not right?
A. Ann is cleaning her desk.
B. Mike is helping Ann.
C. Bill and Ann are still playing basketball.
D. The students all look happy in the morning.
1.A
2.B
3.C
4.B
5.C
【解析】
试题分析:这篇短文给我们描述了一个教室里的场景。时间是早上7点半,学生们在教室里,有的在说笑,有的在读书,有的在做作业,有的在擦桌子等。他们都非常开心。
1.细节理解题。根据短文中The students are coming into the classroom.可知,现在是早上7点半,学生们正在往教室走。由此可知,现在学生们正在学校里。故选A。
2.细节理解题。根据短文中Miss Zhao is standing behind the teacher’s desks. She is writing on the blackboard.可知,这个班的老师是赵老师,她站在讲桌的后面,正在黑板上写字。故选B。
3.细节理解题。根据短文中Miss Zhao is standing behind the teacher’s desks. She is writing on the blackboard.可知,在黑板上写字的是赵老师,不是学生们。其他选项中的活动在短文中都提到了,故选C。
4.细节理解题。根据短文的最后What are Bill and Jim doing? Oh, dear! They are still playing basketball on the playground.可知,Bill和Jim正在操场打篮球,故打篮球的是两个人。故选B。
5.推理判断题。根据短文中What are Bill and Jim doing? Oh, dear! They are still playing basketball on the playground.可知,打篮球的是Bill和Jim,不是Bill和Ann,故C不对。根据Ann is cleaning her desk可知A 选项正确;根据Ann is cleaning her desk. Mike is helping her可知B正确;根据They all look happy可知D正确。故不对的是C。
考点:日常生活类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东莱芜实验中学七年级上学业水平检测1英语试卷(解析版) 题型:单词拼写
I’m Tony. My best friends are Frank and Cindy. We often do many things together. Frank lives n 1. to my home and we are in the same class. He is thirteen years old, tall and of medium b 2. . He has curly black hair and blue eyes. He’s good-looking and very clever. He’s good at math and often h 3. me with my homework. He likes w 4. black pants and yellow T-shirts.
Cindy doesn’t go to my school. She’s eleven years old. She is thin and of medium h 5. . She has curly blonde h 6. and her eyes are brown. She is good-looking, too, but a little b 7. shy. She is good at p 8.the guitar. Her f 9. subject at school is music. She often teaches Frank and me to play the guitar a 10. class.
The three of us have great fun together, and we help each other and sometimes play video games at my house.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学八年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Please stop talking. Our teacher has ____ to tell us .
A. something important B. important something
C. anything important D. nothing important
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学八年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Betty often helps me __________ my English after class.
A. in B. at C. for D . with
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学九年级上月考英语试卷(解析版) 题型:选词填空
选词填空:(共15分, 每小题1分)
popular fun usually their like buying grow and clothes playing of nature planting relax beautiful |
Americans enjoy many activities. When they are at home, they enjoy reading, watching TV, drawing, __1.__computer games and so on. The most ___2.__ activity is done outside. A new study says more than 40%___3.__ the adult(成年的)Americans are gardeners.
According to the study, during the growing season, a gardener ___4.____ spends 3or 4 hours a week working in his or her garden: digging, __5.___, cutting and watering. They also spend money on____6.__ gardens. Each year American gardeners spend about 25 billion dollars ___7.____ seeds(种子),plants and plant food. Plant food can make their plants ____8._ better. They also buy garden tools and even special___9.__ for working in the garden.
Why do more and more Americans ___10.__ gardening? Most people do it for __11.___. To some people, gardening makes their home more __12.___ and makes them feel closer to__13.____. Gardening is also a good way to get exercise ___14.___ working outside in the fresh air can help them __15.__.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学九年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—I’m going to take a vacation tomorrow.
--Oh, good! ___________________.
A. Have fun! B. Well done!
C. What a pity! D. Good luck!
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学九年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
– Where is Jenny now?
-- She _____________ in the garden.
A. works B. is working
C. work D. worked
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学九年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I ________ believe it __________ I see it with my own eyes.
A. won’t; and B. will; but
C. will; until D. won’t; until
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东省九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—Do you know _____ ? I'm going to see him. —Sorry, I don't know.
A. where does Mr. Li live B. where did Mr. Li live
C. where Mr. Li lives D. where Mr. Li lived
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com