精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.
Tiantian  Clothes Store
ClothesColorPrice
trouserswhite,blue16
Shoesblack,brown20
Skirtred,yellow32
Sockswhite,black,red6
shirtorange,blue28
61.The price of a skirt and a shirt isB.
A、36        
B、60         
C、50     
D、38
62.Lucy likes white and she only has 10,she can buyC.
A、a pair of trousers                   
B、a pair of shoes
C、a pair of socks                     
D、a skirt
63.People can buyDat this store.
A、yellow trousers                    
B、a white shirt
C、a black skirt                       
D、brown shoes
64.Mrs.Brown has 40and she can buyAwith it.
A、trousers and shoes               
B、a shirt and shoes
C、two shirts                      
D、socks,shoes and trousers
65.Which of the following is right?C
A、You can buy socks for only 3at Tiantian Clothes Store.
B、They have sweaters at a good price at Tiantian Clothes Store.
C、The yellow skirt is 32.
D、If (如果)you have 50,you can buy a red skirt and black shoes.

分析 本文叙述了这个商店里的所卖的东西有裤子、鞋、裙子、袜子和衬衫,表格列出了各种商品的颜色及价格,以便让顾客挑选.

解答 61.B 细节理解题.根据表格中的内容可知一件裙子是32美元,一件衬衫是28美元,两件共计60美元,故选B.
62.C 细节理解题.根据露西喜欢白色,她有10美元.根据表格的内容可知只有一双袜子的价格低于10美元,故选C.
63.D 细节理解题.根据表格的内容可知人们可以在这个商店买到棕色的鞋,故选D.
64.A 细节理解题.根据表格的内容可知一条裤子是16美元,一双鞋20美元,因为布朗夫人有40元,所以可以买到这两件东西,故选A.
65.C 细节理解题.根据表格中的内容可知一件黄色的裙子是32美元,故选C.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.There __________ a football game this afternoon.(  )
A.will haveB.is going to beC.has

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.That's        interesting game.(  )
A.aB.anC.the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.Tessa is now 18 years old.She's leaving her school soon.She remembers her time at school very well,Some of it was good but some of it brings back bed memories.Good or bad,they are unforgettable memories for her.
My First Day
I'll never forget my first day at primary school.I remember there was a funny smell in the school and I felt really nervous.We were in assembly(集合)and the head teacher was introducing himself.A girl near to me started asking me questions about my shoes!I wanted.listen to the head teacher but I didn't want to be rude m my new friend.So.I told her about my shoes.Suddenly the head teacher looked at me with an angry face."Be quiet when I am speaking!Go and sit in the corner.",1 remember feeling so stupid.
My First Teacher
I remember her name was Mrs.Simpson and he was our music teacher.She was really pretty and had a lovely smile.She had a soft voice and always wore the same sweater!She seemed so nice after that terrible head teacher.
Spats Day
 Sports day was the beat day of the year!I used to prattice for the running race and one year 1 actually won!I used to cheer my friends on when they ran their,races too.
My Nickname(绰号) 
Eeryone in the class had nicknames.Some of the nicknames were fumty and some weren't verynice. 
There was this really thin girl who everyone called"spider legs".I remember they used to call me"mushroom head",because my hair stuck out(突出)on either aide.It made a lasting impression on me.Not a good one.

31.According to the passage.which of the following is true?A
A.Tress seem like her music teacher better than her head teacher.
B.Teaea was very happy on her first day at primary school.
C.Tessa never won in the running rears.
D.Teasea liked her nickname
32.Tessa felt stupid on her first school day becauseD•
A.he was rude to her new friend
B.she didn't listen to her head teacher
C.she didn't answer her new friend's question
D.she made the head teacher angry and was punished
33.Which an be the beat title of the passage?B.
A.School Histoy   
B.School Memories
C.School Courser  
D.School Education.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.当简十岁时,她会滑冰了.
Janewas able to skate when she was ten years old.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.阅读下面的短文,度根据短文内容回答问题.(共5小题,计10分)
There is not enough oil in the world now.As time goes by,it becomes less and less.So what are we going to do when oil runs out?Perhaps we will go back to use horses,carriages(马车) and bicycles.
In the Second World War,some people didn't use gas made from petroleum(石油) in their cars.They made gas from wood and plants instead.The car didn't go fast,but they ran,so this was better than nothing.However,in the future,we can't cut down all our trees to make gas; we need our trees for other things,too.
Besides different types of gas,we can also use electricity(电) to run our cars,but first we must make electricity!Some countries have coal and they make electricity with that,but we might not always have coal,either.Other countries have big,strong rivers,and they can use the power of water to turn turbines(涡轮机) and make electricity easily and cheaply.
We are also able to get power from the ocean tides(海潮).We put turbines into the mouth of the river.When the tide comes in,the water turns the turbines and when it goes out,it turns them again.
 51.Is there enough oil in the world now?No,there isn't.
 52.When might people have to go back to use horses and carriages?When oil runs out.
 54.Does oil become more or less?As time goes by,it becomes less and less
 55.Where are you also able to get power?From coal,big,strong rivers,the ocean tides.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.It's so beautiful outside that spending the day in the office would be very boring.So why not take the vacations(假期)off?A new survey(调查)found that 31%of U.S workers don't always take all of their vacation days.Americans have 12vacation days on average(平均)each year,but they give back an average of 3vacation days each year.
So why don't they use up their vacation days?Some say they would rather get money back for their unused days;some busy workers say they just can't leave their work.Americans have fewer vacation days than workers in any other country surveyed.
The French take their vacations seriously.French workers get an average of 39vacation days,and 40% plan to take at least one there-to-four-week vacation.
Workers in Sweden receive an average of 25vacation days a year,but they can't find time to use them all.More workers there return vacation days than any other country surveyed.
British workers have the longest working week in Europe(欧洲),with 23vacation days--the shortest vacation.So they feel overworked.75% say their weekends or vacations are too short and 40% would sacrifice a day's pay(工资)for one more vacation day.
67.How many vacation days do Americans have on average each year in fact?A
A.9        B.12      C.15       D.23
68.Which country has the most workers working during the vacation days?C
A.America.B.France.C.Sweden.D.Great Britain.
69.What does the word"sacrifice"mean in the last sentence?D
A.Use up.B.Put up.C.Take up.D.Give up.
70.Which of the following is true?B
A.Some American workers are too busy to leave their work.
B.French workers can take one Three-to-four week days.
C.Swedish workers can enjoy all of their vacation days.
D.British workers have the shortest vacation days of all the countries surveyed.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.Text messaging,or simply"texting",with allows people to send and receive messages on mobile phones,becomes very popular today.
The advantages of texting are obvious.Texting helps to save money.If you have a few words to greet your families and friends on their birthdays or on some important festivals,sending messages can be cheaper than phone calling.Texting helps to save time.Even if you want to send a message to 100people,you can do it one second.Texting helps you to"talk"to someone when he is too busy to answer the phone.Texting can also help you to"talk"to someone secretly if you don't want others to hear what you are talking on the phone.These advantages are so amazing that many people are crazy about it.They hold mobile phones in hands all day long,send dozens of messages each day,and even text while driving or walking.
However,texting has its disadvantages.Junk messages may come into your mobile phone box now and then.When your phone box gets too full,you can't receive any more messages.You may therefore miss some important information.
What's more,if you don't do texting properly,for example texting while driving or walking,it can be dangerous.It can cause injuries and even death.It was reported that about 6,000people were killed and half a million were injured for this reason each year.In Fort Lee,a small town in New Jersey,USA,three people died because they walked into traffic while texting in 2011.Two researchers at Stony Brook University,New York found that texters are 60% more probably to have an accident than others.When people are texting,they don't notice other people or things around them.To reduce traffic accidents,all drivers of the UN are now not allowed to text while driving.About 32countries have passed laws restricting the use of mobile phones while driving.
Texting is a wonderful way of communication.However,only when we use it properly,can we fully enjoy the fun it brings.
37.How many advantages of texting are mentioned in the passage?C
A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.
38.What did the researchers at Stony Brook University find?A
A.Texters are easier to have an accident.
B.Texting is a good way of communication.
C.6,000people were killed and injured.
D.Many people text to greet families and friends.
39.The underlined word restricting probably meansB.
A.not telling   B.not allowing    C.enjoying   D.making
40.This passage is written to tell us thatD.
A.we should do less texting   
B.texting has many advantages
C.texting is better than phone calling    
D.we should do texting properly.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.51.When you see this notice,youA.

A.can't swim here                       
B.can play in the water
C.can swim here
52.What's wrong with the boy?
A.He has a toothache.
B.He has a stomachache.
C.He has a headache

53.The following information is aboutCof Shaoyang.
A.the education   
B.the population      
C.the weather

54.Which is the fastest way to go school?A

55.Which animal only lives in China?B

查看答案和解析>>

同步练习册答案