精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.
41.This is a website aboutB.
 A.horses      B.a horse camp     C.crazy kids      D.a pizza party
42.If you are free from June 23 to July 6,which session(学期)should you choose?D 
A.Session 1.B.Session  2.C.Session 3.D.Session 4.
43.During the adventure,you can do the following exceptA
A.buying a horse              B.making friends
 C.learning about horses        D.riding horses
44.Parents can watch a horse showD
 A.on Mondays                  B.at weekends
 C.from Monday to Friday       D.on Fridays
45.How much should you pay for 2 sessions,if you bring lunch by yourself?C
A.200   B.300    C.500    D.800.

分析 驯马营
来加入我们的冒险.学习关于马的一切并且学习如何让你的骑马梦成真!
第一届:6月6日-10日 第二届:6月13日-17日 第三届:6月20日-24日 第四届:6月27日-7月1日
拨打404-379-9587咨询Jen更多细节问题.
漂亮安全的马 交朋友 雨天还是晴天 设施齐全带有空调的办公室 花费一生去学习知识和技能
时间:星期一到星期五早上9点到下午2点.
花费:第一届300美元 第二届500美元
午饭:除了星期五外,请每天自带午饭.星期五我们将有一个披萨聚会.如果你不带饭,我们可以提供,但是一份50美元.
马术表演:在每个星期五我们将有一次马术表演,为了给父母展示我们的新技能.
更多信息:去尽我们所能去学习骑马 学习如何让你的梦想成真!你还可以得到关于照顾马,安全方面的讲义,每天骑马,打水仗,给马洗澡…很多乐趣.

解答 41.B 细节理解题.根据标题"Horse Camp"可知本篇是关于骑马营的介绍,故选B.
42.D 细节理解题.根据"Session 3:June 20-24 Session 4:June 27-July 1"和题目中的"free from June 23 to July 6"可知,他如果参加第三届,那么他只能学习23,24这两天,故参加第四届正好,故选D.
43.A 细节理解题.根据原文左上角第二行提到"learn all about horses"可知选项C动作可以做;由原文右上角第二行"Make friends"可知B选项动作可以做;由原文右下角倒数第二行"riding every day"可知选项D动作也可以做.而选项A全文都没有提到,故选A.
44.D 细节理解题.根据原文"On Fridays we will also have a horse show to show parents our new skills!"可知马术表演是在星期五,故父母可以在星期五观看表演,故选D.
45.C 计算推理题.根据原文"$500 for 2 sessions"可知第二届培训需要交500美元.如果不带午饭,可以交50买一份,但是如果自己带午餐,那么只需要花费500即可,故选C.

点评 在做这一个广告类的阅读时,先读题目再去找答案就有点困难,需要先通读广告,了解大意.然后去读题,带着问题再读一遍.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.-Were you at home at 9:00last night?I called you but nobody answered.
-Sorry,I ______ at that time.(  )
A.take a showerB.took a shower
C.was taking a showerD.am taking a shower

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.A football match between Class Two and Class Three ________tomorrow afternoon.(  )
A.is heldB.was heldC.must be heldD.will be held

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Do you know about the Japanese nuclear crisis(核危机)?
-Yes.I know           .(  )
A.how are they dealing with itB.what it has caused
C.how terrible was itD.how long will it last

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Let us not always keep our eyes on yesterday,but pay attention to
____tomorrow.(  )
A.how are we going to doB.how we are going to do
C.what we are going to doD.what are we going to do

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.A plant is a living thing.It uses its many parts to grow from a small seed to a large plant.Each part helps the plant stay healthy.Plants also need sunlight to grow.They get light from the sun and minerals from the soil.These things help the plant stay alive and grow.

31.Which word can be filled in the empty box?A
A.Leaves.     B.Sticks.       C.Bushes       D.Grasses
32.Which part might grow around the seeds?D
A.The stem.   B.The flower.   C.The root.     D.The fruit.
33.Which sentence is TRUE according to the passage?C
A.A plant grows flowers under the ground.
B.Flowers can grow into new plants.
C.Not all plants have fruit.
D.The stem helps hold the roots up.
34.What's the passage mainly about?A
A.Plant parts.      B.Plant seeds.      C.Plant leaves.     D.Plant roots.
35.In what subject might you learn this passage?B
A.Geography.       B.Biology.           C.Physics.       D.Chemistry.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.  This year,who"entertained us,challenged us and changed our world"?Absolutely,Jeremy Lin,an Asian-American NBA rising star,is one of those people.On April 18,TIME Magazine named him one of 2012's Most Influential People in the World.
  Lin,23,is not just a good basketball player,but also a graduate of Harvard University,one of the best universities in the world.
"Lin has broken the idea that one can't be a world-class athlete on the court and an excellent student off the court at the same time."US Education Secretary Arne Duncan wrote in the TIME article about Lin.
  At 191cm,Lin isn't especially strong,compared with other point guards (组织后卫) in the league.What makes Lin stand out from other players is his hard work and never-give-up spirit.
"I know how the league works.I may not get an opportunity,but I'm just going to put it all into this and see what happens."Lin once said.He kept arriving early,leaving late,practicing hard and learning from other experienced players.Finally,when his opportunity came,he started to shine.
"He earned it."Duncan said."He lives the right way,and he plays the right way.He works hard and stays modest.He sets a good example for young people today."
71.What did TIME Magazine name Jeremy Lin?B
A.He is one of the most influential people in the USA.
B.He is one of the most influential people in 2012.
C.He entertains us,challenges us and changes our world.
D.He is an Asian-American NBA basketball player.
72.What makes Lin stand out from other players?D
A.His hard work.     B.Never-give-up spirit.
C.His opportunity.     D.Both A and B.
73.Why did Lin start to shine when his opportunity came?C
A.Because he graduated from Harvard University.
B.Because he knew how the league worked.
C.Because he practiced hard and learned from other experienced players.
D.Because he is an Asian-American NBA rising star.
74.What does the underlined word"influential"mean?A
A.有影响力的     B.有价值的     C.有意义的     D.流行的
75.Which is the best title of the passage?C
A.Jeremy Lin's School Life       B.Harvard Owns the Best
C.Hard Work Paid Off    D.Teamwork Comes First.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

14.目前中学生学习任务重,压力大.而丰富多彩的业余生活,有利于开拓视野,调节身心,提高学习效率.请结合下面的提示词,以My Spare Time为题写一篇80词左右的短文,谈谈你的业余生活.看书、看电视、玩电脑、做运动、参加社会活动等.你喜欢做什么?你是如何合理安排的呢?说说你的想法和理由.
提示词语:busy,play,healthy,knowledge,houswork,relax,volunteer,colorful
要求:
(1)短文内容应包括以上提示的内容,可适当发挥.
(2)书写工整,句式规范,条理清楚.有表达自己观点的句子.
(3)不得出现真实的姓名和地名.
My Spare Time.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

15.根据下面对话中的情境,在每个空白处填入一个适当的语句,使对话恢复完整.
A:Hi,Bob!How was your last weekend?
B:(81)Great! I really had a good time.
A:(82)What did you do?
B:I played basketball.
A:(83)How often do you play basketball?
B:Twice a week.I like it very much.How did you spend your last weekend?
A:(84)I went to the mountains.
B:Sounds interesting.Do you often go to the mountains?
A:Yes.Once a week.(85)Let's go to the mountains together this weekend!
B:I'd love to.But I'm afraid I can't go with you this weekend.Maybe next week is OK.

查看答案和解析>>

同步练习册答案