| TRAINS Trains run from 6a.m.to midnight.Single trip tickets start at 80cents.If you buy an EZ-Link card for﹩15,you can take the trains and buses as you like.If you need more information,just call Transit Link at 18007674333. | ||||
| BUSES There are several bus services in Singapore and fares(车费)start at 80cents.Be sure to always ask the driver the cost of your ticket as he cannot give you changes.If you need help,just call Transit Link at 18007674333. | ||||
| TAXIS There are three main taxi companies--City Cab(65522222),Comfort(65521111)and Tibs(65528888).Booking can also be made easily by calling the number above. | ||||
| RENTAL(租)CARS Driving in Singapore is a pleasure and if you like to travel as you like,renting a car is a good choice.Renting takes away the trouble of getting to places around Singapore.Just sit back and enjoy the city.It also means you'll get to see a lot more than a train or a bus won't let you see.For car rental,call Avis on 6567371668. | ||||
分析 本文介绍了新加坡三个主要的公共交通工具,它们是火车,公共汽车和出租车.在图表中还介绍了相关的票价和选择出方式的建议.
解答 56.A 细节理解题.根据If you buy an EZ-Link card for $15,you can take the trains and buses as you like.可知如果你购买了15美元的易通卡,你可以乘火车和公共汽车.明确乘坐的是火车和公共汽车.故选A
57.C 细节理解题.根据Driving in Singapore is a pleasure and if you like to travel as you like,renting a car is a good choice.可知驾车行走在新加坡是一件令人愉快的事,如果你喜欢游行,租一辆车是最好的选择.故选C
58.B 细节理解题.根据For car rental,call Avis on 6567371668.可知汽车租赁服务,给Avis打电话,号码是6567371668.如果你想租一辆车,你可以拨打6567371668.故选B
59.D 细节理解题.根据Singapore's public transport system (公共交通系统) is one of the best in the world,so you should have no problem finding your way around like a local.可知新加坡的公共交通系统在世界上是最好的,所以,你找到你选择的出行方式是容易的.通过短文的中心句得出是描述相关的交通信息.故选D
60.D 细节理解题.A:在当地找到它的路是很难的.不正确,根据you should have no problem finding your way around like a local可知是容易的.B:乘公交车比乘火车更便宜.不正确,原文提出汽车票与火车票都是80分.C:在新加坡,只有租车才能看到更多的风景.不正确,每一个交通方式都可以看到更多的风景.D,在新加坡,旅游者可以很容易、很方便的旅行.正确.故选D
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 早起的人 | B. | 勤奋的人 | C. | 坚强的人 | D. | 早起的鸟 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | his,hers | B. | her,mine | C. | hers,his | D. | my,his |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | I,too. | B. | Me,too. | C. | Me,either. | D. | I also do. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| only sale notebook clothes she at is seven buy school |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Title | Very Useful Education |
| Introduction | Education should help children get ready for life. |
| Advice | Important things should be tauht in schools. |
What to teach | How to behave (1)politely/properly/well The basic skill of (2)managing money How to (3)think in a critical way How to keep (4)healthy/fit The rights and duties one has in society |
| Conclusion | Children should be taught what (5)life is and how to deal with it. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年江苏仪征第三中学八年级12月考英语试卷(解析版) 题型:完形填空
阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。
One day, a little monkey was having a sleep in a tree.Suddenly, he was awakened(被惊醒) by a kind of cry for help.Opening his , the monkey found a mantis(螳螂).A black bird was preparing to attack him. thinking, the monkey jumped over and frightened away the bird.
“Thank you very much for my life, Mr.Monkey,” the mantis said.“If you didn’t
in time, the bird would kill me.”
“It is my ,” the monkey replied, and then jumped to another tree to look for fun.“Saving a small animal's life is wonderful,” the monkey said to .
At this moment, he suddenly another cry.The monkey quickly found four small birds in a nest.They cried because they we’re .“I think I’ll die if Mum does not food home soon,” one baby bird cried to the other ones.
Then, the mother bird flew .“Sorry, my dear children, I did not bring you any food.A moment ago, I was almost sure to a big mantis.If the naughty monkey didn’t interfere(介入), that mantis would be a good for you.”
Hearing this, the monkey was .He went to talk with the most knowledgeable elephant.“You didn’t do wrong,” the elephant replied.“In the world, nobody can take care of everyone.”
1.A.hands B.ears C.eyes D.mouth
2.A.With B.Without C.About D.For
3.A.saving B.helping C.making D.giving
4.A.go B.come C.jump D.run
5.A.luck B.change C.time D.pleasure
6.A.itself B.herself C.himself D.myself
7.A.made B.heard C.saw D.felt
8.A.crying B.singing C.jumping D.dancing
9.A.excited B.bored C.thirsty D.hungry
10.A.carry B.l have C.bring D.make
11.A.back B.away C.high D.low
12.A.eat B.catch C.put D.drink
13.A.breakfast B.lunch C.dinner D.meal
14.A.happy B.kind C.upset D.angry
15.A.anything B.something C.nothing D.everything
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com