Channel 1(一频道) | Channel 2 |
18:00 Around China | 17:45 Computers today |
18:30 Children’s programmer | 18:10 Foreign arts |
19:00 News | 18:30 Modern English |
19:30 Weather report | 19:00 Animal world |
19:40 Around the world | 19:25 In Asia |
20:10 TV play: Sisters | 20:20 Sports |
21:00 English for today | 21:00 Sports player: Yao Ming |
21:15 Pop music | 21:45 English news |
21:55 Talk show | 22:05 On TV next week |
1. You’ll know something about _____ at 19:00 on Channel 2.
A. animals B. news
C. foreign arts D. Asia
2. If you want to watch NBA, the best programmer for you would be ______.
A. Sports B. Around the world
C. Foreign arts D. English news
3.“Modern English” is a programmer that ______.
A. teaches you English
B. tells you something about English classroom
C. lets you know English news
D. makes foreign friends
1.A
2.A
3.A
【解析】
试题分析:这篇短文给出的表格中给我们显示的是两个电视频道的节目单。表格中有这些节目具体的频道、播放的时候和节目的名称。我们可以根据题目要求在表格中寻找有用信息。
1.细节理解题。根据表格中Channel 2 19:00 Animal World可知,在2频道,晚上19点的时候,播放的节目是动物世界,因此我们可以了解一些关于动物的事情。故选A。
2.细节理解题。根据题目中的要求可知,我们想看的节目是NBA,篮球比赛的节目,因此我们应该选择Sports,运动类节目。故选A。B选项是环游世界;C选项是外国艺术;D选项是英语新闻,不符合题目要求。
3.推理判断题。这个节目的名称是Modern English,现代英语,从这个节目的名称上我们可以看出,这是一个英语类的节目,它可以教我们学习英语,所以应该选A。
考点:日常生活类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2013-2014学年湖北咸宁嘉鱼城北中学九年级下第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Yesterday Li Ming went to the village ______ his family lived ten years ago.
A.when B.which C.where D.that
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年重庆第七十一中学校七年级12月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Orange is orange.
A. A ; the B. An ; an
C. An ; / D. / ; an
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年重庆第七十一中学校七年级12月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Gina’s ping-pong balls are , on the bed, on the sofa and under the chair.
A. here B. there
C. where D. everywhere
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年重庆第七十一中学校八年级12月月考英语试卷(解析版) 题型:其他题
短文填空。根据短文大意完成短文,每空一词。(每小题2分,共16分)
I 1. a dream. That is I’m going to be an 2. when I grow up. You know I began to draw pictures at a very young age. When I grow up, I’m going to 3. somewhere interesting. Paris 4. like a city that I could enjoy. There are a lot of famous painters and art exhibitions every year. So how am I going to do it? First I’m going to get a part-time job for a year 5. two and 6. some money. Then I’m going to be a student at an art college in Paris. Next I’m going to hold art exhibitions that will 7. me famous and rich. I’ll 8. all over the world with the money. I hope my dream will come true one day.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年重庆第七十一中学校八年级12月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
He will call me if he ________ in Beijing.
A.reaches B.arrives
C.will arrive D.gets
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年重庆第七十一中学校八年级12月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Last year I went to Beijing and ________ it.
A.fell in love with B.fell love with
C.fall love in D.fell in love to
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年浙江金华市新世纪学校七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
There is a library in John’s school. It’s new and big. It’s behind the classroom building. It has three floors.
On the first floor, there are two reading rooms. There are five big desks and thirty chairs in each reading room. John comes here and does his homework after class every day. On the second floor, there are a lot of books for students and teachers. They can’t take the books away. They can only read books in the library. John thinks that it is bad. On the third floor, there is a computer room with sixty computers. Students have IT lessons here. It’s John’s favourite lesson.
1. What’s the library like?
A. It’s small. B. It’s big but old.
C. It’s big and new. D. It’s small but new.
2. How many chairs are there in the two reading rooms?
A. There are 5. B. There are 15.
C. There are 30. D. There are 60.
3. What does “it” refer to(指的是)in the passage?
A. The library.
B. The book.
C. They can take books away.
D. They can only read books in the library.
4.What do students do on the third floor?
A. They read books. B. They have IT lessons.
C. They do their homework. D. They play basketball.
5. What can we learn from the passage?
A. John’s favourite lesson isn’t IT.
B. The library is behind the office building.
C. The books on the second floor are for teachers.
D. There are 60 computers in the computer room.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年四川广安岳池白庙责任区八年级12月联考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Mr. and Mrs Jones seldom (很少) go out in the evening, but last Sunday Mrs Jones said to her husband, “There is a good film at the cinema this evening. Can we go to see it? ”
Mr. Jones was quite happy about it. So they went there and they enjoyed the film. They came out of the cinema at 11 o’clock, going into the car and began to drive home. It was quite dark. Then Mrs Jones said, “Bill, look, a woman is running along the road very fast and a man is running after her. Can we help her? ’’
Mr. Jones said, “Yes, I can.’’ He drove the car slowly near the woman and said to her, “Can we help you?” “No, thank you,” the woman said, but she didn’t stop running. “My husband and I run home after the film, and the last one will wash the dishes at home.”
1.Mr. and Mrs Jones were often ________in the evening.
A. at home B. at the cinema
C. at work D. out
2.They thought the film was very ________.
A. bad B. popular
C. delicious D. good
3. The film finished at _______o’clock.
A. twelve B. ten
C. eleven D. eight
4.The man ran after the woman because he ________.
A. wanted to get some money
B. was her husband
C. didn’t want to wash the dishes at home
D. was funny
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com