【题目】
STOKESAY CASTLE(城堡) | HOW TO FIND US |
Adult $ 5.00 Child(5-15 years) $ 2.50 Family ticket (2 adults and 3 children) $ 12. 50 Children under 5 Free | Address: Craven Arms, Shropshire SY7 Direction: 7 miles NW of London off A49 |
OPENING TIMES | FACILITIES(设施) |
31 Mar—30 Sep: daily 10am—5pm 1—31 Oct: Wed—Sun 10am—5pm 1 Nov—28 Feb: Thu—Sun 10am—4pm 1—30 Mar: Wed—Sun 10am—5pm Closed: 24—26 Dec & 1 Jan |
Tearoom Apr.—Oct. only. |
For more information ring direct on 01588 672544 | |
根据表格所提供的信息选择最佳答案。
【1】If Mr. Smith goes to visit Stokesay Castle with his daughter who is 4 years old, he should pay ________ for the tickets.
A. $ 2.50B. $ 5.00C. $ 12.50
【2】We can visit Stokesay Castle ________ in November.
A. every dayB. from Tuesday to SundayC. from Thursday to Sunday
【3】We can ________ in Stokesay Castle.
A. take a walk with a pet dog
B. enjoy tea in the tearoom anytime
C. do some shopping
【4】Which of the following is TRUE according to the form?
A. Stokesay Castle is in America.
B. We can go to Stokesay Castle to celebrate Christmas Day.
C. Children under five can go into Stokesay Castle for free.
【5】Stokesay Castle is open from 10am to 5pm on Tuesday in ________.
A. FebruaryB. MarchC. July
【答案】
【1】B
【2】C
【3】C
【4】C
【5】C
【解析】
本篇文章难度适中,主要讲述英国斯托克赛城堡的门票、地址、开放时间以及设施。
【1】细节理解题。根据Adult $ 5.00以及Children under 5 Free可知,成人5美元,5岁以下免费,所以只要支付5美元就可以了,故选B。
【2】细节理解题。根据1 Nov—28 Feb: Thu—Sun 10am—4pm可知,11月份周四至周日开放,故选C。
【3】细节理解题。根据No dogs可知,不能带狗进入,排除A;根据Tearoom Apr.—Oct. only可知,茶室只在4月到10月开放,排除B;根据shop可知,可以购物,故选C。
【4】细节理解题。根据Direction: 7 miles NW of London off A49可知,在英国,而不是美国,排除A;根据Closed: 24—26 Dec & 1 Jan可知,12月24日至12月26日关门,所以不能过圣诞节;根据Children under 5 Free可知,5岁以下小孩免费,故选C。
【5】细节理解题。根据31 Mar—30 Sep: daily 10am—5pm可知,3月31日至9月30日每天早晨10:00-下午5:00开放,故选C。
细节理解题是考试时经常考查的一个题型。做细节理解题时,首先要先读题干,划题干中的关键词,再根据关键词定位至文中即可找到正确答案。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】健康的体魄离不开好的生活习惯。同样,对于学生来说优异成绩的取得也需要好的学习习惯。请根据以下要点提示,以“How to Develop Good Study Habits”为题写一篇英语短文谈谈自己的看法。
提示:1. 养成好的学习习惯的好处;2. 学生中不良学习习惯的表现;3. 对养成好的学习习惯的建议(至少提三条建议)。
要求:1. 内容必须包括以上提示要点可以,适当发挥;2. 90词左右,短文开头已给出,不计入总词数。
![]()
How to Develop Good Study Habits
Every student wants to study well, but it′s not easy.__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---Whose trousers are these? Are they ______? ---No, they are _____.
A.yours, Jim’s B.Jim’s ,my
C.yours, my father D.Jim’s, me.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Mother is the busiest(最忙) in my_______. She always has lots of housework
to do.
A.home B.house C.room D.family
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Look!Some people are running the red lights.
—We should wait________others are breaking the rule.
A.if
B.unless
C.although
D.because
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---Your digital camera is quite nice. Where did you buy ? I want to buy , too.
---On the Internet.
A.one, one B.it, it
C.it, one D.one, it
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Li Hua studies very hard. He hopes _______ in Nanjing University(大学).
A.to study B.studying C.him to study D.he to study
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】He can’t go to school today his illness.
A. because B. because of C. but D. and
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com