精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.Can you help me,please?I can't find my daughter(女儿).Her name is Mary,She is only four years old now.We are from Hong Kong.She is tall and thin(瘦的).She has big eyes and a long neck.Her hair is black.She is in a pink T-shirt and a grey skirt.Her shoes are black and white.A toy is in her hand.It's a toy car.It's red.If(如果) you know something about her,please call(打电话) me.My phone number is (010)881-4356.Thank you!
根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F).
56.The girl is from Beijing.F
 57.A blue toy car is in her hand.F
58.The little girl,Mary is only fourteen.F
59.Their daughter is short and thin.F
60.If you find the girl,you can call the number (010)881-4356.T.

分析 文章大意:
我的女儿不见了,她的名字叫Mary,只有四岁,我们来自香港.
她又高又瘦,手上拿着一个玩具,是一辆玩具车,红色的.
如果有人看到了我的女儿,请打我电话,电话号码是010-881-4356.

解答 56.F,推理判断题,文中提到"We are from Hong Kong"我们来自香港,由此判断此题错误.
57.F,推理判断题,文中提到"A toy is in her hand.It's a toy car.It's red"她拿着一个玩具,是一辆玩具车,红色的,由此判断此题错误.
58.F,推理判断题,文中提到"Her name is Mary,She is only four years old now"她的名字叫Mary,只有四岁,由此判断此题错误.
59.F,推理判断题,文中提到"She is tall and thin"她又高又瘦,由此判断此题错误.
60.T,推理判断题,文中提到"If(如果) you know something about her,please call(打电话) me.My phone number is (010)881-4356"如果有人看到了我的女儿,请打我电话,电话号码是010-881-4356,由此判断此题正确.

点评 对于判断对错题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.-Is Ms.Miller your teacher?(写出否定回答)
-No,sheisn't.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.
good,give,and,possible,other,help,animal,for,be,we
Volunteering takes up our time,energy,and even costs money.It can be hard work.So why should we do it?Well,here(56)are some reasons:
Firstly,volunteering is good for(57)others.The world is not perfect; Many people and animals need help.Secondly,governments try to meet everyone's needs,but it's(58)impossiblefor them to do all that.Thirdly,if we never help each other and only care about(59)ourselves,the world will be a sad place.If we work together,we can make life easier and happier.But what can we do?
★Bring food to hungry people,and bring comfort (60)and happiness to lonely people.
★Make neighborhoods safer and more friendly.
★Protect wildlife and natural areas; help care for pets and wild(61)animals.
    At the same time,it is good for us to do volunteering work(62)for our society.We can get many benefits like the following through it:
?Get important skills and experience.?Build confidence and self-esteem(自尊).?Feel satisfied after(63)helpingother.
Since volunteering is so good for us,for others and for the whole society,why don't we try our(64)bestto do it?If every one of us(65)givesour love to others,the world will become much better!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.You should drink coffee and tea in the evening.(改为否定句)
Youshouldn't drink coffeeor tea in the evening.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.以下四句话的语调依次是:
-Yes,I am.
-I am from Beijing.
-Does he have small hands?
-Who is that boy?(  )
A.升;降;升;降B.降;降;升;升C.升;降;降;降D.降;降;升;降

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.['let?]letter.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.It's the first time I visit Mount Tai.I have       visited it before.(  )
A.alreadyB.yetC.neverD.ever

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.I like playing     guitar,but my brother likes playing     football.(  )
A.the;/B./;/C./; theD.a; a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-Is this ____ car?-Yes,it's ____ English car.(  )
A.a; anB.a; aC.an; anD.an; a

查看答案和解析>>

同步练习册答案