分析 本文讲的是一位贫穷学生住在饭店旁边.且店长很自私.有一天,店长听到学生因为自己厨房的香味而使吃米饭变得美味,他觉得学生偷了自己的味道,于是将学生告上了法庭,在法庭上,法官用明智且公平的方法"用硬币之声来支付学生闻到的气味"解决了此事.
解答 93.He lived in a very small room over a restaurant.细节理解题,这题问这个穷学生住在哪里?由第一段"He had very little money.He lived in a very small room over a restaurant"他只有一点钱,他住在饭店旁边的小屋子里.所以回答He lived in a very small room over a restaurant.
94.One day the restaurant owner was working quietly in his kitchen when he heard the poor student talking to his friend by accident.细节理解题.问题是店长是何时听到学生和朋友的谈话,由文中"One day the restaurant owner was working quietly in his kitchen when he heard the poor student talking to his friend by accident"这句话的意思是当店长在厨房安静地工作时偶然地听到了学生和朋友的谈话.由此确定答One day the restaurant owner was working quietly in his kitchen when he heard the poor student talking to his friend by accident.
95.No,he wasn't.细节理解题.问题问的是这个学生对它的房间没有兴趣,是吧?这是一个反义疑问句.根据""Oh no,"said the student,"I am busy with my studies and I am not interested in my room."可知学生对房间没兴趣,所以否定回答为No,he wasn't,意思是"是的,他对房间没兴趣"
96.Because he thought the student was stealing his smells from his kitchen.细节理解题.问题是店长为啥要控告学生,由文中"Everybody in the court laughed when the mean man accused (控告) the student of stealing his smells."意思是当店长控告学生偷了他的味道时在法院里的人都笑了.所以答案是Because he thought the student was stealing his smells from his kitchen
97.Everybody in the court laughed./They all laughed.细节理解题.由"Everybody in the court laughed when the mean man accused (控告) the student of stealing his smells."这是一个时间状语从句,他的意思是当店长控告学生偷了他的味道时在法院里的人都笑了,问题问的是在法庭上人们的态度是什么?即可知道 答案是Everybody in the court laugh
98.The judge was wise and fair."理解推断题.由文中"Everyone heard the light ringing sound of the coins as they fell into the student's left hand.
"Well,"said the judge to the restaurant owner,"you've heard his money.You've been well paid for your smells."可知法官以硬币声来代替气味,二者都是无形之物,价值一样.所以法官即是明智的,也是公平公正的,所以回答The judge was wise and fair
点评 本文只是一片有趣的小故事,记叙了店长和学生之间的事,只需要认真阅读,了解大意,就可完美解题.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | careful,good | B. | carefully,well | ||
| C. | careful,best | D. | carefully,the best |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Both | B. | Neither | C. | None |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | young brother | B. | good worker | C. | new student | D. | pen friend |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | listened to | B. | spoken to | ||
| C. | got a letter from | D. | written to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Antique door | Solid wood.Includes a coloured glass window near the top of the door.Excellent condition.300 dollars. Phone 9411-2987 |
| Baby bed | Lovely bed,painted white.310 dollars.Also travel bed and car seat.500 dollars for all,or will separate. Phone 4097-5701 |
| Exercise bike | Near new.Bought for 1200 dollars,selling for 600 dollars. Call 0289-457-076 |
| Furniture | Dining table and chairs,two double beds,leather sofa and loveseat,chest of drawers,wardrobe,shelf.Come on and make an offer.Must sell this week. 13/453 Crown Rd Fairburn |
| Golf clubs | Set of eleven.Ladies left hand.Also golf bag,balls.675 dollars. Phone 9765-9975 |
| Computer | Pentium 166,CD-ROM,32 RAM,56K modern,sound,speaker,large monitor,mouse,keyboard.220 dollars. Phone 9982-6720 |
| Piano | Kowai Grand GS30,black,excellent action and sound,perfect condition,music books and stool.1800 dollars. Phone 9938-1044 |
| TV | Bony 53cm with surround,remote control,with instruction book.Excellent condition.300 dollars. Phone 2039-6946 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com