精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.(Tim is in his room.His father comes in.)
Dad:Come on,Tim.
Tim:Oh,no.I can't find my key.
Dad:Is it on your bed?
Tim:No.And it's not on the table.
Dad:Oh,it's on the sofa.
Tim:Thanks,Dad.Err…where is my coat?
Dad:Is it green?
Tim:No,it's blue.
Dad:Oh,it's on the chair.Is that white ruler yours?
Tim:No,Dad.It's my classmate(同班同学) Lily's.And the hat under the chair is my sister's.
Dad:Tim,clean up your room this afternoon.
Tim:OK,Dad.
根据短文内容,判断正误,正确的为T,错误的为F.
66.Tim's key is on the table.F
67.Tim's coat is blue.T
68.Lily has a white ruler.T
69.Tim's sister's hat is in Tim's room.T
70.Tim's room is tidy.F.

分析 短文介绍了蒂姆找不到他的东西,及其爸爸让他打扫他的房间.

解答 答案:66.F  细节判断题.根据第五行句子And it's not on the table.它不在桌子上.和第六行句子Dad:Oh,it's on the sofa.Tim:Thanks,Dad.可知蒂姆的钥匙不在桌子上,在沙发上.故答案为F.
67.T 细节判断题.根据倒数第六行句子Dad:Is it green?Tim:No,it's blue.它是绿色的吗?不,是蓝色的.可知蒂姆的外套是蓝色的.故答案为T.
68.T 细节判断题.根据倒数第四行句子Is that white ruler yours?那白色的尺子是你的吗?Tim:No,Dad.It's my classmate(同班同学) Lily's.不,爸爸,它是我的同班同学莉莉的.可知莉莉有一个白色的尺子是正确的.故答案为T.
69.T 细节判断题.根据倒数第三行句子And the hat under the chair is my sister's.椅子下的那个帽子是我姐姐的.可知蒂姆的姐姐的帽子在蒂姆的房间里是正确的.故答案为T.
70.F  细节判断题.根据倒数第二行句子Tim,clean up your room this afternoon.今天下午打扫你的房间.可知蒂姆的房间整洁是错误的.故答案为F.

点评 做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:解答题

7.A.Yes,thanks.
B.Of course.
C.You're welcome.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:解答题

8.A.sing and dance
B.Yes,he can
C.He can't do.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.Zhang Li beat Liu Fang in the tennisfinally/at last(最后).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

9.It is common in English to ask people about their holidays.In the west,many families(41)Bon holiday during the summer months,and it is very usual to(42)Aabout this.If the holiday has not yet taken place,then their holiday plan will be(43)Dabout.And if it is already over,then where they went,whether they(44)Bit and so on can be discussed.Similar questions are asked before some public(45)B.
Foreigners living and working in China often have(46)Dfor travel,either at weekends or during their holidays,so such kind of (47)D lead to lots of talks.They may be(48)B to know if they have chosen the(49)A places,especially those a little less(50)B ones.
41.A.stay homeB.go awayC.make moneyD.visit friends
42.A.askB.knowC.writeD.see
43.A.heardB.readC.worriedD.talked
44.A.knewB.likedC.spentD.ended
45.A.placesB.holidaysC.planesD.classrooms
46.A.chanceB.moneyC.planesD.time
47.A.storiesB.factsC.excusesD.questions
48.A.worriedB.interestedC.tiredD.pleased
49.A.rightB.wrongC.sameD.far-away
50.A.difficultB.expensiveC.helpfulD.famous.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.Don't drive too fast.Please drive at a safe speed.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.

查看答案和解析>>

同步练习册答案