精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Read the passage and fill in the blanks with proper words (在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给) 
Perhaps Susan Boyle's success is one of the best stories of 2009.One year ago,Susan Boyle was unknown and had no job.She lived alone with her pet cat in Britain.She had little idea about her ability.In 2009,she appeared on a TV show and that c(68)hanged her life forever.Although Susan came second in the final competition,m (69)illionsof people around the world loved her song I Dreamed A Dream.Susan's powerful voice and ordinary look made her a superstar.
After the competition,Susan Boyle began to feel the pressure(压力) of becoming famous so q(70)uickly.She was always busy and felt tired.She wanted to return to her u(71)sual life in the past.But soon she gained her confidence again and recorded her first album called I Dreamed A Dream.It came out on November 23,2009and became the fastest selling U.K.debut album(首张专辑).It is also the b(72)iggestselling album of the year in the Britain.On December 13,2009,a(73)notherof Susan's dreams came true:She had the chance to perform with her idol,Elaine Paige on her own TV show.
Susan Boyle gives inspiration(鼓舞) and h(74)ope to many people all over the world.She was an ordinary woman,living an ordinary life.But ordinary people can sometimes do extraordinary things too!

分析 文章大意:苏珊•鲍尔的鼓舞和希望着世界各地的许多人.她是一个普通的女人,一个平常的生活,但是普通人有时也可以做非凡的事情!

解答 68题答案:changed 考查首字母填空.根据文中的In 2009,she appeared on a TV show 可知2009年,她出现在一个电视节目,并且命运改变了,及提示用change的过去式changed,故答案是:changed.
69题答案:millions考查首字母填空.根据文中的Although Susan came second in the final competition可知,虽然苏珊在决赛中得了第二名,后面应该是有很多人喜欢她,及提示用millions of成千上成的人,故答案是:millions.
70题答案:quickly考查首字母填空.根据文中的Susan Boyle began to feel the pressure  of becoming famous 可知苏珊•鲍尔开始感到压力成为著名的,应该是这么快成名,故答案是:quickly.
71题答案:usual考查首字母填空.根据文中的Susan Boyle began to feel the pressure  of becoming famous so quickly可知苏珊•鲍尔开始感到成名的压力如此之快,她想回归正常的生活,及提示u,故答案是:usual.
72题答案:biggest考查首字母填空.根据文中的It came out on November 23,2009and became the fastest selling U.K.debut album(首张专辑).可知于2009年十一月的23,成为英国的最畅销的首张专辑.后面应该是最大卖的,及提示b,要用big的最高级,故答案是:biggest.
73题答案:another 考查首字母填空.根据文中的前面句子It came out on November 23,2009and became the fastest selling U.K.debut album(首张专辑).可知于2009年十一月的23,成为英国的最畅销的首张专辑.可知,首张辑大卖,后面应该是另一个梦想实现了,故答案是:another.
74题答案:hope考查首字母填空.根据文中的She was an ordinary woman,living an ordinary life.But ordinary people can sometimes do extraordinary things too!.她是一个普通的女人,一个平常的生活,但是普通人有时也可以做非凡的事情!可知应该是给人以鼓舞和希望,故答案是:hope.

点评 考查完型填空.根据所给的短文对意思有所了解,然后根据短文的大体意思,选择每个符合题意的答案,使短文更通顺.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.Miss Zhang looked_________ at the naughty boy because he broke
the window.(  )
A.happyB.happilyC.angryD.angrily

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Why did you say nothing at the meeting?Can you tell me?(合并为一个句子 )
Can you tell me whyyou said nothing at the meeting?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.John usually has his breakfast on his way to school.(改为一般疑问句)
Does John usuallyhave his breakfast on his way to school?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.Read the passage and answer the questions(根据短文内容,回答问题)
Hip-hop dancing (街舞) is popular with many young people today.They like it because they can invent their own moves.They use this dance to show their love for life.It also shows that they feel good about life,that they just want to be themselves and enjoy life,and that they are not afraid of problems.
Hip-hop dancing has a history of more than 30years.It first began in the 1980s in the U.S.In early times,it was seen in New York and Los Angles.At that time,many young black people often danced to the music in the streets.They used their legs,arms,heads and even shoulders (肩膀) to dance.Many young people still use most of these moves today.
Hip-hop dancing became popular all over the world because of the 1983movie Flash Dance.Some people performed Hip-hop dancing in the movie.People enjoyed their performance.They began to dance like them.Then it became popular.There are two kinds of Hip-hop dancing:new school and old school.More and more young people are learning Hip-hop dancing.People believe that it is a good way to exercise their bodies,and that it is good for their health.

79.Why do young people like Hip-hop dancing?
Because theycaninventtheirownmoves.
80.How old is Hip-hop dancing?
More than30 years old.
81.Where did people often see Hip-hop dancing at first?
They see it in New YorkandLosAngles.
82.The young black people didn't use their shoulders to dance at that time,did they?
Yes,they did.
83.When did Hip-hop dancing become popular all over the world?
In 1983.
84.What do you think of Hip-hop dancing?
It is popular/cool/interesting.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.My father always sets out early in the morning. (对划线部分提问)
When does your father always set out?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

17.Choose the words or expressions and complete the passage(选择最恰当的单词或词语完成短文)

About a year ago,a couple with 3children moved into the apartment next door to me.I never heard any noise from the children,but the parents were always (76)B them,in a frightening way.We met often in the hallway.I always spoke,but the only answer I ever got was a hello from the 4-year-old girl.
One day when I returned,they were just coming from their apartment.The little girl was holding the door open for the others.I sat in the car doing unnecessary things (77)C I wasn't in a hurry.The parents were telling her to get in the car immediately.I looked up and saw the little girl was still holding the door open,waiting for me.
As a handicapped (有残疾的) man,I can't hurry at anything,but I hurried as much as I could and thanked her.She was smiling like a lovely angel.I was so touched by her small act of kindness.That afternoon I was shopping at the K-mart and I saw a white bear.I thought of the (78)D and said to myself,"I believe she would like that".So I bought it.
The next day there was a knock on the door.It was the little girl and her father.She was so proud of her bear and thanked me like I had never been thanked before.The mother and father both thanked me.
Now when we meet in the hall,we all speak in a (79)B manner.As time passes,I don't hear that shouting as often.In fact,hardly at all.
Last night we had about four inches of snow.I looked out at my car and wondered how I was going to keep my doctor's appointment.
When I opened the outside door,there was my car with all the snow cleaned.I can't say how I felt at that moment.The man next door was the only person I knew in the whole building.So when I saw him the next day,I asked him if he was the good man that cleaned my snow.He said (80)A.He wanted to,but his wife said she wanted to do it.
Isn't it amazing how a 4-year-old girl can (81)Cso many things for the better?My guardian angel (守护天使)says that good things usually come from small act.

76.A) worrying aboutB) shouting atC) playing withD) laughing at
77.A) whenB) althoughC) becauseD) unless
78.A) apartmentB) carC) parentsD) girl
79.A) responsibleB) friendlyC) faithfulD) lovely
80.A) SORRYB) NOC) TNANKSD) YES
81.A) controlB) respectC) changeD) create

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.I hear a high-speed railway will be built to _______ Taizhou _________ Shanghai in the following years.(  )
A.connect; toB.connected; with
C.connects; toD.connecting; with

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

18.
A:That sounds interesting.
B:I have a brother.
C:Let's play volleyball together.
D:But I don't like playing tennis.
E:Hi!Nice to meet you,too.
F:Do you like sports?
G:It is fun
A:Hello,Mike!Nice to meet you.
B:(36)ETony!
A:Oh,you have a volleyball!(37)F
B:Yes,I do.I like volleyball,(38)DIt's too difficult.
A:I like playing tennis.(39)GAnd I like volleyball,too.
B:Do you join volleyball club?
A:Yes,I do.
B:I join volleyball club,too.(40)C.

查看答案和解析>>

同步练习册答案