| Hey Fran I haven't heard from you since you arrived in Edinburgh.How are you getting on? Is the family you're staying with OK?What are your English classes like? Write soon! Simon |
| Hi Simon I'm sorry I haven't written till now.Since I got here,I've been really busy with the course and making new friends.I speak English all the time and go out in the evenings with must classmates.We're from different countries,but we all talk in English. We host family are really nice.The parents,Susan and Paul,are very friendly and kind.The children are called Lewis and Amy.They're both in primary school and are very sweet. We live pretty near the school so I walk there every day.It's only a short bus ride from Edinburgh city center,and there are a lot of shops and restaurant there.There's an ancient castle (城堡)near the school and we're going there on a school trip next week.Edinburgh is a really interesting in the streets place.There's a festival on at the moment.It's wonderful but a bit expensive for us students,so we've been watching the free performances from actors and musicians in the streets.It was much fun!I'll send photos of Edinburgh Castle next time.Take care and let me know how you are doing. Fran |
分析 该文描述的是两篇来往的书信,主要目的就是详述对方的情况;
第一封信是Simon写给Fran的,内容就是询问Fran去到Edinburgh后过得怎么样,英语课程怎么样了,并且希望尽快收到回信.
第二封信是Fran写给Simon的回信,讲述的内容就是Fran到达Edinburgh后自己的生活、课程等方面的内容.而且Fran说下次给Simon写信的时候会邮寄一些照片,并且期望收到Simon的回信.
解答 41.D.细节理解题.根据I speak English all the time and go out in the evenings with must classmates.可知,Fran无时无刻都在说英语,而且傍晚的时候会和自己的大多数同学一起出去,因此答案为D.goes out with his classmates
42.D.细节理解题.题目的意思是Lewis 和 Amy是?根据Lewis and Amy定位在文章中的第二段(Fran的回信中),根据We host family are really nice.The parents,Susan and Paul,are very friendly and kind.The children are called Lewis and Amy.可知,Fran的寄宿家庭很好,家长是Susan和Paul,这是一个友好和善的家庭,他们的孩子是Lewis and Amy,因此该题的答案是D.the children of the host family
43.A.细节理解题.本题的题干是Fran每天如何去学校?根据We live pretty near the school so I walk there every day.可知,Fran住的地方离学校很近,因此每天Fran都是走着上学的,因此这里的答案是A.On foot.
44.B.细节理解题.本题的题干是Fran下周将要去干什么?根据There's an ancient castle (城堡)near the school and we're going there on a school trip next week.可知,学校附近有一个古老的城堡,下星期Fran将有一次去这个城堡的学校旅行,因此正确答案为B.Visit an ancient castle.
点评 本文是两篇书信.做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.Where is it? B.I'm going to buy some books. C.What place is it? D.Do you want to know more about it? E.Why not go to the Readers'Room? F.It takes ten minutes to get there. G.HOW can I set there? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | something special; nothing | B. | special something; something | ||
| C. | anything special; nothing | D. | special anything; something |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | agree on | B. | mind | C. | agree with | D. | agree to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com