分析 短文通过作者和他儿子逛超市的故事告诉读者:当我们为别人做好事时,不应该求回报,但是当你得到别人的东西时,你应该非常感激.
解答 答案:71.B 细节理解题.根据前文Yesterday my son and I went to the supermarket.A little girl with her mother was in line in front of (71).昨天我和儿子去了超市.一个小女孩和她的母亲排在____的前面.可知前文说的是作者和儿子两个人,结合选项,应是说一个小女孩和她的母亲排在我们的前面.故选B.
72.D 细节理解题.根据上下文The polite way she was asking (72)broke the mother's heart.Sorry,honey.But we haven't enough money to get it. 她问的礼貌的方式___打碎了母亲的心.对不起,宝贝,但是我们没有足够的钱买.可知结合选项,用副词almost差不多;即她问的礼貌的方式几乎打碎了母亲的心.故选D.
73.F 细节理解题.根据上下文By the way,he had made some money to (73)himself a bike by cleaning our garden once a week.顺便说一下,他为了给自己___自行车通过一周一次打扫我们的花园赚了一些钱.可知结合选项,Buy sth for sb为某人买某物,应说顺便说一下,他为了给自己买自行车通过一周一次打扫我们的花园赚了一些钱.故选F.
74.H 细节理解题.根据上下文As he watched the mother and daughter leave the (74),he rushed to the candy counter(柜台) and bought a box of Smarties with his money.当他看到母亲和女儿离开____,他冲到超市的糖果柜台,用他的钱买了一盒聪明豆.可知文章说昨天我和儿子去了超市.结合选项,应是说当他看到母亲和女儿离开超市,他冲到超市的糖果柜台,用他的钱买了一盒聪明豆.故选H.
75.G 细节理解题.根据上文he rushed to the candy counter(柜台) and bought a box of Smarties with his money.Then he ran quickly and caught up with the little girl and her mother,and sent them the (75).他冲到超市的糖果柜台,用他的钱买了一盒聪明豆. 然后他跑得很快赶上了小女孩和她的母亲,并把___送给他们.可知结合选项,应是说然后他跑得很快赶上了小女孩和她的母亲,并把盒子送给他们. 故选G.
76.L 细节理解题.根据上下文He came back and told me(76)he told them,"Every kid should have a pack of Smarties because they can make you smart."他回来后告诉我他告诉他们的话,"每个孩子都应该有一袋聪明豆,因为它们可以让你聪明.可知结合选项,应是说他回来后告诉我他告诉他们的话,"每个孩子都应该有一袋聪明豆,因为它们可以让你聪明.故选L.
77.A 细节理解题.根据上文"He came back and told me what he told them.Every kid should have a pack of Smarties because they can ____you smart."他回来后告诉我他告诉他们的话,"每个孩子都应该有一袋聪明豆,因为它们可以_____你聪明.可知结合选项,make sb do sth,让某人做某事.他回来后告诉我他告诉他们的话,"每个孩子都应该有一袋聪明豆,因为它们可以让你聪明.故选A.
78.I 细节理解题.根据上下文I was so (78)that I bought a pack of Smarties for my son.我是如此的____以致我为我的儿子买了一包聪明豆.可知结合选项,应是说我是如此的高兴以致我为我的儿子买了一包聪明豆.happy愉快的,形容词.故选I.
79.K 细节理解题.根据下文 He replied,"(79)we do nice things for others,we shouldn't wish to be returned."When you do something nice for someone,you shouldn't expect to get anything,他回答说:____我们为他人做好事,我们不希望回报.当你为别人做一些事情,你不应该期望得到什么,可知结合选项,应是说他回答说:当我们为他人做好事时,我们不希望回报.当你为别人做一些事情,你不应该期望得到什么,When 当…的时候.故选K.
80.J 细节理解题.根据上文but when you get something from others,you should be very (80)__.但是当你得到别人的东西时,你应该非常___.可知结合选项,应是说但是当你得到别人的东西时,你应该非常感激.thankful感激的.故选J.
点评 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.it's a feeling of your heart. B.happiness is always around you if you put your heart into it. C.When you meet with difficulties,you can say loudly you are very happy. D.And when you do something good to others,you will feel happy,too. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| (A) Notebooks on Sale! Thinkpad,Dell,Apple and other brands! Prices:¥2000to¥8000 Time:8:00a.m.-9:00p.m. Tel:7355985 | |
| (B) Want to thin Jack's club can help you. You can play basketball,baseball and meet many new friends! Everyone is welcome! Please call:8973385 | (C) The Big Bang Theory The US wonderful movie at New Line Cinema Ticket Prices:5 Time:7:00a.m.-8:40p.m. Dates:April 5to April 8 |
| (D) 7-day trip to New York Prices:200 Bus service around New York. Six nights'stay in good hotels. Best guide service. Tel:7345988 | (E) Cook wanted Age:18-30 Place:Merline Street Time:9:00a.m.-6:00p.m.(except Sat.& Sun.) Tel:7335988 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | more | B. | less | C. | fewer | D. | much |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| What they want | Health | Safety | Food |
| 52% | 33% | 15% | |
| Where they like to live | In a quieter place | In a busier place | In a greener place |
| 15% | 5% | 80% | |
| What they think of working in the city | Bad | Good | No idea |
| 8% | 80% | 12% | |
| Whether they plan to change their living places | Yes | No | Difficult to say |
| 39% | 41% | 20% |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com