精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.你叔叔明天几点到?What time/When will your uncle arrive tomorrow?.

分析 What time/When will your uncle arrive tomorrow?

解答 答案:What time/When will your uncle arrive tomorrow?.
首先分析句子的时态和结构,这是一个特殊疑问句,疑问词是what time 或when,根据时间状语tomorrow判断用一般将来时,构成是:主语+will+动词原形;疑问句will提到主语前面;本句中的动词"到",由于后面没有表示地点的词,所以用arrive,故答案为:What time/When will your uncle arrive tomorrow?

点评 此题考查对整句话的翻译,做这类题时先分析所给汉语句子意思确定相关的词汇和句型,然后仔细推敲时态考虑人称和数的变化等容易出错的问题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-What's that noise?
-Oh,I forgot to tell you.The neighbours _______ for a party.(  )
A.prepareB.are preparingC.will prepareD.have prepared

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.Having the right equipment at hand will be veryhelpful(help).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-I'm afraid I can't do it well.
-It's         .Even an 8-year-old kid can do that!(  )
A.coldB.easyC.difficultD.beautiful

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.开着灯,我无法入睡.
I can'tfall asleepwith the light on.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Kelly's favorite subject is P.E.But she had a hard time in P.E.class.She was not good at jumping very far,she had trouble throwing a ball,and she can't run really fast.Sometimes,some kids make fun of (取笑) her.So why does Kelly love P.E.class?
The reason is that her teacher Mr.Burns always tells her to do her best.Though she only ran for a few minutes,Mr.Burns says,"Good job!Next time you will be able to go a little longer."Mr.Burns even put a small box on the floor,so Kelly would be able to practice jumping over it.
    That night when Kelly finished dinner,she put three boxes and began practicing jumping over them.She made it!Kelly thought to herself,"Tomorrow I will be able to jump over those boxes in P.E.class."
    There was a relay race (接力赛) on Tuesday.Kelly was scared that she would not be able to go very far.When Kelly ran around the track (跑道),she heard many cheers and kids shouting,"Go Kelly!You can do it!"That was all she needed to hear.Kelly ran fast.She finished first!The kids cheered for her.Kelly felt so good."Thank you,Mr.Burns,"said Kelly."Kelly,you ran the race,not me.""Yes,but you always said I could do it."

根据材料内容选择最佳答案.
51.According to Paragraph 1,we can learn that Kelly has troubleDin P.E.class.
A.playing soccer         
B.skating
C.swimming                
D.running
52.How did Mr.Burns help Kelly practice jumping?C
A.By jumping with her.
B.By asking other kids to help her.
C.By putting a small box on the floor.
D.By giving her a book on how to jump.
53.In Paragraph 3,Kelly jumped overCbox(es) after dinner.
A.1              
B.2              
C.3              
D.4
54.Kelly was scared before the relay race because she was afraid thatB.
A.she would fall
B.she would not run very far
C.other kids would make fun of her
D.other kids would run faster than her
55.At the end of the story,we can learn that Kelly feltA.
A.happy         
B.bored                
C.upset         
D.independent.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Windy doesworse(badly) is P.E.than me.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.-What did you have at the Food Festival on Children's Day?
-I had some cookies and ice-cream.I have a sweet      .(  )
A.handB.mouthC.toothD.nose

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-_______ hard work you have done!
-It's very nice of you to say so.(  )
A.HowB.WhatC.What a

查看答案和解析>>

同步练习册答案