精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.
J&M Music Store
•Rock,pop and country music
•Buy CDs new or used
•Listen before you buy
•Guitar lessons offered
Peth Market
•Fresh fruit and vegetables
•Open Friday to Sunday mornings
•Free ice cream for children under12
Times Coffee Shop
•The best coffee in town
•Sandwiches,cakes,pies
•Open 10:00a.m--11:00 p.m.daily
•Jazz music( Wednesday to Sunday)
Macon's B&B
•Feel like home when you're away from
•We have different kinds of rooms
•Delicious homemade breakfast
 
71.You canA at J&M Music Store.
A.receive guitar lessons        B.borrow new or used CDs
C.learn pop music history      D.buy all kinds of music books
72.You can go to Times Coffee Shop to have coffee and pies atC.
A.8:30a.m.B.9:30a.m.C.10:30p.m.D.11:30p.m.
73.If your friend is coming for a visit,where will he stay for a night?D
A.In J&M Music Store.B.In Peth Market
C.At Times Coffee Shop.D.At Macon's B&B.
74.Which of the following is TRUE according to the passage?D
A.There is no breakfast at Macon's B&B
B.You can't listen to the CD before you buy it.
C.Times Coffee Shop offers Jazz music every day.
D.Kids under 12can get free ice cream in Peth Market
75.Where is the passage probably from?B
A dictionary.B.A newspaper.C.A story book.D.A science report.

分析 这篇短文介绍了四个广告.J&M音乐商店;Peth超市;时代咖啡馆;Macon旅馆.文章介绍了这四个商店的主要经营项目,开放时间等.

解答 71.A细节理解题.根据Guitar lessons offered可知可以学到吉他课,故答案为A.
72.C细节理解题.根据Open 10:00a.m.-11:00 p.m.daily."营业时间为10点到晚11点"所以在下午10::30可以得到服务,其他时间都不能.故选C.
73.D细节理解题.根据Feel like home when you're away from."感觉像在家一样".We have different kinds of rooms."我们有各种型号的房间".Delicious homemade breakfast"提供美味的家庭式的早餐".可知Macon's B&B为一家旅店,所以朋友来玩可以住在旅店里.故选D.
74.D细节理解题.根据Free ice cream for children under 12."12岁以下儿童可以得到免费的冰激凌"可知答案为D.
75.B推理判断题.四个表格内容均为广告,最有可能出现在报纸上.故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Do you enjoy singing or listening to songs?What is the most popular singing competition in China these days?Do you know The Voice of China(中国好声音) and the winner Liang Bo?Let's learn something about them.
The Voice of China is probably the most popular music talent show in China now.It has been shown on Zhejiang TV every night since July 13th,2012.The show is very popular among Chinese people.Everyboby is talking about it.The singers,such as Jike Junyi,Jin Zhiwen,Wu Mochou and Liang Bo,are becoming new national idols.
The singers in the show are very good at singing.One of the best singers is Liang Bo.he sang a song named I Love you,China as his final performance(表演) and he won the show at last.Let's get to know him.He is from Changchun,Jilin Province.He is tall and handsome.He likes playing the guitar and singing.Many people think he is really good at singing.So they love him and his songs very much.They regard him as a superstar.He wants to be a singer and write his own songs in the future.We are looking forward to his new songs.

根据短文内容,选择正确答案
61.The Voice of China is probably the most popular      in China now.B
A.movie                 
B.music talent show
C.magic show                  
D.sports show
62.The Voice of China started showing on July 13th,2012on.C
A.CCTV
B.Hunan TV
C.Zhejiang
D.Jilin TV
63.Who is the winner of the show The Voice of China?D
A.Jike Junyi 
B.Jin Zhiwen     
C.Wu Mochou  
D.Liang Bo
64.What song did Liang Bo sing as his final performance(表演) of The Voice of China?A
A.I love You,China.
B.Come Back.
C.You and me.
D.I Love You Forever.
65.What's the best title(标题) of the passage?B
A.TV shows in China.
B.The voice of China and Liang Bo.
C.Zhejiang TV.
D.The most popular singers in China.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Being a kid may look fun,but sometimes it's not.I think it's not easy being a kid.That's all because I must do what my parents tell me to do.When I was playing outside with my friends,my mother would say,"Peter,it's time to come home now.It's getting dark(暗的)."When I grow up,no one can tell me what to do or when to do it.
As a kid,I have to get up very early in the morning and go to school.I have so many lessons and so much homework.When I grow up,I don't have to go to school and I never have homework.
There are so many things that I'm not allowed(允许) to do.Last Saturday,there was a scary movie on TV.It looked really exciting.But my father didn't let me watch.He said,"You are too young to watch this movie,Peter."When I grow up,I can watch anything I want.
As I am a kid,I can't go anywhere by myself.Last Friday,I wanted to buy a birthday gift for my friend John.But I had to wait for my mom to come back home.When I want to go outside,I have to ask my mom for a ride.When I grow up,I can drive a car to go anywhere.
But I know that my father and my mother love me very much.They always say that I am the apple of their eeys.That's really great.So I guess I like being a kid,even though it's not easy being a kid.

31.When Peter was playing outside,Mom asked himA.
A.to go home      
B.to watch a scary movie.  
C.to do homework     
D.to go to school
32.From Paragraph 2,we can learn thatB.
A.Peter likes the school very much.            
B.Peter is busy every day.
C.Peter gets up late every morning               
D.Peter doesn't do homework
33.From the sentence"…the apple of their eyes",we know thatC.
A.They only see the apple.
B.Apples are their favorite.
C.They love their kid a lot.
D.The kid looks like an apple.
34.Which of the following is not true?C.
A.Peter is a school student.
B.Peter is too young to drive a car.
C.Peter watched a scary movie last Saturday.
D.Peter went to buy a gift with his mom.
35.It can be inferred(推断) from the passage thatB.
A.parents don't like Peter's friends.
B.Peter doesn't want to grow up.
C.Peter also loves his parents.
D.Peter is not good with his parents.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.Lao She is one of the greatest Chinese writers of the twentieth(第二十) century.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.---Excuse me,please look at the sign"No smoking"over there.
---Sorry,I _______ it.(  )
A.am not noticedB.didn't noticeC.don't noticeD.wasn't noticed

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.You should pay the bill to repair(修理) the computer.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.I_____ ride a bike,but I_____ drive a car.(  )
A.can,canB.can't,can'tC.can,can'tD.am,am not

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.As students,We should _______ the school rules.(  )
A.breakB.catchC.follow

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016-2017学年浙江杭州萧山区万向中学七年级12月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Teacher’s Day is ________ the tenth ________ September. every year.

A. on;in B. at;in C. in;on D. on;at

查看答案和解析>>

同步练习册答案