“ Make-A-Wish” is one of the world's most well-known charities (慈善机构) .It makes wishes come true for children who have serious illnesses. It gives them hope and joy and helps them forget about their health problems and have fun.
It started in 1980 in Phoenix,Arizona. Christopher was a 7-year-old boy who was very sick. He always dreamed of becoming a police officer. Tommy Austin and Ron Cox,two police officers,made his wish come true. They gave Christopher a tour of the city in a police helicopter (直升机) and made a real police uniform (制服) for him.
There are four kinds of wishes children usually have :
I wish to go. Children usually want to travel or go to a concert,a game or a park.
I wish to meet. Children sometimes want to meet their favourite actors,singers or players.
I wish to be. Some children wish to become actors,singers or police officers.
I wish to have. They often want to have a computer,a game,a bike or many other things.
Let's hope more wishes will come true in the future. People who work in the charity always try for the best.
Almost 25,000 volunteers (志愿者) help,work or give money. Will you be one of them?
31. “Make-A-Wish” is a charity to help .
A. sick children B. serious officers
C.famous actors D. popular singers
32. What did the two police officers do for Christopher?
A. They gave him a computer.
B. They gave him a tour of the city,
C.They took him to a concert.
D. They took him to the hospital.
33. Which kind of wish does Christopher have?
A. I wish to go.
B. I wish to meet.
C. I wish to be.
D. I wish to have.
34. The purpose of the last paragraph is to .
A. explain what “Make-A-Wish” is
B. encourage more people to join the charity
C.tell us how Christopher's wish came true
D. introduce different kinds of children's wishes
35. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Sick children just wish to get well.
B. Christopher and Tommy are two officers.
C.A few people are working for “Make-A-Wish”.
D. u Make-A-Wish^ has a history of over 30 years.
31. A细节理解题。根据第一段第二句It makes wishes come
true for children who have serious illnesses.可知,Make-A-Wish
是一个帮助患重病的孩子实现心愿的亨善机构,故选A项。
32. B 细节理解题。根据第二段最后一句They gave Christopher a tour of the city in a police helicopter and made a real police uniform for him.可知答案选 B 项。
33. cC推理判断题。根据I wish to be.中的内容Some children
wish to become actors,singers or police officers.可推断,Christo-phei.要成为瞥察的心愿属于? wish to be.里的内容,故选C
34. B 主旨大意题。根据文章最后一句Will you be one of them?可知,作者的意图#鼓励更多的人加人这个慈善机 构,成为志愿者,故选B项。
35. D推理判断题。根据第二段第一句中It farted in 1980可 推断,该机构有30多年的历史了,故选D项。
题目来源:5年中考3年模拟初中英语八年级下册牛津版 > 单元检测
科目:初中英语 来源: 题型:
3. (2015江苏南通启东第二次月考,12, ★★★) -Don't
worry. Your eye problem is .
—You mean it will easily.
A. nothing serious;cure
B. nothing serious;be cured
C.serious nothing;be cured
D. serious nothing;cure
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
1.—English is widely spoken in the world,isn’t it?
—Yes. It's spoken millions of people all over the
world.
A. for B. as
C.with D. by
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
8. (2015 贵州遵义中考) 一What do you want to do in the future,Allen?
一I want to a Hope School to help students who are
unable to go to school.
A. set out B. set off C.set up
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
49. (2015甘肃武威中考) I think (医疗的) level in the city is better than that in the countryside.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com