精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.
51.If you take Hip Hop class,how many times a week do you have to go?Twice.
52.How much does it cost if you take a one-year course in the HipHop class?360 euros.
53.When is the Kids'Talent Competition?On Saturday 6th August at 2pm.
54.If you want to enter the Kids'Talent Competition?It's free.
55.What is the first prize in the Kids'Talent Competition?A trip to New York..

分析 文章大意:这是两则广告.第一则广告介绍了学习hip-hop这门课程的相关事宜;第二则广告介绍了10-16岁的孩子可以免费参加才艺竞赛,一等奖是纽约之旅.

解答 51.Twice.细节理解题.根据第一则广告中"Classes are on Tuesday and Thursday evenings from 7 to 8"可知在周二和周四晚上从7点到8点上课,也就是一周上两次课,故答案为:Twice.
52.360 euros.计算推理题.根据第一则广告中"Classes are on Tuesday and Thursday evenings from 7 to 8 and 30 euros a month"可知,一个月花费30 euros,那么一年12个月就是花费360 euros,故答案为:360 euros.
53.On Saturday 6th August at 2pm.细节理解题.根据第二则广告中10-16 year olds are invited to take part in an exciting talent competition on Saturday 6th August at 2pm at Clearwater Shopping Centre.可知孩子们的才艺表演竞赛是在八月六日,星期六下午两点举行,故答案为On Saturday 6th August at 2pm.
54.It's free.细节理解题.根据第二则广告中It's free to enter and the first prize is a trip to New York!可知参加竞赛是免费入场的.故答案为:It's free.
55.A trip to New York.细节理解题.根据第二则广告中It's free to enter and the first prize is a trip to New York!可知一等奖是纽约之旅.故答案为:A trip to New York.

点评 本题属于广告类阅读.读第一遍要知道两篇的主题是什么,第二遍读题,带着问题去相对应的广告中去原句,进而得出答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Walk along the street,and you'll see the hospital ________ your left.(  )
A.inB.pastC.onD.over

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Most of my classmates prefer loud music _______ they can dance to.(  )
A.thatB.whoC.whoseD.where.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Lots of people make it as their aim to get to the top of Mount Everest.Mark is one of them.The difference between Mark and other climbers is that he lost both his legs when climbing.New Zealand's highest mountain,Mount Cook.He was caught in a big ice hole and he had to have his legs cut below the knees after he was saved.But that couldn't make Mark lose heart,who has become the first person with man-made legs to reach the top of Mount Everest.
From the top of the world's highest mountain,Mark called his wife to say he made it.His wife,Anne got the phone when she was sleeping.She couldn't hear him clearly on the phone.She was unable to say when he reached the top but thought it was around mid-day.She also said his"legs"didn't work well sometimes,so her husband was carrying a spare leg and repair tools.
Mark used to be a mountain guide before his accident.He said it was not important that no one like him had ever reached the 8850-meter mountain.
"I'm not doing this to be the first.I have been climbing most of my life and I just feel Mount Everest is really a great aim.I want to send a message that I can do-anything better."
31.What was the difference between Mark and other climbers?B
A.He went mountain-climbing with his wife.
B.He climbed mountains with man-made legs.
C.He was the first to climb Mount Everest.
D.He was the best guide of the world.
32.Mark's wife thought is wasA on Mount Everest when Mark reached its top.
A.noon
B.morning
C.mid-night
D.evening
33.Which of the following is the correct order in Mark's story?C
a.Losing both of his legs.
b.Working as a mountain guide.
c.Falling into an ice hole on Mount Cook.
d.Reaching the top of Mount Everest.
A.c a b dB.c a d bC.b c a dD.b a c d
34.Mark's story makes us believe that he is aB man.
A.polite
B.brave
C.kind
D.clever
35.Mark told us that he cared much aboutB.
A.being the first
B.climbing higher
C.keeping healthy
D.being a guide.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.1 think drinking milk is good ____ our health.(  )
A.forB.toC.withD.at

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.-How far is it from here to the hospital?
-It's about            ride.
A.twenty minuteB.twenty minusesC.twenty-minutes'D.twenty-minutes

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.Last week my youngest son and I visited my father at his new house in Arizona.He moved there a few years ago,and I wanted very much to see his new place and meet his friends.
In my earliest memories my father was a tall,handsome and successful man.He loved his work and family,but was uncomfortable with his children.As a child I loved him;as a school girl and young adult I was afraid of him.He seemed unhappy with me unless I got straight A's in my study and unhappy with my boyfriends if their fathers were not as"successful"as he was.Whenever I went out with him on weekends,I used to try hard to think up things to say to protect myself.
On the first day of my visit,we went out with one of my father's friends for lunch.We walked along that afternoon,did some shopping,ate on the street table,and laughed over my son's funny talks.My father's critical(挑剔的)air and strict rules were gone.He seemed so friendly and interesting to be with us.
The next day my dad pulled out his childhood pictures and told me many stories about his own childhood.Although our times together became easier over the years,I never felt closer to him at that moment.After so many years,I'm at last seeing another side of my father.And in so doing,I'm happy with my new friend.My dad,in this new home in Arizona,is back to me from where he was.

根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出正确选项,并将所选答案涂到答题卡的相应位置上(共5小题;每小题2分,满分10分)
61.The father was unhappy with the writer becauseB.
A.he didn't like her                         
B.he expected too much of her
C.she had a boyfriend                     
D.she was uncomfortable
62.The underlined words  straight A's in Paragraph 2meanA in Chinese.
A.全优         
B.及格               
C.中等              
D.不及格
63.When the writer went out with his father for a walk on weekends she feltB.
A.tired           
B.happy             
C.satisfied       
D.nervous
64.What does the writer think of her father after visiting him in Arizona'?C
A.Strict and hard-working.
B.More critical
C.Friendly and interesting.
D.More successful.
65.When the writer says"my new friend"in the last paragraph,she is talking aboutB.
A.her son                                        
B.her father
C.her boyfriend                              
D.her father's friend.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.---Can you tell me ______________.
---Next weekend.(  )
A.when they will visit Guanghua Temple
B.how will they visit Guanghua Temple
C.why they will visit Guanghua Temple

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-__________ have you been in the sports club?
-Since the first month I came to the school.(  )
A.How oldB.How longC.How muchD.How soon

查看答案和解析>>

同步练习册答案